If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

what is... hate...

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

TU urasti pe cineva... ceva?...

DA
7
33%
NU
14
66%

Total votes : 21

Postby ^Angel^ on Fri Jun 10, 2005 2:06 pm

nu stiu daca se merita sa suferi din cauza ca el nu a avut parte de pedeapsa necesara...ma rog...poate pricepi ce-am vrut sa zic.eu l-am lasat in pace...el in schimb nu ma lasa in pace...ma cauta ca disperatul...cica ma iubeste.sa ma scuteasca

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Micha on Fri Jun 10, 2005 2:18 pm

deja acum nu mai sufar, dar am ramas cu amintirea aia amara si groaznica si cat despre pedeapsa o merita mai rau decat plateste acum pt ca stiu ca nu-s singura care a avut de suferit din cauza lui.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby changer on Fri Jun 10, 2005 2:58 pm

eu is micut si pot sa zic ca pana acum n-am urat pe nimeni si nici n-am sa urasc, nici nu ma gandesc la asa ceva...  NEVER...  ma supar pe el/ea poate,  dar si aia imi trece repede asa ca nu pot spune decat ca e naspa tare sa urasti. am vazut la alte persoane si nu e deloc placut sa le vezi cum isi doreste (doresc)  moartea persoanei pe care o uarste (urasc). DELOC... ce bine er (ar)  fi daca nu ar exsista (exista)  ura in lume!

------ MESAJ EDITAT SI CORECTAT DE ADMIN ---------

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Micha on Fri Jun 10, 2005 3:07 pm

eu sincer va zic ca mi-am dorit sa moara...sunt cativa ani dar il urasc aproape la fel de mult ca atunci.si faza cu moartea lui nu e numai de fantezie, kiar mi-am dorit pt ca merita.

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Minerva on Fri Jun 10, 2005 3:07 pm

Hmmm... eu nu cred k urasc in adevaratul sens al cuvantului :)
"A uri" imi pare un verb care suna dur de tot :) ...sa zicem ca am multe antipatii :))
Dar mai mult d atat nu cred ...

Minerva

Membra Super

Postby changer on Fri Jun 10, 2005 3:13 pm

antipatia ziceti ca nu-i acelasi lucru cu a ura,  dar din cauza antipatiei se poate naste ura (parerea mea, de ex imi este cineva antipatic, nu il pot vedea in fata ochilor, nu imi place de el sau de fata lui... antipatia asta este asimilata cu ura nu credeti si voi?)

------------ EDITAT SI CORECTAT DE ADMIN --------------
Image
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby Micha on Fri Jun 10, 2005 3:47 pm

si da si nu prea....mi se pare ca peste o antipatie poti trece mai usor pe cand cu ura e mai grav...aia dureaza frate

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Minerva on Fri Jun 10, 2005 5:17 pm

Da exact .. antipatia e ceva mai finutz :) (cat de finutz poate sa fie un sentiment nu tocmai placut ptr cineva..) dar da ... antipatia nu iti da asa multe batai de cap .. nu iti place cineva si cu asta basta ... te enerveaza...dar asta nu te duce cu gandul la cine shtie ce razbunari impotriva saracului om nevinovat :)
In skimb ura mai degraba o vad ptr o persoana care tzi-a facut ceva rau si grav...si automat ganduri de razbunare din partea ta :)
Minerva

Membra Super

Postby changer on Fri Jun 10, 2005 5:30 pm

ms mult ca mi-ati rapspuns (raspuns) :D

--------------------- ADMIN EDIT ---------------------

changer pe viitor scrie te rog CORECT GRAMATICAL pt a intelege toti. ok?... adica cu semne de punctuatie, cuvinte scrise corect tot tacamul... te inteleg ca poate te grabesti, dar eu doresc ca utilizatorii forum-ului sa inteleaga ceea ce se discuta... nu zic acum sa scrii 100% corect, dar totusi... arunca si tu o privire peste ceea ce ai scris mai sus si vezi cate greseli si minus-uri erau.... asadar, fara suparare, considera acest mesaj ca un prim avertisment....

PS: te rog editeaza-ti tu semnatura caci si acolo s-a strecurat o greseala
Image
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby duum_guy on Wed Jun 29, 2005 8:30 pm

Nu stiu dak am urat pe cineva vreodata ... exista o diferentza intre ura pe moment ... furia care te iti umple corpul shi te impinge spre actiuni iratzionale ... si ura "de durata" ... o ura calculata ... cumplita ash putea spune ...

Cred ca singura ura pe care am simtzito a fost acea de moment ... nu pot sa spun ca m-am displacut in momentele acelea ... ma simteam ... bine ... pentru ca eram enervat, pentru ca aveam o persoana pe care sa-mi canalizez furia ...

In fine, ce-a fost as fost ... n-are rost sa plangem trecutul ...
I'm a Good man with Bad intentions!
duum_guy

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Sentimente Nocive