If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

AVORTUL

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Sunteti deacord cu avortul?

DA
20
37%
NU
33
62%

Total votes : 53

Postby andreeam on Mon Jan 30, 2006 11:38 pm

eu nu m-am pronuntat......sa zicem ca ma pun in situatia ei..eu nu am zis ce ash face dak doamne fereste...pt k ...pur si simplu nu stiu ce ash face....pe de-o parte as vrea sa-l pastrez pt k.ador copiii si tin minte ca de mica ma intrebau ai mei ce vreau sa ma fac si eu "mamica" :P dar e o responsabilitate mare...fff mare...si eu is mik...is la liceu...cum imi termin eu si liceul si fac si facultatea si tot...nu stiu ce as face! :don't-know: ~x(

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ncg_15 on Tue Jan 31, 2006 1:21 am

@ skumpika,ce materialista esti !!! in tote mesajele tale vb de bani si de ziua de miine ,despred problemele societatii ,brate de munca .... :sht-up: sau poate privesc eu problema asta prea sulfetist ,nu stiu ce sa mai zic .CE fel de inima tre sa ai (daca o mai pot numi inima )atunci cind
stai pe masa de operatie sau ce-o mai fi si cineva iti rupe copilul cu o penteta in mici bucatele si-l pune intr-o chiuveta linga tine ,am impresia ca tre sa te transformi intr-o stana de piatra.Ma apuca groaza cind ma gindesc ....
si apoi cu fata ai de 15 ani ,sa fim seriosi ,nu e sfirsitul lumii ,eu cred ca m-as gindi la faptul ca nu sint prima si nu voi fi nici ultima .Dca va fi o fata inteligenta ,si o vor ajuta si parinti ,va inavta mai tirziu ,si poate va fi mult mai fericita pe urma ,atita doar ca se axagereaza pre mult cu acest VIITOR DISTRUS.(asta vorbind de fata violata )Dar cum pot sa le inteleg pe alea care nu sint violate ,si la 15 ani fac avorturi ?Odata ce te apuci sa faci sex ,dupa parerea mea tre sa-ti asumi si acest risc .Deci nu ai de ce te plinge pe urma .
Si apoi,mai ziceai ca fetele de 18 ani vad inca totul in ros,"atit de ros!!!"Nici aici nu sint deacord .Aveam aceeasi opinie si cu citiva ani in urma iar cineva mia zis ca dupa ce mai cresc cu doi ani o sa-mi schimb parerea .Au trect trei ani de atunci si nu pot sa zic ca mi-am schimbat parerea ,din contra ,pot sa aduc inca si mai multe argumente impotriva aceste...nici nu mai stiu cum sa o numesc ..

A privit cineva vreodata in ochii unei fete care a facut avort?O fi ea la unele indifirenta si nepasare ,dar nu e decit o masca cu care isi ascund durerea dupa parerea mea.Iar avortul va ramine o pata neagra in toate amintirile ei .Sau a privit vreo data cineva in ochii unei doamne care nu poate sa faca un copil pt ca e bolnava? Aici ar fi ceva d genul " cineva nu poate face copii ,iar cineva ii arunca ".Se gindesc domnisoarele ca dupa aia nu ar mai putea avea copiii?...

Eu una nu m-as incumeta sa fac un avort ,pt ca peste doi ani sa ma chinui sa fac un copil.Si apoi sa mai fim seriosi .. traim in secolul 21 deci am putea eviata avortul... :)
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby NYCGIL on Tue Jan 31, 2006 2:03 am

si apoi cu fata ai de 15 ani ,sa fim seriosi ,nu e sfirsitul lumii ,eu cred ca m-as gindi la faptul ca nu sint prima si nu voi fi nici ultima .Dca va fi o fata inteligenta ,si o vor ajuta si parinti ,va inavta mai tirziu ,si poate va fi mult mai fericita pe urma ,atita doar ca se axagereaza pre mult cu acest VIITOR DISTRUS.(asta vorbind de fata violata

Sigur ai fi gandit asa? Ai fost vreodata violata? Ai ramas insarcinata?

Ceea ce ma mira e ca toti sunteti atat de siguri: unii ca nu ar face avort niciodata, altii ca nu exista alta solutii...Mai sunt unii fanatici care condamna in stanga si in dreapta...

Chiar putem fii siguri de cum urmeaza sa reactionam intr-o situatie in care nu am fost, si pe care nu avem capacitatea sa o intelegem??

Si apoi nu cred ca voi intelege vreodata femeile care-si fac avort pt ca a insistat sotul sau iubitul ,pe care-l iubeste "ff mult".Mda, o fi ea iubirea asta asa de mare ... nici nu zic ..dar totul are o limita

Cu asta sunt de acord...Nici eu nu le inteleg. Si nu inteleg de ce se victimizeaza apoi, zicand ca au fost fortate de altii sa renunte la copil.
Din punctul asta de vedere... cred ca decizia apartine femeii. Si ea trebuie sa o ia luand in calcul si varianta in care sotul ar parasi-o, si in care va trebui sa-si creasca singura copilul.

Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby ktha on Tue Jan 31, 2006 5:20 am

In cazuri similare, e posibil sa se ia un morning pill (chiar si in statele in care e interzisa, o primesti daca ai fost victima unui viol) si se diminueaza CONSIDERABIL (:|) sansele de a ajunge in postura de a lua o decizie in privinta unui avort.
In al doilea rand, nu mi se pare un subiect tare "distractiv" intr-un cuplu cand e vorba despre un copil, it's a part of you; trebuie in primul rand incredere si devotament din partea ambilor parteneri, so.. F##K around wisely!
Nu sunt in totalitate de acord cu avortul, de obicei ajungi in aceasta situatie numai daca nu esti in complet cu capul pe umeri; nu prea cred ca un viol (sorry pentru insensibilitate) ar fi o scuza.
Too good to be true !
Life's a bitch, so F##K it !
ktha

Descurcaret
Descurcaret

Postby Danny on Tue Jan 31, 2006 6:19 am

Nu am putut decat sa votez cu NU. Nu este crestineste a avorta, indiferent de imprejurari si eu pe premisa asta merg in viata. Restul comentariilor sunt de prisos pentru mine.

TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby skumpika on Tue Jan 31, 2006 6:23 pm

Poate sunt eu materialista, desi aici nu cred ca se pune problema asta. Daca vorbesc de bani este pentru ca eu vreau sa-mi cresc copilul intr-un mod foarte placut pentru el, nu sa stea la bunici in timpul saptamanii si eu sa-l vad in week-end, nu sa ma intrebe peste ani cine e tatal lui si eu sa fiu nevoita sa-mi amitesc de ticalosul care m-a violat cand aveam 15 ani.

Si...daca se poate...explicati-mi urmatorul egoism: cand vine o prietena si va spune ca in 4 ore aveti o petrecere de ce nu plecati acolo cu hainele si coafura pe care o aveti? Dimineata de ce va pregatiti pentru scoala, va machiati, va parfumati? De ce strangeti bani un an intreg pentru a pleca vara la mare? De ce pentru o noapte de revelion va pregatiti cateva saptamani? Sunt fete care nu iesa din casa nici pana la paine fara sa fie machiate sau rujate. Oare pentru un copil nu trebuie sa fii pregatit? Oare o petrecere, o vacanta la mare sunt lucruri mai importante decat un copil, lucruri pentru care merita sa te pregatesti mai mult decat pentru un copil?

Cineva zicea de pilula de a doua zi, am exclus cazul acela pentru ca vorbim de o sarcina nedorita, deci presupunem ca pilula nu s-a mai putut lua sau nu s-a luat. Oricum nici asta nu e o solutie, sa bagi hormoni in tine doar pentru ca e o modalitate de a evita o sarcina.

Mai excludem in aceasta discutie despre avort o chestie cu care toti suntem de acord si anume faptul ca PROBLEMA E O EDUCATIE SEXUALA DEFICITARA.

[ot]Mie imi place insa de cea care a postat ca sa redeschida subiectul, cred ca andreeam, daca nu ma insel. :) A fost o miscare tare inteligenta pentru ca a atras iar atentia asupra acestui subiect. Intrebarea e...a fost cu intentie? :D[/ot]
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby andreeam on Tue Jan 31, 2006 10:40 pm

[ot]nu...nu a fost cu intentie...ci pur si simplu am vrut sa stiu si parerea voastra...oho...sa nu credeti ca mi s-a intamplat :Pci doar asha ca sa stiu ;) [/ot]

....eu am mai zis...imi pot da cu parerea insa nu stiu cum as face...dar eu cred ca ash pastra copilul....stiind ca am in spate o mama...o familie care ma sustine...stiu ca vor iesi vorbe ca bla si bla...dar eu acu pe moment zic ca ash pastra bebelusul :)
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

" pt ca merita"

Postby sabothor on Tue Jan 31, 2006 11:26 pm

pai bine mai snappy...dar .. tu pui doar din ipostaza preferata... dar ..daca mama lui Stalin avea avort..sau mama lui Hittler... sau mama lui Osama... parca nu era chiar asa de rau...

si cat despre faza cu religia... asta nu trebuie amestecat...religia nu trebuie sa aiba nimik de spus in asfel de alegeri
"F##K U guys....i'm going home" - Eric Cartman
sabothor

Invatacel
Invatacel

Postby ncg_15 on Wed Feb 01, 2006 12:50 am

:o cuma adica " despre faza cu religia.....nu trebuie de amestecat ..":-t

Cum sa nu se implice religia in asa ceva daca se vb despre MOARTE. Facind un avort ...iti omori copilul...din cite stiu .Si cum sa "stea" religia linistita cind una din cele 10 porunci este SA NU UCIZI. :-/
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Wed Feb 01, 2006 1:09 am

@ncg_15 ..depinde si de cat de orbeste crezi in religie. Mie religia mi se pare un mod de relaxare... poate...de gandire... de indrumare, dar nu mi se pare ceva ce ar trebui luat in calcul cand te sinucizi..sau cand omori pe cineva. Totusi...religia are influenta ei..mai mare decat orice altceva.
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to AVORTUL - Zambetul Furat