ok ok ok!! recunosc! dupa un invelis de titan de 2 Km grosime se poate gasi o farama de sensibilitate.... eee.. just kiddin'
chiar imi place sa fiu sensibil atunci cand este nevoie.... va dati seama ca si sensibilitatea isi are locul ei in viata, asa cum isi au toate sentimentele... numai ca sunt convins ca nu trebuie sa fie tot timpul prezenta. este nevoie sa fii in anumite momente logic, rece, calculat si atunci sensibilitatea poate doar intarzia o decizie sau analiza...
dar in rest, in toate momentele cand intelelegea si sensibilitatea si toate cele derivate din ele, sunt necesare nu ezit sa ma arat sensibil. asta nu o sa se intample doar dupa ce am baut nu stiu cate beri si vin, cand se stie ca multi "duri" se inmoaie
nu evit deci sa arat si partea asta a mea, mai ales ca stiu ca desi sunt super sensibil uneori, am o toleranta suuuuuuuuper mare la tot felul de lovituri pe care viata mi le-ar putea da... toleranta asta a fost dobandita bineinteles prin suferinta, dar macar sunt recunoscator ca am invatat o lectie de fiecare data...
asa ca ... nu ezitati sa fiti sensibili... o sa aveti doar de castigat!!! DAR nu lasati pe nimeni sa isi bata joc de sensibilitatea voastra !!!
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!