If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cafeaua

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Postby ashes on Sat Feb 04, 2006 10:19 am

@adler =)) deci d-asta am luat-o eu razna! 8-)

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby MoonLight on Sat Feb 04, 2006 11:34 am

Hmm cafeaua asa cum mai zicea cineva pe aici poate crea dependenta mai mult sau mai putzin...depinde de om! De exemplu mama mea bea cafea de cam 30 ani si bea cam 2-3 cesti de cafea pe zi...dar dak e undeva plekta in vizita se poate abtine zile intregi fara sa simta nevoia de o cafea...tot ce ia facut rau este k ia marit tensiunea putzin...iar eu...beau cafea de mult timp, la fel k si snapp fara zahar ;) Ptr k dak as fi vrut ceva cu zahar mi-as fi facut ceai nu cafea :P
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby adler on Sat Feb 04, 2006 12:59 pm

inseamna ca si tu, precum Snap, o sa te lasi de cafea cand o sa iti dai seama ca poti rezista si fara ea, si ca nu are rost sa iti faci rau singur :P

Ashez ... ai luat-o razna? :D ei..asta nu stiam :) acu tre s bei numai suc natural e portocale ca sa iti revii :D

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Cherry on Sat Feb 04, 2006 3:52 pm

Vorbea cineva de cafea cu frisca??? Vreau si euuuuuu :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby FLuffy_Ghost on Tue Feb 07, 2006 11:41 am

adler wrote:Am inteles ca este bine sa bei cateva gurite de cafea inainte de un examen...cam cu 30 de minute..ca sa te poti concentra mai bine
Nush sigur dak pot aplica asta si la mine...k dupa ce beau o tzara de kafelutza...in combinatie cu emotiile examenului...ma ia cu o durere de bultica....de abia mai pot sa ma gandesc la ce am de facut .....so.... :nooo:

Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Thu Feb 09, 2006 1:11 am

milisss2 wrote:Cum naiba sa refuzi o lavazza aburinda in cana ...dimineatza cand abia te-ai trezit ?!? :D ...

am gustat lavazza si e mult prea amara pt mine! :D :)))) de fapt eu urasc cafeaua in general...doar ca la nevoie beau o mik ceshcutza :D
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Cherry on Thu Feb 09, 2006 2:53 am

Mie imi place lavazza :D Acum am...mi-a adus cineva :D Are gust de cafea adevarata :P
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby ela on Thu Feb 09, 2006 11:12 am

Poti deveni dependent de cafea,dar nu cred ca e o regula generala.Eu beau cafea,dar pot sta si zile intregi fara ea,si in ultima vreme chiar am evitat-o,ma apuca tremuratul de la cafea.
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Snappy on Thu Feb 09, 2006 4:21 pm

Lavazza e una din cele mai bune cafele din lume...

cat despre dependenta... it's all in your head :)) sincer... eu asa gandesc. totul e in capsorul nostru... nu este dependenta de cafea decat daca tu iti repeti intr-una ca ai ajuns un mic dependent ;)

cat despre tremurat - se stie ca nici cafeaua nu este prea indicata, ea fiind destul de problematica pentru domnisoara inima... si eu am mici probleme de "shaking hands", dar nu doar cafeaua le cauzeaza ;) si stresul si probabil multi alti factori :)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Thu Feb 09, 2006 6:33 pm

da ...asta pot afirma si eu...si au zis si multi altii ca lavazza e printre cele mai tari...tocmai d-aia nu-mi place .....e amara rau si eu nu rezist :D
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente