If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fata ideala

Zi-ne aici ce iti place la prietena ta, la cea pe care o iubesti sau ce ti-ai dori sa faca ea pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby creppin'on you on Thu Sep 08, 2005 6:18 pm

LaMishto wrote:Si.. daca idealul ala te dezamageste intr`o buna zi?

"fata ideala" - cum poate sa te dezamageasca fata ideala? idealitatea e idealitate... nu te poate dezamagi.... te poate dezamagi doar fata pe care o crezi tu ideala... pt ca nimeni nu gaseste fata ideala....

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby LaMishto on Thu Sep 08, 2005 7:54 pm

Pai.. asta era ideea ;)
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby changer on Sun Sep 11, 2005 11:13 pm

fata ideala; :arrow: in primul rand sa fie SINCERA
:arrow: sa aiba incredere in mine (asa cum o sa am si eu in ea)
:arrow: sa fie tandra si romantica
:arrow: sa fie draguta(sa imi placa mie, parerea celor din jur nu ma intereseaza)
:arrow: sa imi placa felul in care gandeste
:arrow: sa aiba ambitie
:-? cam asta ar fi, stiu ca cer cam multe dar asta ar fi in mare parte o fata ideala pentru mine

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby T_X on Fri Sep 16, 2005 3:37 pm

aici e vorba de reper...
luand ca reper lumea: fata ideala nu exista..
dar dak reperul este inima ta...
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Sun Oct 02, 2005 10:34 pm

:-? ...grea intrebare...dar am un raspuns...perfectiunea ca si toate celelalte e un termen relativ...deci...pt mine cea ce-mi este acum langa sufletul meu este perfectiune...in rest.... :P :P :P

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby dr claw on Wed Jan 18, 2006 11:10 pm

fata ideala dupa mine ar fi:
:arrow: desteapta
:arrow: de gasca
:arrow: sexy
:arrow: cu parul lung
:arrow: ochi albastri daca se poate
:arrow: o pers de care sa nu te plictisesti nici odata
stiu cer cam mult dar asta e fata perfecta pe care o vreau
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com

fata ideala

Postby GAnd_ul on Sun Feb 05, 2006 1:30 am

fata ideala....?!?! hmmmmm...sa fie subtirica,forme bine definite, cu 10cm mai mica decat mine {~1.60 :) } parul lung,de preferat ondulat, blonda cu ochii albastrii{nu o pot uita pe ultima} ,stilata, sexy, putin obraznika, independenta, inteligenta, ;) etc(-s prea multe de zis)
:!:
BINE ACUM CHESTIA ASTA E MAI MULT IDEALISTA......DECI E F PUTIN PROBABIL SA EXISTE CINEVA CARE SA SE INCADREZE PERFECT IN IMAGINEA CE O AM...despre fata ideala!! :!:
GAnd_ul

Invatacel
Invatacel

Postby adler on Sun Feb 05, 2006 3:24 am

acum 2 zile am vazut fata ideala intr-un maxi taxi ... am observat-o inca de cand astepta in statie. Apoi cand s-a urcat in fata la maxi taxi ...deci.. o fata precum cea vazuta acum..nu am mai vazut decat in filme..arata exact asa cum as vrea eu. Bineinteles..nu cunosc nimic cu privire la atitudinea ei.. la felul de a se purta...dar.. la cum arata... era fata visurilor mele. Pacat ca avea cam 24 de anisori..minim. :P
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Thu Feb 16, 2006 2:23 pm

[ot] Te-ai indragostit. :D [/ot]
Catalin

membru special
membru special

Postby MindLord on Thu Aug 23, 2007 2:37 am

azi am avut o revelatie!!! eram pur si simplu bucuros ca un copil care si-a cumparat jucaria de mult visata :D si nu cred ca o sa imi treaca .... in sfarsit am gasit CUVINTELE :D
THE words !
aaah... simteam ca sunt mult mai aproape de tinta... de fapt... ca acuma VAD mult mai clar tinta odata ce am gasit cuvintele si pot sa o "materializez"

de acuma inainte "filtrul" e mult mai bine "parametrat" - asta o sa imi aduca scurtaturi de luni de zile, o sa elimine din start cu 90 % mai multe candidate la statutul de "the one" fatza de inainte si fara NICI UN EFORT :P un adevarat graal !

acuma mi-am dat seama de ce nu am raspuns mai devreme la topic... mi se pare ca la asemenea intrebare ar fii nedemn sa dau un raspuns pripit, chiar si in gluma... si mi-am dat seama ca pana azi, chiar NU IL AVEAM (cel care il aveam era mult prea vag si general sa ma multumeasca si sa pot sa-l afirm astfel incat sa fiu inteles)

si ca de obicei, toate lucrurile geniale sunt simple si clare .... in cazul meu descrierea ar suna cam asa ceva

o inima vie , un suflet mare in stare bruta

asta a fost inceputul revelatiei... si de acolo totul a fost dintr-o data clar... continuarea a venit imediat, firesc, fara nici un efort... era dintotdeauna acolo, astepta doar un moment sa isi gaseasca un punct de inceput... un punct de ancorare

o gandire cioplita

:mancand: that's it ! as easy as that .... fizicul nici nu are rost sa il mai descriu pt ca doar as manji ce am spus mai sus...

si acuma propun un mic joc ... intr-un topic separat pt ca deviem putin de la subiect (pe care cel care va accepta primul jocul o sa il creeze :P )
cei care accepta jocul vreau sa vad ce ati inteles VOI din cele 2 bucati de mai sus :)

explicatia MEA mai ampla am sa o dau in curand... deocamdata sunt curios de interpretari
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Ce iti place la o fata ?