If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

AVORTUL

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Sunteti deacord cu avortul?

DA
20
37%
NU
33
62%

Total votes : 53

Postby Inger`Albastru on Tue Jan 10, 2006 12:13 am

Keira wrote:1. O fata de 16 ani a ramas insarcinata. Parintii au batut-o si au alungat-o de acasa. Propuneti avortul in acest caz?
2. O femeie a ramas insarcinata. Copilul nu e al sotului ei. Sotul a aflat si vrea sa o paraseasca. In regiunea ei, femeile care au ramas insarcinate si sotul nu e tatal de drept al copilului sunt omorate. Propuneti avortul?

Daca ati raspuns cu DA, in primul caz l-ati omorat pe Bettowen si in al doilea caz pe Iisus. Asa ca niciodata nu se stie ce soarta ar fi avut copilul ucis.

Keira din miturile astea facute frumos asa ... sa stii ca poate Bettowen ala o fi aparut asa insa marele .... Ludwig van Beethoven a fost al 9-lea fiu :)..intr-adevar mama lui a avut sifilis cand l-a facut ... insa nu a iesit neaparat un om normal chiar daca a lasat o mare opera in spate.... nu e vorba de ce a lasat ci de fel a trait ... lumea asteapta ceva pt ea de la cel ce traieste nu viata mai buna celui ce traieste ... egoism.
sunt de acord cu avortul atunci cand copilul nu poate avea o viata normala atat fizica cat si sociala (lipsa bani, mizerie,boli,varsta extrem de mica a mamei)

Conditiile unui avort ar trebui sa fie altele ... insa trebuie sa ne acceptam conditia de animale cu un pic mai mult creier si sa gandim cu acel creier in plus.

"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Sat Jan 28, 2006 11:46 pm

hai sa propun si eu ceva sa mai discutam....

o fata...sa zicem la varsta de 15 ani :P este...violata.....si ramane insarcinata...voi ce ati zice ca ar trebui sa faca...?sa pastreze copilul acelui ...om? sau sa "scape" de el?

ps: este o alta varianta..dieferita de cea a keirei :P
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby skumpika on Sun Jan 29, 2006 12:11 am

Acelui...om? NU mai e om din momentul in care a violat o fata de 15 ani. Acesta e un caz in care sunt de acord cu avortul. Desi iar se va spune ca sunt egoista, sunt mult mai multe aspecte negative decat pozitive in "poveste" incat ea sa pastreze copilul. Normal ca viata ei va fi distrusa, va creste un copil care e rodul unei fapte oribile, la 15 ani isi rateaza scoala, viata, viitorul. (Am luat cazul in care se prezinta la medic prea tarziu pentru a "profita" de metodele contraceptive de urgenta)

Apropo de asta...am cunoscut o fata si la un moment dat vorbeam de facultate si am intrebat-o ce facultate a facut. Mi-a raspuns pe un ton foarte dezamagit "nu am facut, in loc sa fac facultate eu faceam copil". Acum isi regreta viata, are un copil, o fetitza de 6 ani, a pastrat copilul pentru ca tatal a zis ca se vor casatori, nu a facut o facultate, regreta ca munceste ca vanzatoare, nu e casatorita, tatal copilului a parasit-o de mult, are o relatie cu un tip mult mai mic ca ea de care vrea sa se desparta pentru ca nu e omul potrivit, locuieste cu parintii si are doar 25 de ani. Desi suna egoist...merita sa ai o astfel de viata doar pentru ca nu ai facut avort?

skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby andreeam on Sun Jan 29, 2006 12:22 am

skumpika wrote:Acelui...om? NU mai e om din momentul in care a violat o fata de 15 ani.

dupa cum ai vazut am ezitat si eu sa-i zic om...dar nah...am zis pana la urma :P
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby skumpika on Sun Jan 29, 2006 2:05 pm

[ot]Am vazut "..." inainte de "om" si mi-am dat seama de ezitare de aceea am dezvoltat "subiectul" :D [/ot]

Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Snappy on Sun Jan 29, 2006 4:52 pm

eU pe zi ce trece ajung la o concluzie...

fiecare decide ce considera el ca e bine pt el, netinand cont de "parerile" pro sau contra ale altora...

degeaba ii zici tu unei pustoaice "nu fa un copil la 16-17 ani ca ai mari sanse iti distrugi viitorul daca nu ai cum si cu ce sa il intretii" daca ea considera ca doar asa isi poate tine partenerul aproape...

degeaba ii zici unei femei insarcinate sa pastreze sarcina pt ca al ei copil ar putea fi Iisus... ea nu te va asculta decat daca stie si vrea sa accepte anumite sfaturi...

asa ca... nu stiu :don't-know: - sincer incep sa am impresia ca ne racim gura degeaba...

oi fi eU mai pesimist? pana mea... :|
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby skumpika on Mon Jan 30, 2006 2:05 pm

Adevarul e ca fiecare actioneaza dupa propriile convingeri, in functie de cat de matur e si de cum gandeste. Eu am ajuns la o varsta la care am inceput sa fac "copiilor" de 16-17 ani aceleasi teorii pe care mi le facea mama acum 10 ani: "poarta fes pe cap", "imbraca-te bine", "nu fa copii" :) Si privind in urma stiu ca par cicalitoare dar pe de alta parte acum le dau dreptate alor mei.

