dar e o responsabilitate mare...fff mare...si eu is mik...is la liceu...cum imi termin eu si liceul si fac si facultatea si tot...nu stiu ce as face!

dar e o responsabilitate mare...fff mare...si eu is mik...is la liceu...cum imi termin eu si liceul si fac si facultatea si tot...nu stiu ce as face!

sau poate privesc eu problema asta prea sulfetist ,nu stiu ce sa mai zic .CE fel de inima tre sa ai (daca o mai pot numi inima )atunci cind

si apoi cu fata ai de 15 ani ,sa fim seriosi ,nu e sfirsitul lumii ,eu cred ca m-as gindi la faptul ca nu sint prima si nu voi fi nici ultima .Dca va fi o fata inteligenta ,si o vor ajuta si parinti ,va inavta mai tirziu ,si poate va fi mult mai fericita pe urma ,atita doar ca se axagereaza pre mult cu acest VIITOR DISTRUS.(asta vorbind de fata violata
Si apoi nu cred ca voi intelege vreodata femeile care-si fac avort pt ca a insistat sotul sau iubitul ,pe care-l iubeste "ff mult".Mda, o fi ea iubirea asta asa de mare ... nici nu zic ..dar totul are o limita

[/ot] 
ci doar asha ca sa stiu
[/ot]

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests