If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Va rog sa ma ajutati si pe mine

Subiecte ce au fost inchise din diverse motive. O perioada ele vor sta aici si apoi unele vor fi sterse, altele nu.

Va rog sa ma ajutati si pe mine

Postby stefan_sia on Sun Feb 12, 2006 9:44 pm

am si eu o rugaminte serioasa la voi. daca vreti sa completati chestionarul atasat aici, si sa il trimiteti la stefan_sia@yahoo.com, as fi indatorat. dar va rog, nu completati la misto, ci foarte serios. multumsc mult si raman dator.
P.S. Ideea este ca vreau sa imi deschid o firma si as vrea sa stiu cam ce se cere si ce se ofera la momentul defata. asa ca, cine este dornic sa dea idei, sa o faca completand chestionarul.

Last edited by stefan_sia on Mon Feb 13, 2006 12:22 am, edited 1 time in total.
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sun Feb 12, 2006 11:20 pm

chestionarul nu este vreun virus sau alte chestii...

il cunosc pe stefan_sia si nu e genul de om cu glume proaste in program ;)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Mon Feb 13, 2006 12:09 am

as vrea macar un dram de informare... pt cine completez... ce firma.. ce face... etc etc. Nu prea imi place sa completez ceva aiurea...fara sa stiu despre ce este vorba

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby stefan_sia on Tue Feb 14, 2006 9:58 am

se pare ca am atasat acest anunt degeaba, pentru ca din 11 downloaduri, nu a raspuns nimeni. fie sunteti foarte ocupati ( ceea ce nu cred ca altfel nu vizitati pagina asta ) fie sunteti neseriosi. Nici macar un mesaj nu ati pututl asa. Va multumesc si va doresec asemenea si voua, cand veti avea nevoie. bineintes, persoanele care au raspuns sau macar si-au pierdut timpul cu mine sunt excluse si le multumesc.
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Tue Feb 14, 2006 11:09 am

Hey hey .. nu te enerva asa ... macar daca imi raspundeai si mie la mesaj, dar se pare ca esti prea enervat de faptul ca nu ai primit raspuns ...ca sa mai vezi si altceva. ;)

Niste informatii in plus nu ar strica.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby stefan_sia on Tue Feb 14, 2006 2:17 pm

daca e vorba de mesajul cu informarea de care ai nevoi, mai citeste odata anuntul si ai sa vezi ca l-am modificat special pentru ''domnia'' ta, chiar din ziua in care l-am pus. asa ca...
My life is all I have
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Tue Feb 14, 2006 8:29 pm

ok Stefan .. mersi de informatie si sper sa reusesti pana la urma sa iti deschizi firma.
adler

D-L Guru
D-L Guru

mda

Postby stefan_sia on Wed Feb 15, 2006 9:43 am

nu prea am bafta momentan, deoarece se pare ca din 15 peresoane care au luat chestionarul, nici una nu a raspuns. :(
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

MULTUMESC

Postby stefan_sia on Wed Feb 15, 2006 2:47 pm

Tin sa multumesc celor care au raspuns sau vor raspunde la chestionarul atasat mai sus. datorita voua inteleg ceea ce vrea un client. totusi am o RUGAMINTE mare la voi. Daca ati fi deacord sa completati inca un chestionar atasat acum, as fi foarte recunoscator. Asta daca vreti. Este vorba despre o piterie si cum ati vrea voi sa fie. Multumesc anticipat. Ca si la celalalt chestionar, raspunsul vostru il astept pe adresa mentionata in chestionar si la ce data vreti voi, cu conditia sa fie completat cu seriozitate. MULTUMESC VOUA PENTRU TIMPUL ACORDAT SI RABDAREA DE CARE DATI DOVADA.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Wed Feb 15, 2006 10:06 pm

ai avut un succes atat de mare cu primul chestionar incat "ai curaj" sa il prezinti pe al doilea? :D mult noroc :)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Next

Return to Recycle Bin