intre prietenie si iubire este o mare diferenta...
eu cu multe prietene ma comport destul de apropiat, dar la nivel PUR AMICAL... nimic mai mult.
e drept ca cine nu ma conoaste (sau nu ne cunoaste) - zice ca sunt genul de om care vrajeste cu toata lumea... pt mine relatia de prietenie baiat-fata daca este "puternica" tinde spre un fel de... fraternitate (o pot numi asa?!?)... e ciudat de explicat pt ca multi nu inteleg asta...
discutam acum... 1 an - 1 an si ceva cu o prietena - (amandoi eram single atunci) ce parere ar avea viitorul prieten al ei, respectiv viitoarea prietena a mea daca m-ar vedea ca o iau in brate sau ca o sarut pe obraz. ar intelege aceasta amicitie? atunci am zis ca da... insa timpul incepe sa imi dovedeasca faptul ca oamenii nu cred in asa ceva... oamenii cred ca mereu in spatele unei imbratisari amicale trebuie sa se afle ascuns un sentiment sau o idee de "i want you so much!!!"
prietenia fata - baiat (prietenie la nivel de amicitie, nu iubire) eu am "gustat-o" cel mai bine dupa facultate, deoarece inainte de facultate eram prieten mai bun doar cu cateva fete (cu care am ramas la fel si in ziua de azi si ai caror prieteni in momentul in care ma intalnesc cu ele si le iau in brate si le

(pe obraz

) nu privesc acest lucru ca pe un gest prin care "ma dau la ele", ci ca pe un gest de prietenie si de dor - asta pt ca acei baieti ma cunosc destul de bine)...
revin: daca tii pe cineva in brate nu este neaparat sa ai in cap doar scene de sex cu acea persoana sau scene cum vine la tine si iti zice cat de mult te iubeste... eu personal nu vad asa situatia...
asa cum am zis... este greu de explicat in cuvinte... revin la ideea primului meu mesaj din acest topic: cine ma cunoaste stie despre ce vorbesc... stie si "exemplele"...
v-am pupat din mers pe gheata... have a nice life