If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Primul dezastru in bucatarie...sau poate nu

Iti place sa gatesti? Sau doar iti place sa mananci ce gatesc altii? Zi-ne despre prima mancare gatita de tine, despre ce retete stii si de ce nu despre ce retete ai inventat chiar tu.

Moderator: Alinutza_19

Postby adler on Tue Dec 13, 2005 11:21 am

[ot]vai de capu meu... asta e de belea rau de tot :)) Ce face internetu din oameni :P[/ot]

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Wed Dec 14, 2005 8:12 pm

[ot]"copii" nu mai stati pe internet ! LOL[/ot]
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Cherry on Wed Dec 14, 2005 10:38 pm

ON-TOPIC

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby BuRn on Wed Dec 28, 2005 11:13 pm

:) primul meu dezastru in bucatarie a fost acum 2 ani cand m-a pus mama in bucatarie.....eh m-am descurcat pan la urma si nu am otravit pe nimeni....am facut ciorba de zarzavat si mancarica de cartof...ceva simplu dar m-am descurcat.....apoi desertu a fost crema de zahar ars....unde chiar am ars putin zaharul :D ....nu puteau doar sa fie toate perfecte din prima ......acum ma descurc binisor prin bucatarie....numai k nu-mi place sa stau prin ea :(
BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby amanda on Sun Jan 22, 2006 4:53 pm

Prima si singura data cand am incercat sa fac ceva in bucatarie a fost cand eram printr-a 6-a si imi placea o prajitura pe care o facea mama(adica n-o mai facea, de-asta m-am hotarat s-o fac eu).

Nu stiu cum dar a iesit cu un gust oribil, atat de oribil incat nu am gustat decat o bucatica foarte mica pentru ca n-am mai apucat c-a sarit tata pe creatia mea si mi-a terminat-o urgent. Asa ca m-am suparat si nu am mai facut nimic de atunci.... decat daca sunt obligata sa fac ca sa am ce manca...

Aaa, am uitat in lista mamaliga, nu stiu de ce dar si asta iese atat de rau incat se mananca repede....

Cred ca stiu de ce nu intru prea des: m-ar obliga sa-mi fac abonament acolo :))

Cred ca e cazul sa mai fac si eu vizite prin bucatarie mai des, nu nmai pentru ceai/cafea/capuccino ca ajung la vorba bunicii mele c-o sa ma marit si o sa ma certe barbatul ca nu-i dau de mancare....

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby cartush on Tue Jan 24, 2006 5:18 pm

Fratzilor...azi imi era o foame de muream si ma conversam cu Nenea Adminu' pe Skype! :D Dupa ce am aflat cum se prepara pastele...mi-a zis Sp2 secretu' ;) mi-am suflecat manecile si m-am apucat de treaba! :P Mi-a luat putin cam mult, am murdarit muuulte vase, da' macar mi-a iesit ceva bun! 8-) Asa...va atasez si o poza...pt cine nu pricepe ce e acolo... :arrow: paste cu cascaval, piept de pui la gratarel si sfecla rosie! :mancand: Promit ca voi mai face experientze d-astea! 8-)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby Keira on Sat Jan 28, 2006 10:47 am

Am incercat acum cateva zile sa fac niste eclere. A iesi o combinatie intre paine uscata cu ciocolata... asta dupa 4 ore de stat in bucatarie. Cine le-a mancat? Catelul!
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby adler on Sun Jan 29, 2006 5:23 pm

[ot] acum mi-ai facut o pofta.... of Cathy :( ... de ceeee??? .. ai pus si poza aia:( ..acu ce fac a? ... de unde mananc eu paste ? ..cu gratar.. ?..si sfecla rosie? ... aaa?. off :(( ... vreau si eu :( ...

aa..am uitat sa mentionez ca sunt un mare poftivios..dar totusi am o lene de nedescris cand e vorba sa imi fac de mancare singur [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby skumpika on Mon Jan 30, 2006 7:20 pm

Eu nu tin minte primul dezastru in bucatarie dar stiu ca pana sa invatz cum se pregateste cate ceva o intrebam pe mama de jdemii de ori. Pleca ea la servici si-mi zicea "fa tocanitza, pui asta, faci asa..." Toata ziua o sunam si o intrebam ce sa mai pun, cat sa mai pun :D

Cat despre dezastre, prime sau ultime, hmmm...tin minte unul dar nu eram singura, eram la tzara cu 3 prietene si am vrut sa facem "nuci" pentru ca una din ele avea forma pt aceste prajituri. Am facut aluatul, ne-am uitat la el, parca nu arata bine, am incercat o data, nu a iesit nimic si l-am aruncat in WC apoi ne-am dus sa ne cumparam prajituri :D

Aaaaaaaaaa...azi am ars o cana de metal pentru ca am uitat-o pe foc cu apa pusa la incalzit. Am uitat-o vreo ora timp in care apa a fiert si s-a si evaporat. Se pune de dezastru? :D
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby cartush on Mon Jan 30, 2006 7:26 pm

[ot]
adler wrote:[ot] acum mi-ai facut o pofta.... of Cathy :( ... de ceeee??? .. ai pus si poza aia:( ..acu ce fac a? ... de unde mananc eu paste ? ..cu gratar.. ?..si sfecla rosie? ... aaa?. off :(( ... vreau si eu :( ...

aa..am uitat sa mentionez ca sunt un mare poftivios..dar totusi am o lene de nedescris cand e vorba sa imi fac de mancare singur [/ot]

Hey...acu' am invatzat! E chiar simplu! Cu prima ocazie itzi explic, daca nu...ne adunam odata in gasca si ma lasatzi sa va gatesc! Avetzi curaj? :inger: [/ot]
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to La bucatarie