daca s-au casatorit dupa ce s-au cunoscut pe net asta NU inseamna ca s-au indragostit pe net... am mai zis-o si imi repet parerea a mia oara... una e sa te "indragostesti" de niste idei, niste cuvinte si alta e sa te indragostesti de cineva... chiar daca iti trimite poze... poate sa iti placa cum arata, dar de la asta la a zice ca te-ai indragostit de cineva cunoscut pe net mi se pare cam mult totusi...
eU am ajuns mai de demult la o concluzie - totul e in capshorul nostru... adica daca eU imi repet la nesfarsti ca-s in love de Yulia Volkova spre exemplu dupa o perioada o sa si cred asta si o sa mi se transforme intr-un fel de obsesie... asa e si cu persoanele cunoscute pe net... "mama ce frumos gandeste" - "daca ar fi fost aici era deja iubitul/iubita meu/mea" - "ce scump(a) e" - etc... etc... etc... si asa in mintea ta din cauza singuratatii sau a lipsei de fericire in relatia actuala apare acel sentiment ciudat (care e doar o tentativa de umplere a unui mic gol cu primul "accesoriu" intalnit in drum) si o intrebare la care desi uneori iti raspunzi negativ tu speri ca raspunsul sa fie pozitiv pt a avea ceva pt care sa speri, la care sa visezi: "oare m-am indragostit de el/ea?"
asa ca... orice argumente mi s-ar aduce eU raman la a mea opinie.... NU AM CUM sa ma indragostesc de cineva doar dupa cateva cuvinte scrise...
vorba amandei: "Daca nu ma uit la ochii omului cat vorbesc cu el, chiar nu ma pot 'pierde' si indragosti..."
ps: daca imi veti spune ca exista mii de cazuri va voi zice si eu ca o vara de-a mea asa s-a cunoscut cu actualul ei sot... dar... tot nu ma impresioneaza si tot nu ma face sa imi schimb parerea