If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mai multi prieteni in acelasi timp

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby PhaseR on Wed Oct 19, 2005 2:30 am

@wench - De ce? Nu stiu dar mi se par tare seci, replicile de o linie. Adica OK, nu ti-a placut niciodata dar ce-ti repugna la aceasta idee? Sau care ti se par impedimentele? Nu trebuie neaparat sa-mi raspunzi sau te simti obligata in vreun fel, doar ca m-ar fi interesat sa aflu motive de genul asta.

Numai bine!

Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Wed Oct 19, 2005 11:48 am

Am intalnit persoane care aveau mai multi prieteni in acelasi timp...As putea spune ca le admir.
De ce?Pentru ca au puterea asta de a juca baietii pe degete.
Eu nu pot.
In fiecare relatie m-am implicat sentimental,mi-a placut sa imi petrec tot timpul de care dispun alaturi de o anumita persoana,sa ii acord toata dragostea si atentia mea.
Ce as fi rezolvat daca as fi avut mai multi prieteni in acelasi timp?
Eu cred ca nimic....
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Fri Oct 21, 2005 8:48 pm

n-am avut si nici n-o sa am 2 prieteni in acelasi timp... cand incepi o relatie automat pui niste sentimente in joc.. nu inteleg cum poti sa mai ai pe altcineva cand iti iubesti partenerul.. si daca nu-l iubesti, el poate te iubeste si nu merita sa-i faci chestii d-astea, pentru ca si el e om si are sentimente

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby copilasu_l on Sat Oct 22, 2005 9:48 am

Nu am umblat niciodata cu doua fete\femei. Nu suport asa ceva, nu sunt facut pentru a insela sau pentru a-mi bate joc de ele. Pur si simplu nu pot
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby MoarteaCuCoasa on Sun Jan 29, 2006 8:49 am

a come on ppl pe cine mintiti? ai dao draq de treaba am inteles ca vai vah implicati intr-o relatie dar totusi cand ii spuneti ca vah place de altul da-o draq de treaba vreti sa spuneti ca vah place de unu si pac deodata ii dati papucii lu actualul and shit... nu vedeti ce aberatii bagati mah oameni buni dati-o draq de treaba deci nu vah place sa iesiti cu mai multi dar daca va place altul ii ziceti ca va place de altul si cum altcumva sa va placa decat daca iesiti cu el... ce masa spuneti pe fata ca mai iesiti la o cafea sa vb alea alea dar no kiss kiss pana nu dati papucii lu actualul si daca va place cum arata si va invita la o cafea un suc un cico si un piscot nu o sa ziceti never ever no tnx daca va place mai mult decat pretenul actual deci cut za bullshit si recunoasteti... until u get 28 sau pe acolo cand va ganditi la casatorie atunci nu o sa mai iesiti cu altii sau chestii de genu ca nu o sa stati in casa ca calugaritele si o sa suferiti daca sa zicem are treaba pretenul vreo 2-3 si fetele voastre nu vor sa iasa si va invita unu la un suc ceva!!! ppl let us be real you woman always w8 for something better cand nu gasiti va conformati cu second best :P

Image
MoarteaCuCoasa

Invatacel
Invatacel

Postby Micha on Sun Jan 29, 2006 3:21 pm

@MoarteaCuCoasa .... inteleg ce zici tu dar aici din cate-mi dau seama era vba de 2 iubiti simultan.. De iesit cu altii/altele aproape toata lumea o face... Dar dak nu e nimic mai mult de un suc sau un piscot cum ziceai tu atunci e un pic mai ok sa zicem.... nu cred ca asta se socoteste ca fiind cu 2 in acelasi timp... Si io tin la prietenul meu f mult dar crezi ca nu am mai iesit uneori si cu altcineva?Dar atata timp cat e doar o iesire la un suc si nu se intampla nimic mai mult nu mi se pare o kestie kiar asa de vinovata
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Minerva on Mon Jan 30, 2006 10:02 am

Bine v-am regasit! :)
...ei Micha.... de ce sa dai loc la suspiciuni?u de ce situatie vorbesti? de cea in care ai un ibit stabil ..eventual departe :D ... dar asa ...pt divertisment si distractzie, iesi si cu un tip 2 3 care tzi s par interesantzi ...eventual abia cunoscutzi ? ..
in cazul asta nu sunt d acord ! ca nu se shtie ce iese ... de ce sa dau ocazii ? si la barfe si la cine shtie ce alte intorsaturi de situatie! :)
Mai bine ies frumos cu prietenii veki.... care ne cunosc de cand lumea ...decat sa ma aventurez in noi cunostintze :) ( cu ganduri ascunse de cele mai multe ori :) )
Minerva

Membra Super

Postby Snappy on Mon Jan 30, 2006 10:11 am

[ot]welcome back Minerva :)[/ot]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby ncg_15 on Wed Feb 01, 2006 2:17 pm

ufff..... tre sa recunosc ca am iesit cu doi in acelasi timp :oops:

dar a fost doar asa ...pt distractie :P
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby uby_4u on Fri Mar 10, 2006 9:55 pm

nu... nu am facut asta niciodata, nu am avut motive... eram multumita ce ceea ce aveam, de ce sa fi riscat sa ma intalnesc cu 2deodata? il puteam pierde pe cel la care tineam mai mult si nea....
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Cat de rele-s fetele ?