Ca mult mai vb lumea despre avort

...Majoritatea femeilor isi spun "daca ramin insarcinata imi fac avort ,pt ca desigur,NU VREAU SA-MI DISTRUG VIITORUL" Dar oare cine iti garanteaza ca iti vei distruge viitorul ,ca acel copil nu va avea ce minca ?"Daca vrei sa-l faci pe D-zeu sa rida povesteste-i planurile tale ". Nimeni nu stie ce s-ar intimpla cu cupilul care se va naste ,nimeni nu stie exact ce va fi miine,deci de unde atita precizie ca el va cersi ,ca tu nu vei mai avea posibilitatea sa faci facultatea si ca nu-ti vei mai putea aranja viata .problema e ca nimanui nui place riscul ,prefera un chin mai scurt (avortul)...si pe urma continuam sa traim in "rai ",fara obligatii ..distratie ,universitate ..
Citisem o afirmatie in unul din mesajele de pe forum ca "copilul NU ESTE OM "pina la trei luni .Dupa mine avem prea multe surse de informare dar nu ne folosim de ele
http://www.avort.ro/ O sa ziceti iarasi ca sint poze care va amintesc de anii de liceu si de de campaniile impotriva avortului etc.etc. O fi ele simple imagini de mai demult ,dar totusi reflecta atit de bine realitatea ..de care unii incearca sa fuga ..
Si apoi nu cred ca voi intelege vreodata femeile care-si fac avort pt ca a insistat sotul sau iubitul ,pe care-l iubeste "ff mult".Mda, o fi ea iubirea asta asa de mare ... nici nu zic ..dar totul are o limita .Nu stiu ce as face in asa caz .Probabil i-as propune ..sa omare el un copil pe strada ,indiferent ,vagabond ,cersetor ..,oricine .Si dupa aia mai vb .Nimeni nu o so faca( ma crezi criminal???) ,dar au curajul sa spuna "..stii draga ..nu-mi doresc copilul ,o sa fim mai fericiti asa ..nu vom vea probleme.obligatii ,vom petrece mai mult timp impreuna...."bla bla .Cred ca au un tupeu prea mare . Sint si cazuri in care situatia materiala e sub nivel ,si chiar nu iti permiti sa cresti un copil.Dar oare pt ce ne-a dat D-zeu Un cap pe umeri ,ca sa nu ne ploaie in git?Cred ca odata ce avem doua mini si putem gindi ,sintem capabili sa ne gasim un post de lucru si sa trecem peste situatie.
Niciodata nu poti spune ca "acesta este sfirsitul unui drum",ci doar inceputul altuia.
Mai ginditi inainte de a face un avort ..
memento mori...