If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prietenul prietenei mele

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby skumpika on Mon Jan 09, 2006 11:02 am

[ot]@copilasu_l nu faci dar...ai facut ;)[/ot]

Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby andreeam on Thu Jan 19, 2006 12:28 am

pay sincer...mie de multe ori imi placea un tip ....asa...dar lui ii placea de una din best friend...si nah...ce rost avea eu sa ma bag cand aman2 se placeau?

ps: oricum e destul de aiurea sa fii de exemplu cu fostu iubit a lu prietena ta cea mai buna ....ca vrei sa-i dai detalii despre viata ta ...cum e cu el...si ea deja stie toate astea....eu cred ca s-ar simti tare prost....
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Keira on Sat Jan 28, 2006 12:18 pm

Daca ai tinut la acel baiat e imposibil sa nu te doara sa il vezi cu prietena ta cea mai buna.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Sat Jan 28, 2006 2:08 pm

avem vreo 13-14 ani si imi placea de un tip de cateva luni... si mi-am luat prietena cea mai buna sa stea la mine o saptamana.. si am iesit pe-afara.. si a inceput sa-i placa si prietenei mele de el.. si mi-a spus.. si ... m-a afectat mult de tot.. nu stiu.. era sentimentul ala de posesiune.. si daca ar fi fost orice alta fata nu mi-ar fi pasat atat.. dar era vb de prietena mea cea mai buna.. oricum nu am recunoscut in fata ei ca ma afecta :D
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby cartush on Sat Jan 28, 2006 2:50 pm

Prietenul prietenei mele :arrow: a fost/este cu prietena mea cea mai buna... :zaluty: a sarit din schema! :-h
Este una din chestiile pe care nu le-as face niciodata :don't-know: si probabil...nici nu as putea ierta daca vine din partea lor... :n-w:
Cine stie? Nu vreau sa aflu! :mrgreen:

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Sat Jan 28, 2006 3:33 pm

keira faza era ca nici nu eram moarta dupa el..pur si simplu imi placea......si nici nu eram cu el ca sa zic ca sa bagat o prietena si mi l-a luat ;)

da oricum dak my best friend s-au "combina" cu un fost iubit sincer....nu m-as simti prea bine sa zic asa....cred ca eu si ea ne-am distanta si .... :don't-know:
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby T_X on Sat Jan 28, 2006 4:19 pm

da...mi s-a intamplat...cu mult timp in urma
nu l-am iertat nici acuma..da-l incolo de magar nu o mai gasit alta
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Gafe-n Dragoste