If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

PREA geloasa ?!

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

PREA geloasa ?!

Postby Minerva on Sat Jun 11, 2005 5:20 pm

Fratzilor.... sunt de belea! ..da da ...sunt PREA geloasa oare ? spunetzi-mi parerea voastra ...poate sunt eu paranoia..si exagerez ...poate el e vinovat ...
M'am suparat pe el aseara ...i-am aratat o poza cu o tipa care arata bine ... in fine ..eram bine dispusa si am vrut sa fac o gluma ... mi-a zis imediat ca a avut si el toate pozele cu tipa respectiva in calculator ( o anonima care arata bine..crek sunt pe net pozele..) si ca arata super bine si la corp si la fatza ....
Nu shtiu ... mi s-a parut ca suna asa aiurea ce a zis el incat m-am suparat! da ! ...sunt geloasa pe nijte poze?! ...sunt oare prea geloasa? :( ....Mi'a zis ca asa ii place si Angelina Jolie dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii interzic sa mai vada filmele cu ea .... :roll:
Doamne ... tampit sentiment!  :?

Minerva

Membra Super

Postby Keira on Sat Jun 11, 2005 5:48 pm

Nu e vorba de gelozie... Am trecut si eu prin asa ceva. Pur si simplu te deranjeaza sa iti zica in fata ca e super tipa aia. Ca are si el "mica lui gradina secreta " e altceva. Dar ar trebui sa se abtina sa iti zica in fata. Nu stiu daca te consoleaza ce am sa iti spun, dar nu uita ca toti baietii admira un corp frumos .. mai ales pe cele din revista. Dar pozele nu reflecta realitatea 100 la 100. Si o uratenie poate iesi superba intr-o poza datorita efectelor speciale. So.. linisteste-te , e ceva normal.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Minerva on Sat Jun 11, 2005 6:34 pm

:) da..imi place ce aud in legatura cu poza ...De asta sunt eu nefotogenica :)
Da .. crek ar trebui sa aiba si el grija mai mult la ce zice! ..l'am invatzat minte oricum ... asta ca sa shtie pe viitor cand sa deskida gura aia!
Sinceritate sinceritate in relatie... dar daca ar fi sa ii spun eu ca am vorbit pe net cu X si Y crek ar iesi "n" discutzii contradictorii! Sa mai pastram si noi ceva secret ...zic... uneori kiar si nijte kestii nesemnificative pot rani p celalalt nu ?

Minerva

Membra Super

Postby creppin'on you on Sat Jun 11, 2005 6:37 pm

eu chiar nu inteleg ce rau poate sa faca o poza.... care se stie bine ca e doar o poza cu o tipa de pe nu stiu unde....

eheeeee daca ati vedea ce am eu pe comp... Gb intregi  :twisted:  :twisted:
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Sat Jun 11, 2005 6:47 pm

slava Domnului ca nu sunt impreuna cu tine ca turbam pana acum si te disperam si pe tine poate.
Dar macar eu nu am problema asta inca cu gelozia absurda si prea mare mai ales pt o poza cu o necunoscuta.La tine Minerva kiar mi se pare ca ai exagerat si ti-am zis-o si azi.Mai lasa-l saracul ca o sa-l innebunesti...

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby creppin'on you on Sat Jun 11, 2005 6:54 pm

asta asa e trebuie s-o lasi mai moale... lasa-l sa-si faca si el damblaua... ca doar n-o fi foc....

Micha wrote:slava Domnului ca nu sunt impreuna cu tine ca turbam pana acum

:shock:
hmmm... nu credeam ca sunt chiar asa de ciudat...... hmmmm o sa ma mai gandesc  :D  :D
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Minerva on Sat Jun 11, 2005 7:17 pm

Micha.. Crepp? ce-i aici ? site de matrimoniale ? :)) ca eu nu am intzeles ideea :).. de ce turbai Micha ?

Revenind... eh ..mda..damblaua ... asa va facetzi voi damblaua si cate o noapte cu baietzii in club ..k na ... a fost ziua amicului ..si na.. au venit cateva tipe la voi cu kef de joaca :) ...si voi ..nu puteatzi sa datzi inapoi ca doar..ce putea sa se intample rau fara voia voastra? :).... si uite asa dintr'o simpla dambla ajungetzi sa ranitzi fata care va asteapta acasa cumintzica si cu incredere totala in voi :)

Apropo ... nu e cazul meu ! n'am patzit-o! sau a fost el destul de deshtept incat sa nu imi dau seama ! :)
Minerva

Membra Super

Postby creppin'on you on Sat Jun 11, 2005 7:21 pm

asta nu am inteles nici eu... de ce turbai?  :D  :D
s-au inventat vaccinurile :D
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Sat Jun 11, 2005 7:25 pm

as fi turbat de gelozie dragul meu.Sa nu-mi zici ca s-au inventat vaccinuri si impotriva asteia ca ar fi fost coada la farmacii
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Snappy on Sat Jun 11, 2005 7:26 pm

nu mi se pare nimic anormal in a zice despre cineva ca e frumoasa... ce-i frumos ii place si lui Dumnezeu zicea o orba, nu?...

e drept ca poate formularea sa nu a fost corecta, dar... oricum Minerva... cu tot respectul, dar nu prea ai procedat corect... 100% ca stiu despre ce poze vorbesti caci pozele circula pe net mai rau ca varsatul de vant...

@crepp... stai linistit... nu esti ciudat... stii doar sa admiri frumosul ;)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Next

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?