If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Va intimideaza fetele( mai) inteligente( decat voi)?

Arata lumii ca si pe tine te doare. Vorba celor de la Holograf - "Si baietii plang"

va intimideaza fetele mai inteligente decat voi

Postby GAnd_ul on Sun Feb 05, 2006 1:46 am

8-) nicidecum...nu are cum....in cel mai bun caz ma stimuleaza...
cu siguranta m-ar atrage o persoana de genul...
ador provocarile,...din partea fetelor~~~~ :-c

GAnd_ul

Invatacel
Invatacel

Postby MIIB on Sun Feb 05, 2006 2:03 am

Nu desigur ca nu ma simt intimidat, ba din contra stimulat.Imi place sa cred ca asa cred toti dar... stiu ca nu-i asa :( .Imi plac femeile cu cariera, asta inseamna ca merita sa fie respectata si iubita.
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby costyn26 on Mon Feb 13, 2006 2:39 pm

Nu ma intimideaza fetele inteligente,Chiar deloc!Mai degraba ma stimuleaza.Dar totusi cred ca sunt prea realiste,cel putin mai mult decat mine,si sentimentele pentru ele sunt abia pe planul doi.Consider ca sunt foarte interesante.Dar asta acum pana se casatoresc.Dupa aceea ....,nu stiu cum or fi...!

costyn26

Bebelush
Bebelush

Postby jADI on Fri Mar 24, 2006 12:33 pm

O fata inteligenta cu adevarat se descurca si in cariera si in dragoste, fiindca sunt 2 lucuri diferite.

Sincer, nu ar vrea s-o faca pe desteapta cu mine la cap "dragoste" ca-i trag o suzeta peste ochi :bebelush: :s103: :s028: (chit ca nu-s adeptul violentei domestice).

O fata inteligenta pt mine inseamna una care se descurca SI singura, care stie sa echilibreze corect cariera si relatia. Voi poate o considerati prea inteligenta... :mancand:
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby kez|zek on Sat Mar 25, 2006 1:12 am

in legatura cu relatia dintre inteligenta si sensibilitate , cred ca e mai degraba o interdependenta . si nu ma refer la sensibilitate intr-un mod restrictiv afectiv . fata inteligenta percepe infiorator de mult ... intr-o masura in care incepe subit sa planga sau sa rada cand vede , aude , miroase sau atinge ceva aparent nesemnificativ . fata inteligenta traieste intr-o lume a visurilor , este permanent dezamagita (de orice o inconjoara , dar mai ales de propria persoana) ,incredibil de singura , perversa , jucausa si multe altele . am toate motivele sa ma tem de o asemenea creatura , datorita farmecului si complexitatii mintii ei in care te poti pierde cu usurinta . nu zic ca nu merita...:)

I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Sat Mar 25, 2006 2:51 pm

kez|zek wrote: fata inteligenta traieste intr-o lume a visurilor , este permanent dezamagita (de orice o inconjoara , dar mai ales de propria persoana) ,incredibil de singura , perversa , jucausa si multe altele .

whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttt ????!!!! acuma fara nici un fel de remarca rautacioasa.... de unde naiba ti-au venit ideile astea??? in primul rand observ ca sunt vreo 2 acolo care sunt in contradictie (sau mi se pare mie?) permanent dezamagita/jucausa...
2. de unde si pana unde faza cu fata inteligenta => perversa?? :s172: sau si mai rau fata inteligenta => incredibil de singura???? come on ppl, se fac aici generalizari strigatoare la cer... daca incepem sa credem asta o sa ni se para fetele astea inteligente unele dintre cele mai freaky persoane de pe pamant si nu e nici pe departe asa... ar trebui sa treceti de invelisul ala de la suprafata (care la o fata inteligenta e mult mai elaborat si mai plin de capcane in care pica cei care nu sunt vrednici :P) ca sa descoperiti ceea ce e in spate... si eu pana acuma am descoperit INTOTDEAUNA niste chestii minunate daca esti acceptat dupa zidul de aparare

kez|zek wrote: am toate motivele sa ma tem de o asemenea creatura , datorita farmecului si complexitatii mintii ei in care te poti pierde cu usurinta . nu zic ca nu merita...:)

sa inteleg ca te temi de farmec si comlexitatea mintii sau merita??? nu prea m-ai lamurit aici... hmmm.... eu sincer astea le cam caut la o fata :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby amanda on Sat Mar 25, 2006 6:06 pm

Unele fete care intra in categoria celor inteligente sunt hipersensibile(ca sa nu zic majoritatea). E o confruntare deschisa intre fantezie si realitate si daca se adauga un fond care se cere exprimat, atunci sigur ca se manifesta poate ciudat pentru cine nu intelege. Daca ea e complexa si el nu e la un nivel asemanator de inteligenta sau daca nu vrea sa se complice bineinteles ca refuza ideea.

Singura?... da, daca nu gaseste cu cine sa-si imparta conceptiile, daca nu are cunostinte de o potriva cu ea... Dar perversa... ??? Ok, nu excludem dar nu e o cauzalitate directa!
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby kez|zek on Sat Mar 25, 2006 10:36 pm

scuzati-ma , am omis mentionarea ca o fata inteligenta pt mine este , cel putin sub aspect intelectual , deosebita (si nu , nu ma refer la cea mai buna colega din clasa/grupa sau fata care stie toate capitalele lumii w/e) . cat despre perversitate , de cele mai multe ori o minte sclipitoare permite posesorului accesul la foarte multe .. dispozitii :) o flexibilitate morala ceva mai inflorita . si nu neaparat sexual
I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby adryan_LP on Thu Apr 20, 2006 1:27 am

ce tare ... nu mi s-a intamplat sa fie o fata mai desteapta k mine .. si nici n-o sa se intample :s099:
adryan_LP

Invatacel
Invatacel

Postby amanda on Thu Apr 20, 2006 12:49 pm

E bine ca ai incredere in tine dar nu vei fi cu o fata mai inteligenta decat tine pentru ca nu iti doresti tu sa fii sau pentru ca ele nu vor dori? Cata experienta ai la 13 ani? Romeo si Julieta aveau ei 15 ani dar aia e poveste...
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Ce ii doare pe baieti ?