by BA on Mon Jan 23, 2006 5:14 pm
BOMBA !!! Pe subiect. Pe scurt: in weeknd am fost la munte sa schiez, first time.a fost super, numai ca s-a incheiat la spital, si eu cu vreo 3-4 copci in cap. ce s-a intamplat: la o curba, avem viteza, am incercat sa opresc dar tot m-am dus.....in rapa, cu capul inainte si am intrat cu tampla intr-un ciot, asa ca mi-au luat-o picioarele inainte (imi sarisera schiurile din picioare) si, din fericire, m-am oprit in doua crengi ce m-au tinut ca doua brate de inger; de nu erau acolo, ma duceam in rapa, ma loveam de copaci si, ce ar fi fost naspa, e ca de acolo, greu tare ieseam, si-asa, de la 1,5m in jos de-abia am iesit, ajutata...am reusit sa ajung inapoi in Brasov pe picioarele mele, insa la spital. aveam o rana de vreo 3 cm adanca pana la os, asa ca mi-au pus copci de urgenta. Sunt relativ bine, desi ma doare rau un genunchi si...la urma urmei.....AM COPCI IN CAP!!!! Mda, ma gandeam ulterior, ca au lipsit centimetri sa nu-mi intre ciotul ala in fata sau in cap pur si simplu, sau sa nu ma opresc in copacul acela si sa ma duc in vale....F##K!!! Am realizat ca....am fost la un foarte mic pas de a muri. si nici nu as fi ghicit, la cum decursese ziua aia, fusese bestiala. si iata, moartea te-ar putea fura intr-o clipa. asa ca, dragii mei, daca aveti persoane la care tineti, lasati-le sa stie ca tineti la ele. Sincer, eu as fi vrut sa stiu...si mai mult, vreau ca ei sa stie, in caz ca,....doamne fereste, data viitoare......
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred