DA! M-ar sustine ,e drept ca ar fi dureros pt ea sa stie ca la virsta asta am un copil ,ea asteapta altceva de la mine acum ,dar sa fac un avort nu o sa-mi spuna niciodata .Daca e sa vorbim despre religie ,ea crede mai putin ca mine ,iar tatal meu mai putin ca ea ,deci nu ar fi o influenta din partea religiei .Insa sint ff sigua ca mi-ar interzice sa fac acest lucru ,vorbesc doar de mine ,pt ca nu cunosc mamele la celelalte fete.Mama mea nu a avut copii f multi ani ..si poate ca e unul din motive pt care o sa ma ajute si o sa ma sustina.si apoi ea nu sa implicat niciodata direct in relatiile mele sau ale lui frate-meu.Daca va afla maica-mea ca prietena fratelui meu asteapta un copil ,nu stiu ce ar zice ,poate ca nimic ,pt ca ea intotdeuna a spus "faceti cum credeti voi ca e mai bine",deci de avort ea nci nu o sa pomeneasca macar .
Si cred ca exagerezi prea mult cu " fetele de 18-20 de ani " care vad toul in ROZ.Crezi ca sint putine care dupa 20 de ani care sint contra avortului?Sau poate e la 20 de ani o bariera de care eu nu stiu ...si ti se schimba toata mentalitatea atunci

Oricum ,peste citeva luni ,dupa ce fac 20 , iti spun daca mai sind pro sau contar avortului...
La faza cu egoismul nu am inteles ce ai vrut sa spui ...iar aia cu intreruperea sarcinii la sase luni ,sa ma scuzi ,dar o socot crima in adevaratul sens al cuvintului,mai ales in cazul in care nu e vorba de un viol.se mai informeaza lumea de sanatatea sa inainte de a decide sa conceapa un copil...Si daca la inceput e ok ,nu cred ca peste sase luni e pe moarte deja..Iti dai seama cum arata acel copil la sase luni? el e practic ca un copil normal ...si dupa asta tre sa fie omorit ...
eu nu ma feresc nici de pedeapsa legala si nici de cea divina ,atita doar ca ma conduc dupa ceea ce simt ,exista suflet ,iar daca nu crezi in el ...atunci exista inima ,si nu cred ca ea indeplineste doar functia de organ principal al sistemului circulator,simti cu ea mai multe lucruri ...fara sa vrei ..dar multi nu recunosc ceea ce simt ,si se ascund dupa acea indiferenta ,care de fapt nu este nici pe departe indiferenta
si apoi ,nu inteleg @skumpika,am impresia ca privesti copii ca pe niste obiecte ,ziceai ca nu este o solutie sa bagi hormoni in tine doar ca sa eviti o sarcina ...pai,mi se pare prea de tot ...
nus ce sa mai zic ,dar cred ca mai mult nu mai comentez subiectul asta ,pt ca oricum fiecare pina la urma face ce vrea ...sau ,da ...o sa revin dupa ce fac 20 de ani

am inteles ca dupa aia gindesti altfel
memento mori...