If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ne spuneti marele secret?

Arata lumii ca si pe tine te doare. Vorba celor de la Holograf - "Si baietii plang"

Postby Catalin on Sat Oct 29, 2005 9:51 pm

Ma doare sufletul cand vad oameni care au muncit o viata intreaga si acuma stau la coada la farmacii pentru viata lor, nimeni nu ii mai baga in seama si pe ei, pe vremuri chiar au fost niste oameni importanti iar, acuma sunt doar "niste fosile" care: " ii cauta moartea pe acasa" ca sa citez pe o farmacista.

Alti oameni batrani sunt da-ti afara din casa de proprii copii si trimiti la azil. :(

Last edited by Catalin on Sat Oct 29, 2005 9:55 pm, edited 1 time in total.
Catalin

membru special
membru special

Postby T_X on Sat Oct 29, 2005 9:55 pm

Catalin wrote:Ma doare sufletul cand vad oameni care au muncit o viata si acuma nimeni nu ii mai baga in seama.

da..si pe mine..si inca ceva...ma doare extraordinar demult sa vad oameni..care tortureaza animale sau se poarta urat cu ele..cea mai josnica forma de a arata cat de sarac esti cu mintea si cu sufletul...
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby edd on Sat Oct 29, 2005 9:57 pm

un alt exemplu ca si baietii au sentimente.... si chestii de genu te dor mai tare decat o bataie.. sau altceva... te fac sa te inchizi in tine... eshti trist f trist... cazi intr-o melancolie... amara fara sfarshit nu poti trai fara ea.. si plus de asta nu te compatimeshte.. sau macar ###_aici_am_injurat_prescurtat_### sa ii para rau de tine kt d kt.. de unde indiferenta.... adevar graieshti indiferenta asta te ucide incet incet... ce K*T... poate ca suntem mai sentimentali ca fetele.. da rnu o aratam ... >:p

---[Snappy = "mesaje lipite (consecutive la interval foarte scurt)" ]---

... se cred shmekeri... se dau mari in fata fetelor... chiar tot aici se ajunge.. voi vedeti cum ajtia mai proshti ... fac ceva rau ca sa impresioneze.. se iau de copii mai mici tipa la ei ca sa se dea mari.. mi-e scarba

grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Sat Nov 12, 2005 5:53 pm

T_X wrote:nu stiu daca am mai spus-o...pe mine ma doare cand vad ca tu pui atat suflet..te implici...aparent si ea...o vezi sensibila..delicata..totul e ok...pana iti arata adevarata fata...iar indiferenta cu care te trateaza te ucide torturandu-te pentru ca nu iti vine sa crezi cum s-a metamorfozat, nu era ceea pe care o stiai...si poate trai fara tine...si inca foarte bine
asta e un exemplu....sunt si altele of course

@ t_x.....jos palaria.. ;)
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby emma on Wed Dec 07, 2005 7:24 pm

...este bine de stiut ca si pe voi va doare...de fapt,noi stiam asta...si daca voi nu ne spuneti,macar unele dintre noi reusesc sa va simta durerea,cu sau fara voia voastra;)

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby dr claw on Sun Jan 15, 2006 10:59 am

pe mine ma doar daor cand sunt calcat pe orgoliu in rest ma doare doar in .... :evil:
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby copilasu_l on Sun Jan 15, 2006 2:31 pm

dr claw wrote:.... in rest ma doare doar in .... :evil:

[ot] e nashpa sa te doara'n ...[/ot]
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby costyn26 on Mon Feb 13, 2006 3:06 pm

Sunt de acord cu Micha atunci cand spune ca fetele nu spun niciodata nimik,iar mai apoi vor sa fie intelese!Poate ca nici macar mamele lor nu le inteleg,dar noi care abia le cunoastem! ~x(
costyn26

Bebelush
Bebelush

Postby Micha on Tue Feb 14, 2006 6:49 pm

am impresia ca te refereai la mesajul meu din prima pagina.... ei bine acolo vbeam despre baieti... :)) voi sunteti mai inkisi decat noi si nu spuneti ce aveti pe suflet kiar dak sunteti bucurosi, kiar dak va doare... poate ca noi suntem mai greu de inteles dar macar vbim si spunem ce ne macina si ce ne dorim, pe cand voi... cam pauza... eu si acum ma confrunt cu problema asta: nu stiu nici dupa jumatate de an cine este el cu adevarat sau ce gandeste ... trebuie sa-mi dau seama singura din gesturi, din ceea ce face sau spune indirect.. e prea subtil insa pt mine :))
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby costyn26 on Sat Feb 18, 2006 1:48 am

Mah,mah,mah! ~x( De ce oare ne priveste lumea pe noi cei care purtam parul lung cu alti ochi?Am gresit cu ceva fata de ei?Daca ceva nu-mi place mie inseamna ca nu este bun?Si trebuie sa privesc ciudat tot ceea ce este diferit de mine? :TaZ:
Hai mah !Suntem in secolul XXI,dar nu prea se vede!Prejudecatile sunt la fel ca acum 200 de ani!Si nici nu cred ca vor disparea prea curand! :cenzurat: Cu atat mai putin aici la noi in tara! ::dj::
costyn26

Bebelush
Bebelush

PreviousNext

Return to Ce ii doare pe baieti ?