If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ma voi sinucide....

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Postby Inger`Albastru on Tue Jan 03, 2006 2:39 pm

daca (DOAMNE FERESTE!!!) cineva drag mie ar face asta, eu personal nu l-as ierta in vecii vecilor...

Asta nu e cumva egoism ?!

"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Tue Jan 03, 2006 5:55 pm

o fi... dar asta e ceea ce simt...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby cartush on Tue Jan 24, 2006 3:15 pm

Sinuciderea nu tzine de curaj...tzine de ideile pe care le ai intr-un moment din viatza! Daca stii cum sa depasesti momentul...ramai pe linia de plutire, daca nu... :r-i-p:
Sunt convinsa ca oricine a avut un gand sau macar s-a intrebat...oare cum ar fi daca......si faptul ca n-ai luat atitudine iti poate demonstra ca ai stiut unde sa te opresti cu intrebarile! Dragilor...era un timp in care aveam zilnic intrebari d-astea...nu am scris asta cu intentzia de a speria pe cineva, dar...ai acei...timpi mortzi...cand imaginatzia ta se contopeste cu realitatea... Imi revin repede in momentele alea, pentru ca ma gandesc la oamenii care chiar ma iubesc, nu-s multzi, dar cei care sunt...conteaza enorm pentru mine!
Traieste-tzi clipele asa cum vrei si nu pune tu punct acolo unde crezi ca ar fi cazul! Lasa asta in seama Altcuiva! ;)

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby a_soul_4_u on Thu Jan 26, 2006 12:02 am

[ot]maine o voi face =))))[/ot]
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Thu Jan 26, 2006 1:16 pm

[ot]mai tii tu minte ca la inceput credeam ca mai ai putin si te omori asa ca dak ne zici acuma o kestie din asta nu o sa mai scapi de telefoanele noastre pana nu-ti va trece gandul de sinucidere :))

PS: sa stii ca mi-e dor de tine... pe unde ai disparut ca nu te-am mai vazut de ceva vreme? [/ot]

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby amanda on Sat Jan 28, 2006 12:36 am

Cred ca in curand am sa incep sa caut o metoda sigura de sinucidere, ca sa fiu sigura ca mor daca ma apuc de treaba asta. Serios acum, nu credeti ca daca te gandesti prea mult la moarte ajungi rau?
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ashes on Sat Jan 28, 2006 3:57 pm

@inger, perfect de acord cu tine... si nu, nici eu nu cred ca e un gest de lasitate, ci din contra, de mare curaj si luciditate (ex: Gelu Ruscanu din "Jocul ielelor" de C. Petrescu)
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby sabothor on Tue Jan 31, 2006 11:59 pm

asa cum spun cei de la System Of a Down... '

I don
"F##K U guys....i'm going home" - Eric Cartman
sabothor

Invatacel
Invatacel

Postby ashes on Wed Feb 01, 2006 12:11 am

eu ma intreb la ce poata sa se gandeasca un om care se hotaraste sa faca gestul asta.. nu vorbesc despre inconstienta... ma intreb cat de greu poate sa fie pt el sa puna in balanta argumentele pro si contra.. sa isi ia toata viata si sa o analizeze.. sa-si descopere greselile.. si sa fie constient ca unele nu poate sa le repare..
poate am compilat eu niste pareri aiurea, dar.. eu ma intreb cata durere poate sa fie in sufletul unui om cand intr-un moment de luciditate isi da seama ca in viziunea lui - subiectiva sau nu - nu mai are pt ce trai.. sinuciderea nu o consider un act de lasitate (bine, se exclud cazurile patetice: "nu ma iubeste, ma omor!")
..eu vad oamenii care fac asta pur si simplu ca pe niste oameni complecsi, extrem de complecsi.. iti trebuie mult curaj sa ai luciditatea sa-ti analizezi viata de la un cap la altul.. sa incerci sa te hotarasti daca mai poti sa mai continui, daca mai ai pt ce... daca mai ai puterea.. probabil ca genul de persoane care fac asta sunt extrem de sensibile, chiar hipersensibile..
e rau? nu sunt in masura sa decid, dar incerc sa ma pun in locul lor..
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Cherry on Mon Mar 13, 2006 3:28 am

Gandul a trecut prin mintile multora, insa cati dintre noi au incercat ceva in acest sens? De multe ori se intampla sa ne intrebam ''ce ar fi daca?'' Spre exemplu te duci in bucatarie sa mananci, vezi un cutit si intr-un moment de nebuneala te gandesti ce ar fi daca ti-ai taia venele sau cine stie ce alte metode... Insa cati dintre noi chiar au avut imensul curaj de a face ceva in acest sens??? Spun asta pentru ca in opinia mea sinuciderea este un act de curaj....eu una nu as putea sa vad cum imi fac rau singura...si acum ma gandesc la colega mea (unora v-am povestit live :D ) care chiar si-a taiat venele... A stat nu stiu cat timp in baie (cred ca o ora daca am retinut bine) pana au gasit-o, asteptand sa i se scurga tot sangele...crezand ca va dura putin... Eu nu inteleg cum putea sa stea si sa ''admire'' cum ii curgea sangele din vene fara sa faca nimic. Dumnezeule!! Unii oameni sunt de-a dreptul nebuni.
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Sentimente Nocive