^Angel^ wrote:saracele femei.pana la urma e pacatul ei,de ce sa ne bagam?ea va raspunde de pacatele ei,noi nu putem decat sa compatimim.
saracele femei? sa-si omoare copilul dupa ce il naste? putea macar sa faca in avort in primele 3 luni si gata!!!!! scapa de stres... eu daca intalnesc vre-o una dintr-asta o dau cu capu' de bordura pana ii pica toata dantura.... asa ceva nu se poate...
Angel, pana acum erai cu totul impotriva avortului... acum spui ca asta e pacatul ei si ca o sa raspunda in fata lui Dumnezeu... eu zic ca nu trebuie sa raspunda numai in fata Lui, ci si in fata noastra... pt ca traieste in lumea noastra a tuturor, si avem si noi copii... si nu cred ca un om sanatos la cap ar putea face asa ceva... astea sunt niste criminale cu sange rece... cum poti sa omori o fiinta care stii ca a crescut in tine? o fiinta umana?
eu personal le urasc pe panaramele astea de femei...
aaaaaaaaa ca mi-am amintit... mi-a povestit un verisor de o poveste recenta din Galati(prin micro 19 sau asa ceva), cand un tata si-a violat fetita de 10 ani... cum poate sa faca asa ceva idiotul ala de om, vestea buna e ca primeste ceea ce merita, si o sa primeasca in continuare... din ceea ce stiu eu a fost inchis in celula cu cei mai rai criminali, acum l-au scos si l-au bagat la reanimare ca sa mai traiasca pana la proces, dupa aia il baga inapoi ca sa vada si el cum e sa fii violat.... partea mai proasta e ca fetita lui o sa ramana cel mai probabil traumatizata pe viata :( :(
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci