If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Homosexualitatea si lesbianismul

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Postby adler on Fri Feb 03, 2006 2:00 am

si eu am cunsocut pers de genul asta... si sunt dea cord cu Nicu ... unele nu dau semne ca ar avea ceva anormal ... dar...cu anumite gesturi se dau de gol. Totusi gesturi am vazut si la oameni normali ... so.. who knows?

cat despre rude..daca as afla ca sunt gay..as merge sa ii intreb cu cine au facut-o si cum e!! =))

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Fri Feb 03, 2006 3:11 am

hmmm...eu nu cred ca vei face asta...k ...e nashpa....vrei sa vb cu unchiu sau tatal si astia salizeaza dupa tine.,...sucks...urasc homosexualii ~x(
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby adler on Fri Feb 03, 2006 10:28 am

draga mea... inca esti mica.. si nu iti dai seama ce vorbesti. Daca sunt altfel decat esti tu..nu inseamna ca nu au suflet..inima...si pot sa tina la cineva. Chiar daca ar saliva dupa mine (ceea ce ma indoiesc) ... el ar tine la mine mult mai mult ca ruda a lui. Si..chiar m-as duce la el sa il intreb..la misto... cu cine a facut-o... as rade cu el pe tema asta.. nu l-as discrimina. Nu as vrea sa se simta neom.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby ashes on Fri Feb 03, 2006 2:22 pm

@andreem, daca unchiul cuiva e homosexual asta nu inseamna ca "saliveaza" dupa nepotul lui... e ca si cum ai zice, la oamenii care nu sunt homosexuali, ca "saliveaza" dupa rudele de sex opus..
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Fri Feb 03, 2006 11:13 pm

sunt OAMENI... nu credeti totusi ca asta conteaza mai mult decat daca e hetero sau homo ? sincer...

faza cu "urasc" homosexualii mi se pare la fel de ciudata ca cea cu "urasc negrii"...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby claesia on Sun Feb 05, 2006 6:05 pm

Buna!
Eu cred ca fiecare dintre noi poate sa-si faca viata sexuala asa cum vrea
si ca nu ar trebuii sa-i judecam pe cei care sunt homosexuali..fiecare cu placerile lui dar bineainteles ca toate abusurile au limite..pentru ca intradevar consider un abuz casatoria intre doua persoane de sex opus..si care mai implica si cresterea unui copil in sanul asa zisei familii ....Subiectul este complex in care gasim pro si contra.
claesia

old nick: Laudinha

baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Thu Feb 09, 2006 1:39 am

ashes wrote:@andreem, daca unchiul cuiva e homosexual asta nu inseamna ca "saliveaza" dupa nepotul lui... e ca si cum ai zice, la oamenii care nu sunt homosexuali, ca "saliveaza" dupa rudele de sex opus..

intr-=adevar aici ai dreptate dc sa nu recunosc...insa sunt cazuri si cazuri ;)

snappy wrote:faza cu "urasc" homosexualii mi se pare la fel de ciudata ca cea cu "urasc negrii"...

nu aveam nici eu nimic cu ei..pana am aflat ceva care mi-a schimbat total parerea...si stii...atunci cand nu "traieshti" pe pielea ta chestiile astea esti indiferent...nu ai nik cu ei...dar dupa..iti zic eu k o sa-ti schimbi parerea :P
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ktha on Thu Feb 09, 2006 11:05 am

hai sa lasam rasismul.. ca doar homosexuali nu sunt "o rasa aparte", sunt 'doar' oameni cu o alta orientare sexuala; daca X are chef sa bea si se trezeste alcoolic, de ce Y nu ar putea sa-i placa foarte mult de o persoana de acelasi sex ?!
oricat as face eu glume pe seama lor (intr-o maniere superficiala), in realitate consider ca sunt persoane cool; am cunoscut un cuplu intr-un bar si chiar mi s-au parut adorabili (chiar daca erau gagii). m-a impresionat cel mai mult dorinta lor de a fi impreuna, cate au indurat ca sa-si indeplineasca dragostea.. in any case, majoritatea oamenilor nu sunt open-minded / sau urmeaza spiritul de turma: "mama a zis ca nu e bine, ca e imoral, tata la fel.. atunci trebuie sa-mi arat respingerea totala in public !"....
Too good to be true !
Life's a bitch, so F##K it !
ktha

Descurcaret
Descurcaret

Postby MIIB on Mon Feb 13, 2006 1:27 pm

Eu nu am treaba cu ei.Sunt ok atata timp cat nu ma fac sa ma simt naspa. Daca as afla ca un unchi sau ca tatal meu e homo :sht-up: .Cred ca in functie de la cine as afla si de cand ar fi ar avea o mare importanta de cum m-as comporta cu el. De ex daca el e de cand se stie asa cred ca nu m-as comporta prea diferit fata de el.Adica eu as incerca sa nu ma comport diferit, dar probabil ca as face-o fara sa vreau.
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby Ice on Tue May 02, 2006 11:11 am

adler wrote:cat despre rude..daca as afla ca sunt gay..as merge sa ii intreb cu cine au facut-o si cum e!! =))

[ot] nu stiu de ce dar... a iesit super nasol ... paBEREA mea (vb lui Millis) cred ca ar fi bine sa o mai gandesti ... nu de alta ... dar, nu cred ca ai vrea sa stii ce am inteles eu de aici :lalala: [/ot]

Cat despre "gay" fie ei sau ele ... OK ... viatza lor ... decizia lor....Nu ii consider anormali, pe motiv ca nu sunt eu cel care am dreptul sa judec.

Atat timp cat nu sunt direct implicat ... fine by me ... iar daca ma gasesc implicat ... merg pe pererea lui Millis :box: :box: :box: "Shoot'em all....."
Ice

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente