If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

AVORTUL

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Sunteti deacord cu avortul?

DA
20
37%
NU
33
62%

Total votes : 53

Postby Keira on Sun Jun 05, 2005 8:53 pm

ATUNCI II RUPEM SI PICIOARELE  :D

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Sun Jun 05, 2005 10:26 pm

saracele femei.pana la urma e pacatul ei,de ce sa ne bagam?ea va raspunde de pacatele ei,noi nu putem decat sa compatimim.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby creppin'on you on Mon Jun 06, 2005 1:18 am

^Angel^ wrote:saracele femei.pana la urma e pacatul ei,de ce sa ne bagam?ea va raspunde de pacatele ei,noi nu putem decat sa compatimim.

saracele femei? sa-si omoare copilul dupa ce il naste? putea macar sa faca in avort in primele 3 luni si gata!!!!! scapa de stres... eu daca intalnesc vre-o una dintr-asta o dau cu capu' de bordura pana ii pica toata dantura.... asa ceva nu se poate...

Angel, pana acum erai cu totul impotriva avortului... acum spui ca asta e pacatul ei si ca o sa raspunda in fata lui Dumnezeu... eu zic ca nu trebuie sa raspunda numai in fata Lui, ci si in fata noastra... pt ca traieste in lumea noastra a tuturor, si avem si noi copii... si nu cred ca un om sanatos la cap ar putea face asa ceva... astea sunt niste criminale cu sange rece... cum poti sa omori o fiinta care stii ca a crescut in tine? o fiinta umana?

eu personal le urasc  pe panaramele astea de femei...

aaaaaaaaa ca mi-am amintit... mi-a povestit un verisor de o poveste recenta din Galati(prin micro 19 sau asa ceva), cand un tata si-a violat fetita de 10 ani... cum poate sa faca asa ceva idiotul ala de om, vestea buna e ca primeste ceea ce merita, si o sa primeasca in continuare... din ceea ce stiu eu a fost inchis in celula cu cei mai rai criminali, acum l-au scos si l-au bagat la reanimare ca sa mai traiasca pana la proces, dupa aia il baga inapoi ca sa vada si el cum e sa fii violat.... partea mai proasta e ca fetita lui o sa ramana cel mai probabil traumatizata pe viata  :(  :(

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Snappy on Mon Jun 06, 2005 9:20 am

creppin'on you wrote:eu daca intalnesc vre-o una dintr-asta o dau cu capu' de bordura pana ii pica toata dantura....

:OFFTOPIC: --> creppin... sa nu care cumva sa ii cada fesul din cap ;) sau l-ai prins bine cu MULTE cuie ? :loool:

acum serios... la partea a 2a.... a fost, este si va fi o... chestie ce nu o pot intelege...  cum poti sa iti violezi fiica/mama/bunica?... ce naiba e in capul lor?... matreata?... sau ce?... nu... zau ca nu ma prind... cei ce fac asta ar trebui mai intai castrati si abia apoi bagati in acea celula plina de criminali pentru a deveni "fetita" lor.....

PS: discutia asta trebuia sa fie la Life is Life nu la OFF-topic... asa ca ... mea culpa... o mut acum :)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby ^Angel^ on Mon Jun 06, 2005 2:41 pm

pana la urma toti raspundem in fata Lui...daca nu sunt de acord cu avortul asta nu inseamna ca sunt de acord cu asta.dar si avortul e tot omor...doar ca acel copil nu s-a nascut inca dar el traieste in burta mamei.oricum fiecare isi primeste pedeapsa.dar asta nu inseamna ca pedeapsa i-o dau eu sau tu...pedeapsa si-o da si singura si i-o da Dumnezeu.

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby cartush on Mon Jun 06, 2005 3:56 pm

Snappy wrote:cei ce fac asta ar trebui mai intai castrati si abia apoi bagati in acea celula plina de criminali pentru a deveni "fetita" lor.....

am mai auzit eu un caz tot cu un viol, dar fetitza avea 3 sau 6 luni...
si am aflat de la un tip care lucreaza la Penitenciar cum e tratat acea bestie de catre detzinutzi...mananca de pe jos, asta dupa ce trec mai multzi cu bocancii peste mancarea lui, este batut de catre "colegii" de celula...dar...sincer...orice pedeapsa ar primi...eu una consider ca nu e suficient... :x
Vb bunicilor : "Unde esti tu...Tzepes Doamne???"  :roll:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby milisss2 on Mon Jun 06, 2005 5:06 pm

:OFFTOPIC:
Cartush wrote: Vb bunicilor : "Unde esti tu...Tzepes Doamne???"  :roll:

E vorba lui Eminescu din Scrisoarea  III

On topic ::
 :loool:  .... Ati inceput sa faceti intrecere in chestii care de care mai sadice  ... Cool down!! sunt doar niste dezechilibrati mintal... ce trebuiesc indepartati.
Lumea e si asa o mizerie plina de criminali, nu e nevoie de mai multi!!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby STone on Tue Jun 07, 2005 9:13 pm

asa e, trebuie indepartati... chiar si daca trebuie indepartati prin "putina" violenta... asta e o cauza dreapta in care trebuie folosita violenta
Radu...
STone

Bebelush
Bebelush

Postby Micha on Fri Jun 10, 2005 3:24 pm

eu una, oricat de rau suna asta, sunt de acord cu avorturile.Uneori se intampla sa nu tina de tine, cazul vreunui viol.Dak mai ai si vreo 15-16 ani e deja groaznic.Cum poti sa ai grija tu de copil fiind kiar tu un copil?Si dak il dai la o casa de copii nu e tot groaznic pt el saracul?Normal cel mai bine e sa te protejezi si sa fii atent dar dak se intampla sa ramai insarcinata in cel mai nepotrivit moment cand acest lucru inseamna sa-ti arunci tot viitorul pe fereastra cred ca e mai bine sa faci un avort oricat de groaznic ar fi acest lucru.Uneori insa nu depinde numai de tine.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Minerva on Fri Jun 10, 2005 5:56 pm

Imi pare rau ca trebuie sa fiu de acord cu o kestie asa groaznica ... Oricum la kestionar am vazut k situatia e echilibrata ..
Minerva

Membra Super

PreviousNext

Return to AVORTUL - Zambetul Furat