If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Viitorul LUMII! (calatorie in viitor)

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby FLuffy_Ghost on Thu Dec 08, 2005 5:37 pm

Sper k totul sa avanseze...orikum....stiu k nu or sa ajunga la calatoria in spatiu, pe timpul vietii mele....cel putin available si pentru publicul de rand...asadar....pana atunci....eu vreau sa fiu criogenata(cam asa gandeam in timp ce ma uitam la Star Wars :D)

Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby MIIB on Thu Jan 19, 2006 2:55 pm

Oamenii vor ajunge sa le pese mai mult de viata materiala decat de cea sufleteasca.Va fi ceva ca in Vanatorul de recompense(cartea).Oamenii datorita nevoii lor de viata sociala vor crea animale sau oameni cibernetici pt a-i ajuta.Cele cateva animale care vor supravietui calamitatilor datorate poluarii si nu numai vor fi vandute pt a tine companie celor singuri.desigur ca vor exista si programe care te vor face sa te simti bine.Cel putin asa cred eu :(
MIIB

Pasional
Pasional

Previous

Return to Life is... Life