Deci...un copil de 15-16 ani vede viata atat de roz incat crede ca un alt copil pe care il face o va ajuta (in orice fel gandeste ea). Aici se aplica ce am spus mai sus, la varsta asta toti din jur care te sfatuiesc par nebuni, par ca nu-ti vor binele.

Cat priveste ce ai spus tu snappy in exemplul cu Iisus, si aici depinde de convingerile persoanei respective. Daca nu crede in asa ceva nu va pastra copilul.

Oricum totul tine de liberul arbitru si de putina educatie sexuala astfel incat sa nu se ajunga la o sarcina nedorita.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby ncg_15 on Mon Jan 30, 2006 4:56 pm

Ca mult mai vb lumea despre avort :-? ...Majoritatea femeilor isi spun "daca ramin insarcinata imi fac avort ,pt ca desigur,NU VREAU SA-MI DISTRUG VIITORUL" Dar oare cine iti garanteaza ca iti vei distruge viitorul ,ca acel copil nu va avea ce minca ?"Daca vrei sa-l faci pe D-zeu sa rida povesteste-i planurile tale ". Nimeni nu stie ce s-ar intimpla cu cupilul care se va naste ,nimeni nu stie exact ce va fi miine,deci de unde atita precizie ca el va cersi ,ca tu nu vei mai avea posibilitatea sa faci facultatea si ca nu-ti vei mai putea aranja viata .problema e ca nimanui nui place riscul ,prefera un chin mai scurt (avortul)...si pe urma continuam sa traim in "rai ",fara obligatii ..distratie ,universitate ..
Citisem o afirmatie in unul din mesajele de pe forum ca "copilul NU ESTE OM "pina la trei luni .Dupa mine avem prea multe surse de informare dar nu ne folosim de ele http://www.avort.ro/ O sa ziceti iarasi ca sint poze care va amintesc de anii de liceu si de de campaniile impotriva avortului etc.etc. O fi ele simple imagini de mai demult ,dar totusi reflecta atit de bine realitatea ..de care unii incearca sa fuga ..

Si apoi nu cred ca voi intelege vreodata femeile care-si fac avort pt ca a insistat sotul sau iubitul ,pe care-l iubeste "ff mult".Mda, o fi ea iubirea asta asa de mare ... nici nu zic ..dar totul are o limita .Nu stiu ce as face in asa caz .Probabil i-as propune ..sa omare el un copil pe strada ,indiferent ,vagabond ,cersetor ..,oricine .Si dupa aia mai vb .Nimeni nu o so faca( ma crezi criminal???) ,dar au curajul sa spuna "..stii draga ..nu-mi doresc copilul ,o sa fim mai fericiti asa ..nu vom vea probleme.obligatii ,vom petrece mai mult timp impreuna...."bla bla .Cred ca au un tupeu prea mare . Sint si cazuri in care situatia materiala e sub nivel ,si chiar nu iti permiti sa cresti un copil.Dar oare pt ce ne-a dat D-zeu Un cap pe umeri ,ca sa nu ne ploaie in git?Cred ca odata ce avem doua mini si putem gindi ,sintem capabili sa ne gasim un post de lucru si sa trecem peste situatie.
Niciodata nu poti spune ca "acesta este sfirsitul unui drum",ci doar inceputul altuia.

Mai ginditi inainte de a face un avort .. :)
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Mon Jan 30, 2006 8:53 pm

da e adevarat ca fiecare decide dak sa faca sau nu avort...dar au nevoie de o parere, doua....poate o incurajare :P
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby skumpika on Mon Jan 30, 2006 11:22 pm

ncg_15 wrote:Dar oare cine iti garanteaza ca iti vei distruge viitorul ,ca acel copil nu va avea ce minca ?

Cine iti garanteaza ca vei avea un viitor stralucit si copilul tau la fel?

Nu vedeti ca mergem din ce in ce spre mai rau? Ca totul costa, ca locurile de munca bune sunt pe pile, ca birocratia e in floare...cum te poti gandi ca la 15 ani poti termina liceul, faci si facultate iar in paralel schimbi scutece si incalzesti biberoane si eventual prin ultimul an de facultate te duci la sedintele cu parintii? Poate pare viitorul roz dar nici chiar asa.

Totusi...ncg_15...nu te-ai pronuntat asupra "problemei" in discutie, cea cu fata de 15 ani care a fost violata. Crezi ca nu ar trebui sa avorteze?
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

PreviousNext

Return to AVORTUL - Zambetul Furat