If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ai frati sau surori?

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby BA on Tue Jan 17, 2006 8:23 pm

The Big One? Adica sora-mea, Dana, mai mare cu vreo 4,5 ani? A devenit unul dintre aspectele indispensabile ale vietii mele

Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby GAnd_ul on Mon Feb 06, 2006 12:30 am

yep un frate...shi ma inteleg bine cu el.....
e super sa ai un frate sau o sora...ce-a mai apropiata pers..langa mama shi tata.... asta cel putin in copilarie..ca dupa........nu se stie..
GAnd_ul

Invatacel
Invatacel

Postby a_soul_4_u on Mon Feb 06, 2006 9:24 pm

unul mai miuc in caz ca nu am scris

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby MIIB on Tue Feb 07, 2006 2:48 pm

Eu mai am inca 2 fratzi si inca o sora :P .Cu unul dintre frati ma inteleg foarte bine :D iar cu ceilalti doar bine(poate inspre normal) :( .
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby ncg_15 on Wed Feb 08, 2006 1:27 am

Am un frate ..f iresponsabil dupa mine ,f lenes ,f indiferent de tot ce se intimpla ,f .....nici nu mai stiu cum sa zic ,dar atentie !!! asta pot sa zic doar eu :D pt ca tin enorm de mult la el ,daca aud ca-l vb cineva de rau :duel: :bang-bang-2: :2guns: ma fac rea de tot ...chiar de ne certam de multe ori ,el e primul care imi imi afla toate problemele ,si chiar de e la o distanta cam mare de mine incercam sa ne ajutam reciproc ,macar cu un sfat ...de la el practic imi iau doza de optimism de fiecare data cind am nevoie...

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Shadow on Thu Feb 16, 2006 2:34 am

mai am un frate geaman...numai ca de la intrarea la facultate drumurile noastre sau despartzi...eu sunt la ASE iar el la CALCULATOARE...shi ma intzeleg foarte bine cu el :D
Fetele imi bat in geam...nu aud...am termopan...:)
Shadow

Invatacel
Invatacel

Postby insomnia on Wed May 03, 2006 5:32 pm

mai am o sora mai mare cu 2 ani juma si iun frate mai mare cu exact 6 ani ca mine. din ashtia 2 cu sormea ma inteleg cel mai bini.....ca e mai zaluda ....asa ca mini...chit ca e maritata....sa ne vedeti intr-un club sau la un party....mama mama...abia ashtept sa vina uichendu sa trag un party ceva cu ea.
fratemiu...hm.....nu prea ne-am inteles noi niciodata bine...cand eram mai mici ne trozneam pana dadea sangele(totusi ii multumesc ca mi-a intarit osatura)....acuma ne vedem cam rar....odata pe luna....daca e si alcool intre noi 2 e mai bine...daca nu avem nika de beut...salut salut si pa pa :don't-know: .
oricum Sormia rulzzzzzzzzzzzzzz!!!!! :s195:
Image
I`M ALL THE SHIT YOUR MOTHER WARNED YOU ABOUT!!
insomnia

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Wed May 03, 2006 6:41 pm

Am si eu un frate , destept frate spre deosebire de mine :D, e cu 9 ani mai mare.
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Voodoo on Thu Oct 12, 2006 7:32 pm

Dap, am si eu un frate :) cu 2 ani si un pic mai mare ca mine.. deci acum are 22 de ani :D
Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

unul cu unul

Postby One4You2Love on Thu Oct 12, 2006 7:52 pm

Eu mai am un frate si o sora. Mai mici. el are 22 ani, ea face 18 in februarie 2007.
dar nu intotdeauna ii consider o binecuvantare. :))))
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie