If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mergeti la Biserica?

Existenta lui Dumnezeu, sectele, crearea Pamantului si a vietuitoarelor si tot ceea ce implica religia

Postby onix on Sun Dec 25, 2005 10:57 pm

Spre rusinea mea, am multe luni de cand nu am mai dat pe la Biserica. Nici macar acum de Craciun nu m-am dus. Imi pare rau ca nu am fost.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby adler on Mon Dec 26, 2005 2:05 am

se face slujba de Craciun? :D
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Mon Dec 26, 2005 11:01 am

[ot]adler =)) [/ot]

eu am fost ieri la slujba de nastere a Domnului :P....eu ma simt f bine acolo....chiar dak-s mai multi in biserica...da simt ca am ceva in legatura cu ei...nu pot explica toate astea :D

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby adler on Wed Dec 28, 2005 1:13 am

[ot] te stiai cu el dintr-o viata anterioara..poate TU ai fost EVA! ... damn.. intru sub birou de ras [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Wed Dec 28, 2005 11:02 am

[ot]lol...:))))gata u off topicu adler :D [/ot]

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby skip on Tue Jan 10, 2006 8:02 pm

nu am mai fost la biserica de nu mai shtiu cand.... inainte ma duceam... dar acum... oricum sunt crestin in sufletul meu
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby sabothor on Tue Jan 31, 2006 11:31 pm

credinta se poarta in suflet..nu in caramida...nu in o cruce de fier..si un hodorog care se imbata ca un porc... si canta din cartzi de mult uitate de mintea umana ca intzeles..

si zic asta din perspectiva unui fost "baiat de altar" ....now that waz ..a f*** thing
"F##K U guys....i'm going home" - Eric Cartman
sabothor

Invatacel
Invatacel

Postby adler on Wed Feb 01, 2006 1:06 am

credinta se poarta in suflet pt cei care isi dau seama ce inseamna. Pentru ceilalti, care nu constituie decat o turma, este necesar sa li se arate crucea, icoanele.. sa li se zica ca acestea sunt sfinte. Au nevoie de stimulente pentru a-si mentine o credinta oarba, nici eu nu stiu in ce cred..dar se mandresc cu credinta lor. Jalnic
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Wed Feb 01, 2006 10:33 am

sabothor wrote:credinta se poarta in suflet..nu in caramida...nu in o cruce de fier..si un hodorog care se imbata ca un porc... si canta din cartzi de mult uitate de mintea umana ca intzeles..

:bravooo: :bravooo: :bravooo:

=)) uite inca unu' care nu inghite preotii (ma rog... UNII preoti, nu toti)

100% de acord... credinta nu mi-o poate impune nimeni, sau scoate nimeni... poate sa-mi schimbe anumite idei, dar daca e acolo credinta nu poate fi stearsa doar pt ca imi zice nu stiu care "bai sa nu mai crezi pt ca Dumnezeu nu exista"... asa e si invers... pe cel ce nu crede eu nu ma obosesc sa il fac sa creada...

eu ma bazez pe chestia aia: "cine crede in Dumnezeu daca El exista are doar de castigat, daca nu exista nu pierde nimic... pe cand cel ce nu crede........."

si acum citand din Tapinarii:

[ot]inchei protestul... calare pe vise :P[/ot]
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby a_soul_4_u on Wed Feb 01, 2006 10:34 pm

credetzi in voi fiilor si toitul va fi bine :D

si asa ai mei vroi-au sa ma faca popa :))
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

PreviousNext

Return to Religie