If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Valentine's Day sau Dragobetele?

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Ce preferi Sf Valentin sau Dragobetele?

Sf Valentin
8
38%
Dragobetele
13
61%

Total votes : 21

Valentine's Day sau Dragobetele?

Postby Scorpion on Tue Feb 14, 2006 6:36 pm

Americanii au Sf Valentin iar noi avem Dragobetele
Sf Valentin e pe 14 februarie,iar Dragobetele e pe 24 februarie.
Doresc ca toti indragostitii sa fie fericiti si sa iubeasca persoana draga fie de Sf Valentin fie de Dragobete sau paote de 2 ori(Si de Sf... si de Dragobete)
In orice caz daca iubesti cu adevarat trebuie sa o demonstrezi in fiecare zi.
Asa ca Iubiti oameni buni
E frumos.

Scorpion

Pasional
Pasional

Postby ashes on Tue Feb 14, 2006 7:08 pm

ai dreptat scorpion, iubirea trebuie sa existe in fiecare zi, nu numai cu o ocazie speciala.. :) ...dar ca sarbatoare a iubirii prefer Dragobetele, pentru ca e din traditia noastra :)
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Tue Feb 14, 2006 7:31 pm

nici una...

e drept... poate au si sarbatorile astea particica lor importanta...

[ot]mai e un topic legat de Sf Valentin --> CLICK AICI
[/ot]
am zis-o si acolo, o voi zice si aici:

Snappy @ 6 ian 2005 wrote:deea este insa ca NU DOAR de valentine's day (VD) ar trebui sa se comporte lumea asa... stii cum e cu VD? cum e si cu craciunul atunci ne bucuram cel mai mult de momentele petrecute cu familia... in restul anului le interpretam ca... obisnuinta(?!?)...

ar trebui ca toti sa iubeasca zi de zi ca si cum ar fi VD...

Snappy @ 13 feb 2005 wrote:poti sa ii zici te iubesc doar pt ca e joi... ii poti da o floare doar pentru ca e soare afara... ii poti spune cat e de frumoasa doar pentrui ca este somnoroasa... ii poti face o declaratie de dragoste doar pentru ca e dimineata... si tot asa...

Snappy @ 3 oct 2005 wrote:poate suna ciudat comparativ cu ce am scris cu o pagina in urma, dar am inceput sa fiu scarbit de aceasta sarbatoare mai ales prin falsitatea oamenilor, a cuvintelor, a faptelor...

...asa ca... degeaba te :cenzurat: pe tine de Valentine's day sau de Dragobete atata timp cat nu simti nimic pt el/ea... din contra... mie din aceasta cauza mi s-a scarbit de tot de aceasta zi... falsitatea asta umana :sht-up:

deci iubiti ca il/o aveti langa voi, nu pt ca e o sarbatoare de 2 bani ;)

in final... un sincer si calduros !!! F---V---D !!! :P

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Tue Feb 14, 2006 8:34 pm

de cand ma stiu am urat ziua asta!!! :-t in fiecare zi trebuie iubit/a el/ea...si nu in special in ziua asta de 14 februarie sau 24 k e nush ce "sarbatoare" a indragostilor...chiar sucks ~x( :sht-up:
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ela on Tue Feb 14, 2006 11:31 pm

De ce sa fie doar Valentine's day sau doar Dragobete?De ce sa nu fie in fiezare zi, ziua iubirii?Ar fi placut.In cazul in care nu se poate,optez pentru Dragobete,e sarbatoarea noastra.

ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby FLuffy_Ghost on Tue Feb 14, 2006 11:53 pm

To be honest.....Valentines Day, pentru k.....este cu mult mai mediatizata dekat Dragobetele...
dar..., cum s-a mai zis....nu este nevoie de o zi speciala...ptr a iubi...dak sentimentul vine din inima...atunci fiekare zi este o sarbatoare a iubirii....

Sa fiti iubiti !!! >:D<}{
Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby onix on Wed Feb 15, 2006 2:50 am

Ideea e ca desi ar trebui sa avem anumite manifestari de dragoste, anumite gesturi tandre in fiecare zi, asa cum e pe 1 martie martisorul (la noi), pe 8 martie ziua femeii, pe 1 aprilie ziua pacalelior etc, era normal sa fie si o zi dedicata iubirii...in traditia romaneasca e pe 24 februarie. Anyway, indiferent ca e Sf. Valentin sau Dragobete e frumos ca ele exista si nu trebuie sa alegem pe care o preferam. Cine iubeste le prefera pe amandoua ca si zile simbolice si mai prefera si restul de 363/364 de zile ale anului in care poate sa isi mai aleaga si zile speciale pe care sa le dedice tot iubirii. Unii o fac mai rar, altii mai des...
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Wed Feb 15, 2006 12:27 pm

Nu votez pentru niciuna, eu sunt unul dintre multi care cred ca fiecare zi cu persoana iubita ar trebui sa fie speciala nu doar ca este ziua nu stiu care.........imi place totusi ca aceasta zi a indragostitilor aduce parca mai multa bucurie in sufletul celor ce se iubesc..........nu stiu cand ii vezi de mana, ca se alinta ,cadouri,flori.....este ceva de vis... :)
Catalin

membru special
membru special

Postby skumpika on Wed Feb 15, 2006 1:10 pm

Ieri vorbeam cu fratele si-i dadeam exemplu o prietena de-a mea care-l vorbeste tare urat pe la spate pe noul ei prieten dar prin fatza ii cumpara cadouri de valentine's day. Ce mai e si asta? :don't-know: Pot cumpara usor cu 50.000 o inima de-aia si sa i-o arunc in brate dar oare conteaza?

Oricum asta e o sarbatoare comerciala. Intrebati vanzatorii de flori cati bani au scos zilele astea. Ei si alti comercianti. Plus ca de la o singura zi am ajuns sa aud la tv de un week-end al indragostitilor si la radio de luna indragostitilor.

Dar...in fine...iubiti-va zilnic...dar protejati :P
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Mario on Wed Feb 15, 2006 7:09 pm

Aleg Sf Valentin dar, in mare parte skumpika are dreptate,este doar o noua ocazie ca unii borfasi sa faca bani.

Iubirea este peste tot si nimeni nu poate schimba asta, sa va iubiti mult.
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Ce-i iubirea ?!?