hello everybody....

sunt noua pe aici....din greseala am intrat pe forum..dar vad k sunt discutii interesant si parerile sunt impartite....cv normal....
poate va intrebati dc m-am oprit la acest subiect....
am vazut k va tot contrazice-ti la modul d transmitere al sidei sau virusului hiv....
cum se transmite hiv/sida.....:
- sex d orice natura atata timp kt este neprotejat....vaginal,oral,anal...
- instrumente d ingrijire personala(aparat d ras,d manichiura,pedichiura...etc)
- contact direct cu sangele persoanei infectate pe rana ta deschisa...si nu oricum se transmite....min 6 picaturi d sange sa existe riscul infectarii
-de la cabinetele stomatologice,ginecologice,chirurgie,saloanele d infrumusetzare....
-prin saliva.....dak "acumulezi" 10 litri d saliva d la persoana infectata,sau dak are rana deschisa a nivel bucal cum am specificat si mai sus min 6 picaturi d sange ....
sper k v-ati lamurit putin cu transmiterea hiv/sida cu saliva...
si in ceea ce priveste marginalizarea/discriminarea persoanelor seropozitive.....normal k sunt si ei tot oameni....k noi totzi...kiar mult mai responsabile,mai mature,mai cu capul pe umeri....dar eu tot nu reusesc sa inteleg dc oamenii knd aud"sida" au o reactie zoper tampita si najpa????
si nu trebuie sa aratam mila sau compatimire fata d aceste persoane...pt k oricare dintre noi putea fi....acum cum ne-a fost"norocul"...asta este rezultatul sistemului sanitar din perioada'88-'92;) ...bye bye