If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

omul din greseli invata

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

omul din greseli invata

Postby Snappy on Wed May 04, 2005 10:22 pm

sunteti de acord?

eu zic ca si la gafe invatam... o facem o data... de doua ori... hai... de trei ori, dar... apoi gata :D

voi ce ziceti?... e valabil si-n iubire proverbul?.. incercati va rog sa va si argumentati raspunsul :)

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Sat May 07, 2005 10:36 am

In general cam asa ar trebui sa fie, dar atunci cand unei persoane nu ii pasa, si face intentiona, nu stiu daca ar mai putea invata ceva. Poate cu greu...
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Micha on Wed Jun 08, 2005 5:22 pm

ar cam trebui sa invatam dar io intru la categoria aia de oameni tampiti care nu prea invata si o mai comit si pe urma...In fine mai pricep si io unele chestii uneori si nu mai fac dar precum ziceam is asa de incapatanata si de bau bau ca tot fac gafe.Poate nu tot pe alea dar gasesc io altele ca-s o fata inventiva rau de tot.

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Minerva on Wed Jun 08, 2005 8:29 pm

Ehhh clar invatzam din gafe! :) eu una asa vreau sa cred .. ca am avut de invatzat destul din greselile mele ... si da ..acum sa vin cu exemple concrete :) ....Dupa ce m-a lovit pe mine dorintza de libertate (desi aveam o relatie de catziva ani..e drept cam imbibata de rutina ) ... am facut marea gafa de a ma despartzi ..de fapt nu shtiu dak e bine zis gafa ...asta am simtzit atunci si am crezut k asa e cel mai bine .... Daca asta a fost o greseala nu shtiu ..important e ca am invatzat sa nu mai alerg dupa utopii :) si imagini de baietzi ideali ...k trebuie sa'mi analizez mai bine sentimentele ..si mai ales ...sa nu las sa treaca nici o nemultzumire fara sa fie dezbatuta pe toate fetzele ..in cuplu! ...e rau k a trebuit sa se intample asa ca sa imi dau seama cu adevarat ce simt ptr el ...si cat de greu e sa gasesc p altcineva d care sa ma atasez asa .... si cat de rau e sa'l pierd .... :) ...eehhhh ...da...am invatzat ceva ...;)
Minerva

Membra Super

Postby creppin'on you on Wed Jun 08, 2005 8:42 pm

eun u cred ca o sa ma invat niciodata minte... eu iau din greseli exact ceea ce nu trebuie  :-)   in loc sa invat sa evit o greseala, eu fac tot posibilul sa nu mai ajung in postura din care as putea sa refac acea greseala

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Thu Jun 09, 2005 8:27 pm

esti un pic cam ciudat pt mine crepp pt a te intelege...dar dak ceilalti inteleg cred ca e de ajuns...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby ^Angel^ on Thu Jun 09, 2005 8:35 pm

eh...asa e el...dar ii baiat de treaba(vezi sa nu ti-o iei in cap)
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby creppin'on you on Fri Jun 10, 2005 1:38 am

@Micha cateodat nu ma inteleg nici eu...  asa ca nu-ti face probleme in privinta asta...

@^Angel^...  mai sa fie...  sper sa nu mi-o iau in cap... lopata  :D  :D
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Catalin on Mon Oct 03, 2005 2:06 am

De acord cu Snappy trebuie sa te arzi odata ca dupa aceea sa nu mai gresesti.Greseala este omeneasca,cu cat este mai grava cu atat te inveti minte si inveti sa nu mai repeti.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 12:19 pm

Da,sunt de acord,eu am invatat din propriile greseli.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Next

Return to Gafe-n Dragoste