Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
haideti sa incercam sa ajutam... asa cum putem... daca stii vreun caz al carui ecou poate razbate prin noi la urechile celor ce pot spune-l... prin SENTIMENTe totul e posibil...
Am intrat si eu pe site si-am ramas impresionata Nu stiu ce sa zic...chiar m-am gandit sa-i trimit cateva cuvinte de incurajare dar n-am gasit nimic de genul asta pe site-ul lui...
Am citit si eu ...dar ..nu stiu cum as putea sa-l incurajez ,si nu mai stiu daca are nevoie ,mi se pare ca este f optimist ,as putea doar sal ascult ,am impresia ca sa comentez ceva din cele spuse de el e de prisos .Le stie prea bine pe toate ....isi da seama f bine in ce situatie se afla...pot doar sa spun ca e forte foarte curajos...
ai putea sa ii trimiti la id-ul de messenger ....dar sincer... nu stiu ce cuvinte de incurajare l-ar ajuta in momentul de fata. El cauta priteni adevarati ...si este foarte greu sa si-i gaseasca.
un caz pierdut...care isi asteapta moartea cu resemnare.