Micha.........o scumpica si jumatate.......
p.s....nu recunosc nimic din ceea ce este scris mai sus.....
.....eram beat........

.....eram beat........

, si chiar nu ma gandesc la ceea ce s-ar putea gandi altcineva pentru ca vrea sa fie cu ea....trebuie doar sa te gandesti ca iti este prietena si atata timp cat nu te gandesti mai departe de asa ceva e super,preuspun ca orice prieten cu o fata si-ar dori sa o vada fericita alaturi de persoana care o iubeste ea
, iar cand este cazul se pot oferi ajutor intre ei...... persoanele de langa ele sa nu fie foarte geloase ca daca s-au pupat pe obraz sau s-au imbratisat gata ....rabufneste vulcanul

Sunt de aceeasi parere cu sp2. De ce musai in spatele unei imbratisari tre sa se ascunda dorinta de a fi in pat cu acea persoana? Pai uneori si pe miliss creca l-am imbratisat si el pe mine dar nu e vba nici de departe de atractie fizica intre noi... e kestia aia frateasca de care zicea sp2. Eu nu vad nimic rau intr-o imbratisare din partea unui baiat...
[/ot] 
[/ot]

MindLord wrote:ok ok.. cam toti sunteti pe aici fff convinsi ca nu ati face asa ceva... insa nu cred ca ati refuzat nici unul dintre voi (baieti) o fata frumoasa, care va era prietena in momentul in care statea dezbracata in fata voastra si zice let's do it... just like that.. for fun...dupa ce o sa faceti asta mai discutam.

Multzi mi-ar zice k sunt fraier...but who cares what ppl say
)....sau chestii de genu...ptr k interesu meu in legatura cu o fata k asta este k ea sa fie fericita iar eu sa fiu acolo knd ea are nevoie de mine;) sa-i ofer un umar ptr a plange si un sfat ptr a-i da sperantza;) Nush dak ai intzeles tu ce-am vrut sa spun...eu sper sa da...dak nu itzi mai explic pe mess

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests