If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele si baietii - doar prieteni?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby MindLord on Tue Jan 24, 2006 1:10 am

ok ... o sa aveti un pic de citit, dar merita...
aici un baiat s-a CHINUIT sa explice in detaliu ce inseamna pt un baiat prietenia cu o fata... sper sa reusiti sa ajungeti pana la sfarsit ... o sa se mai deschida ochii la unii....
tin sa remarc faptul ca asta e valabil cam in 99% din cazuri !!!!! e bine insa ca mai exista acei 1% care pot sa fie DOAR PRIETENI cu o fata... exceptia care intareste regula... parerea mea
http://intellectualwhores.com/masterladder.html
PS: multumiti-i lui ktha... el este cel care mi-a dat link-ul

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Tue Jan 24, 2006 3:48 pm

am innebunit citind teoria scarilor... si e pe bune intradevar intr-un procent destul de ridicat, nu pot zice insa ca in totalitate... nush mah.. adik io inca mai cred ca se poate ca si baiatul sa vrea sa-ti fie numai amic kiar dak i se pare ca arati bine... nu prea cred ca toti baietii is asa obsedati dupa sex si numai asa ceva sa aiba in cap... adik eu pot gasi cel putin o persoana de sex opus dintre prietenii mei care sa nu vrea sa se culce cu mine si nu neaparat pt ca nu ma considera draguta
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Tue Jan 24, 2006 6:15 pm

@ micha... inseamna ca nu ai citit la scara baietilor bine
era acolo o categorie : fete cu care te culci mort de beat si nu recunosti dupa aia ... :P ... asta in cel mai rau caz ... :D.. cu restu te-ai culca si cand nu esti beat.. sau poate atunci cand esti beat, dar ai recunoaste dupa

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Tue Jan 24, 2006 6:55 pm

[ot] Vrei acuma sa ne faci sa ne simtim vinovati? =)) =)) [/ot]
Catalin

membru special
membru special

Postby MoonLight on Tue Jan 24, 2006 8:52 pm

Prietenie intre fete si baieti....normal k exista! In viata mea sunt mai multe prietene decat prieteni :) Si vreau sa spun k nu ma simt atras de absolut nici una;) Atata timp cat ai propriile principii si potzi sa realizezi k ea itzi e doar o prietena si sa nu te gandesti niciodata mai mult dkt atat totul e ok ;) Ba mai mult eu unul imi doresc sa imi vad prietenele fericite cu baiatul pe care-l iubesc alaturi...ptr k asta inseamna prieten nu? sa te bucuri ptr bucuria celui de langa tine ;) K sa numai zic k sentimentul de a fi alaturi de cineva oricand are nevoie si ati oferi umaru ptr a "fi plans" e minunat :oops: asa cum este atunci knd potzi ajuta si sa vezi k este lume care e gata sa te ajuta!Asa k nu vad dc ar face sexul diferenta...la urma urmei e tot un suflet nu :-/

WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby MoshCraciun on Tue Jan 24, 2006 11:32 pm

Micha wrote:adik eu pot gasi cel putin o persoana de sex opus dintre prietenii mei care sa nu vrea sa se culce cu mine..

micha..............nu.....nu te gandi la mine............ :al-nabii:...........noi ne-am culcat impreuna......deci.........nu intru in calcul!
::LOL::
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Micha on Wed Jan 25, 2006 5:08 pm

MindLord wrote:@ micha... inseamna ca nu ai citit la scara baietilor bine
era acolo o categorie : fete cu care te culci mort de beat si nu recunosti dupa aia ... :P ... asta in cel mai rau caz ... :D.. cu restu te-ai culca si cand nu esti beat.. sau poate atunci cand esti beat, dar ai recunoaste dupa

hai mai ca si aici te contrazic... kiar si asa pot sa-ti zic macar o persoana din baietii pe care ii consider prieteni care nu s-ar culca cu mine nici beat sa fie :P

[ot]@mosh craciun eram sigura ca pe tine nu ma pot baza la experimentul asta :)) [/ot]

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Inger`Albastru on Wed Jan 25, 2006 5:13 pm

prieteni care nu s-ar culca cu mine nici beat sa fie

=)) suna ciudat tare formulat ... =)) =))
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Wed Jan 25, 2006 5:15 pm

hai mai.... >:p adik nu se gandeste la mine in felul ala nu ca as fi io kiar asa bau bau :P

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Snappy on Wed Jan 25, 2006 7:31 pm

intre prietenie si iubire este o mare diferenta...

eu cu multe prietene ma comport destul de apropiat, dar la nivel PUR AMICAL... nimic mai mult.

e drept ca cine nu ma conoaste (sau nu ne cunoaste) - zice ca sunt genul de om care vrajeste cu toata lumea... pt mine relatia de prietenie baiat-fata daca este "puternica" tinde spre un fel de... fraternitate (o pot numi asa?!?)... e ciudat de explicat pt ca multi nu inteleg asta...

discutam acum... 1 an - 1 an si ceva cu o prietena - (amandoi eram single atunci) ce parere ar avea viitorul prieten al ei, respectiv viitoarea prietena a mea daca m-ar vedea ca o iau in brate sau ca o sarut pe obraz. ar intelege aceasta amicitie? atunci am zis ca da... insa timpul incepe sa imi dovedeasca faptul ca oamenii nu cred in asa ceva... oamenii cred ca mereu in spatele unei imbratisari amicale trebuie sa se afle ascuns un sentiment sau o idee de "i want you so much!!!"

prietenia fata - baiat (prietenie la nivel de amicitie, nu iubire) eu am "gustat-o" cel mai bine dupa facultate, deoarece inainte de facultate eram prieten mai bun doar cu cateva fete (cu care am ramas la fel si in ziua de azi si ai caror prieteni in momentul in care ma intalnesc cu ele si le iau in brate si le :* (pe obraz :P) nu privesc acest lucru ca pe un gest prin care "ma dau la ele", ci ca pe un gest de prietenie si de dor - asta pt ca acei baieti ma cunosc destul de bine)...

revin: daca tii pe cineva in brate nu este neaparat sa ai in cap doar scene de sex cu acea persoana sau scene cum vine la tine si iti zice cat de mult te iubeste... eu personal nu vad asa situatia...

asa cum am zis... este greu de explicat in cuvinte... revin la ideea primului meu mesaj din acest topic: cine ma cunoaste stie despre ce vorbesc... stie si "exemplele"...

v-am pupat din mers pe gheata... have a nice life :-h
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -

PreviousNext