If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele si baietii - doar prieteni?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby ashes on Fri Jan 27, 2006 7:58 pm

nu cred ca poate sa fie decat prietenie stransa intre pers de sex opus.. am mai zis asta si sustin in continuare.. intr-un moment sau altul unul dintre ei va vrea mai mult... fie pentru ca trece printr-o despartire si cauta neaparat pe cineva care sa-i fie alaturi ca iubit/iubita sau pur si simplu pentru ca incepe sa se indragosteasca.. nu stiu.. daca o sa ai pe cineva langa tine tot timpul care sa te asculte, si care te intelege si pe umarul caruia plangi.. deja incepi sa simti altceva pt respecitivul.. ...zic eu :P

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Fri Jan 27, 2006 11:14 pm

sunt oameni si oameni... tipologii si tipologii ;)

unii pot sa nu reuseasca sa priveasca o persoana de sex opus doar ca pe un/o prieten(a), in timp ce altii sunt capabili de a face acest lucru si chiar se bucura de asta pt ca reusesc a castiga intr-o persoana un prieten bun...

mai nasol e cand lumea din jur ii considera impreuna, dar daca cei doi stiu sa nu dea importanta la ce zice lumea vietile lor personale continua si prietenia lor de asemenea...

si in ce priveste ce ai zis tu MindLord... de multe ori e al dracului de pacat sa strici o prietenie doar pt un impuls... fete sunt multeeeee, dar putine iti sunt prietene cu adevarat si nu iubite... nu stiu daca m-am facut inteles, dar e destul de dificil de exprimat in doar cateva cuvinte...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Fri Jan 27, 2006 11:26 pm

am prieteni fff buni...dar nici in ruptul capului nu "m-as combina cu unu din ei"...nici nu mi-ar veni ideea in minte...pur si simplu suntem PRIETENI !

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby MindLord on Sat Jan 28, 2006 4:14 am

hehehe... se pare ca nu ati citit postul ala in care ziceam ca imi place sa ma joc... cu mintile.. :P
Nu stiu de ce am impresia ca toata lumea ma considera ca nu pot sa fiu doar prieten cu o fata... ei bine... surpriza!!! :D Zic din proprie experienta refuzatul unei fete care iti propune direct sa faci sex. Si nu cred ca mi-ar ajunge degetele sa numar fetele cu care nu sunt nimic mai mult decat prieten.Si inca prieten ff bun. Care chiar se confeseaza cand au pb, stiind ca le voi asculta si ajuta... si nimic mai mult. Si imi place la nebunie sa discut cu fetele... pe bune... ma fac sa privesc lumea prin alti ochi uneori si asta e bine. Sa le inteleg mai bine pe fete. Si asta prinde intodeauna bine :P
Am si transformat prieteniile uneori in ceva mai mult... ideea ca pierzi ceva e o prostie dupa parerea mea. Daca inaitne va intelegeati atunci tocmai ca are sanse mai mari sa functioneze, decat daca iei pe cineva pe care nu stii cum gandeste si ce doreste. Nu am regretat cand am trecut la ceva mai mult. Chiar m-am indragostit si asta nu pot sa regret oricat ar zice cineva ceva. Faptul ca s-a terminat... hmmm.. pacat... dar nu o sa regret ca am incercat si ca pt o vreme eram foarteeeeee fericit.
Deci... nu am zis ca sunt in aia 99% ... dar zic in continuare ca 99 % dintre baieti asa gandesc... si cred asta :D
sariti cu replici
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Keira on Sat Jan 28, 2006 11:12 am

Bineinteles ca exista prietenii intre o fata si un baiat. Dar, cum zicea si Snappy, e nasol cand lumea nu crede in prietenia lor si ii vad ca pe un cuplu. Dar pana la urma ce conteaza ce cred cei din jur? Nu?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby cartush on Sat Jan 28, 2006 2:36 pm

Fetele si baietii - doar prieteni? :arrow: Sigur ca e posibil! Nu ma apuc sa ma laud catzi prieteni buni am si nici nu vreau sa conving pe cineva cu teoriile mele...
Va spun ca e posibil si va spun sincer ca pe nici unul din prietenii buni, nu-i pot privi ca pe niste tipi! :don't-know: Pur si simplu imi sunt prieteni...si atat! Si sunt convinsa ca n-am trezit in ei nici o pasiune ascunsa (adica sper =)) ) (Joke!!!) Da! Uite...declar sus si tare...am prieteni buni si tzin mult la ei! >:D<
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby MoshCraciun on Sat Jan 28, 2006 2:42 pm

MindLord wrote:nu cred ca ati refuzat nici unul dintre voi (baieti) o fata frumoasa, care va era prietena in momentul in care statea dezbracata in fata voastra si zice let's do it... just like that.. for fun...

hai mai marius mai........asta-i alta "marie cu alta palarie..."

Singurele motive pt care nu ai face asta.....sunt ....fie faptul ca iti creaza repulsie.....fie faptul ca-ti iubesti prietena.
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby MindLord on Sat Jan 28, 2006 2:46 pm

dintre alea 2 variante date de mosh io aleg partea cu prietena :P
Last edited by MindLord on Sat Jan 28, 2006 11:21 pm, edited 1 time in total.
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby adler on Sat Jan 28, 2006 7:56 pm

Eu nu inteleg ceva... daca sunt prieten bun cu o fata... nu am voie sa fac sex cu ea? ... sau ce? ... ramanem tot prieteni buni ... si o putem face si alta data. Daca la amandoi ne place de ce sa ne ascundem..si sa zicem nu.. (refuzul despre care tot vorbiti) ... oare daca fac sex cu ea inseamna ca nu vom mai putea fi prieteni?..sau ca obligatoriu se formeaza o legatura sentimentala intre noi (mai mult decat prietenie) ... acu nush ce sa zic. Daca nu am chef..din diferite motive, o refuz..daca avem amandoi chef..atunci nu o mai refuz.

Pot sa am prietene fara sa am vre0un gand ascuns, dar daca sunt pus in situatia daca dept exemplu de MindLord nu cred ca voi refuza prosteste..din orgoliu (ca eu sunt doar preten cu ea..nua vem voie SEX) sau mai stiu eu ce alte motive imi vin aiurea in minte. Totusi.. ce le-ai indrumat tu pe fete sa faca ((mindlord)) mi se pare oleaca bataie de joc..nu un test. O fata d'aia nu mi-ar mai fi prietena dupa ce face asta.

Eu gandesc intr-un fel.. restu poate altfel. Ma mir sa fie macar cativa de acord cu mine referitor la ce am zis mai sus.

Concluzie simplificata: exista prietenie sincera intre un baiat si o fata. Nu vad cu ce deranjeaza sexul in povestea asta. Si da..de la o prietenie se poate ajunge la o relatie. si invers.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Sat Jan 28, 2006 11:15 pm

eu pur si simplu nu accept ce a zis adler...eu printr-o prietenie sincera cu un baiat nu inteleg si k putem face...de cate ori vreau eu sau el...e un prieten si la asta se pastreaza distanta!+k e posibil k el dupa sa se "aprinda"... :P
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Prietenia