[ot] moshule te astept la o partida de sex salbatic la mine acasa...sau dca vrei vin la tine. eu as prefera in weekend ca atunci sunt mai liber, dar daca nu ai cum..si in timpul saptamanii este destul de bine. [/ot]

what the F##K??? e asa 100% imposibil sa ai o prietena (=amica) si sa nu te
)
cine ma cunoaste pe mine, pe cartush, pe MTZ, pe "bebe pinguin" e posibil si sa stie cum ne comportam... de cate ori nu am auzit ca suntem impreuna... vai Doamne - auzi fata?
- da, fata...
- tu ai vazut ca ala... si... aia... care erau prieteni buni, acum bara-bara impreuna?
- da, fata... iti dai seama cand se cearta ce super o sa fie?
- da, fata, or sa inceapa sa zica tot ce stiau unul despre altul...
- da, fata, dar si acum e fain ca uite ce face iubirea din oameni... te loveste cand nu te astepti...
- da, fata... ce frumos
- da' totusi e mai frumos sa se certe, nu? e mai amuzant pt noi?
- da, fata!!! asa e!!!

Pentru mine...prietenii buni sunt niste fiintze deosebite, sunt acolo cand au nevoie de mine si cand am nevoie de ei, pentru un sfat, pentru orice altceva, mai putin sex! Asa gandesc acum...poate pe viitor se vor mai schimba ideile...sau poate nu! Cine stie? Cui ii pasa?

MoshCraciun wrote:[ot]
@adler......inceteaza mai cu prostiile................Poate ar trebui sa facem sex impreuna sa vedem daca ramanem prieteni..............
......................
[/ot]

....eu nu stiu cum s-ar simti de exemplu daca ai face ceea ce ai zice adler si ai avea prietena...si ea sa afle asta...cam cum crezi ca s-ar simti?
.....prietenie insemna suport....ajutor...incredere......insa deloc sex........ar fi super penibil sa aud ca de exemplu .....prietena mea......ar fi facut sex cu....cel mai bun amic al meu.........din punctul meu de vedere......chiar nu pot agreea asta......insa precum am spus fiecare cu conceptiile lor
asa ca va rog nu va suparati...iar facand referire la ce a zis Fluffy Ghost.......intr-un fel as intelege....ca cei 2 fac ....pana isi gasesc pe cineva....sa faca ce vor dar cand si-au gasit pe cineva sa puna punct.....

Atata timp cat e doar sex si nu e dragoste ca atunci...

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests