If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele si baietii - doar prieteni?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Fetele si baietii - doar prieteni?

Postby BA on Wed Jan 18, 2006 7:46 pm

E posibila o relatie de simpla prietenie intre fete si baieti sau sunt doar vorbe :-@? Intreb asta dintr-un singur motiv : eu am o mare dilema, pt ca eu credeam in asta pana cand, dupa ce m-am despartit, cei pe care eu ii credeam doar prieteni, au inceput sa-mi bata la usa. dar, pe de alta parte, din toti acia, unul singur pare sa-mi fi ramas doar prieten, la care ma plang cand am nevoie si stiu ca ma va face sa ma simt bine :sweet: sau ma va ajuta daca poate, desi ajutor primesc de la toti. Intrebarea mea e urmatoarea: sa sper ca el va ramane doar prieten sau sa ma astept si de la el la vreo minunatie de declaratie??

Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Alinutza_19 on Wed Jan 18, 2006 7:58 pm

exista astfel de prietenii, eu traiesc astfel de prietenie cu majoritatea prietenilor mei care chiar dca m-am despartit de prietnul meu mi-au ramas prieteni de nadejde. dar bine nu toata lumea e la fel, exista si exceptii....
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby BA on Wed Jan 18, 2006 8:09 pm

nu zic ca nu sunt de incredere, dar pur si simplu si-au aratat si atractia fata de mine. ei tot mi-au ramas prieteni, si eu am tot tinut-o sus si tare ca nu are cum ,ne intalneam....bla bla, pana cand unul mi-a zis ca nu vrea sa mai aiba de a face cu mine, pt ca sufera, altul ca o sa-mi ramana prieten, dar ca spera in continuare, altul a zis ca a fost o greseala, un moment de slabiciune si ca de fapt avea nevoie de un prieten, nu neaparat de mine ..... si uite asa s-au indepartat de mine....nu mai vreau asta. erau prietenii mei!!!!![ot] sunt intru totul de acord cu statusul tau[/ot]

Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Inger`Albastru on Wed Jan 18, 2006 9:03 pm

Eu zic sa te astepti , pentru ca noi mereu ne gandim la un pic mai mult uneori si nu e neaparat rau ,pentru ca prieten adevarat iti e mereu cel care si tine la tine( sot, iubit, mama,tata,sora).
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Wed Jan 18, 2006 10:09 pm

Este adevarat ca baietii se gandesc la mai mult mereu, insa asta nu este o regula neaparat.

Uneori fata se poate intelege mai bine cu baiatul decat ar putea sa o faca cu o fata.

Ba, trebuie mereu sa te astepti la orice de la un baiat, azi te poate lovi cu o declaratie, maine te poate sfatui ca un prieten. :)

Catalin

membru special
membru special

Postby MoshCraciun on Wed Jan 18, 2006 10:30 pm

fetele si baietii.....doar prieteni?

da....bineinteles..............numai ca....pentru asigurarea unei prietenii trainice.....trebuie sa existe anumite motive pentru care cei doi nu ar putea fi impreuna niciodata.........de exemplu....sa nu existe atractie fizica intre ei.....sau... sa existe ralatie stabila de o parte sau de alta.... sau de amandoua...

uneori poate interpreta gresit......ea.....sau el.....sau amandoi.......
categoric trebuiesc clarificate lucrurile cand se intampla asta!
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby BA on Fri Jan 20, 2006 2:24 pm

Mda.....toata lumea zice ca baietii au mereu un gand ascuns......dar si fetele au.Le place sa fie placute si profita cand se intampla asta. Deci e un soi de acord mutual si tacit
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Snappy on Fri Jan 20, 2006 9:35 pm

i now i can...

cine ma cunoaste stie si "exemplele" ;)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby BA on Mon Jan 23, 2006 6:12 pm

bravo snappy. respect
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby ncg_15 on Mon Jan 23, 2006 11:51 pm

Prietenia fete -baieti :)) .. o fi ea cea mai buna ,dar numai pina la o vreme :) e adevarat ca ne intelegem mai bine cu persoanele de sex opus ,pt ca nici eu nu prea stau la povesti cu fetele,dar de fiecare data in aceasta "pura prietenie"exista macar unul care are un gind ascuns ,chiar daca nu recunoaste :P ..
deci ..sa nu ne lasam dusi de val :D(adica ,punem o limita )
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Prietenia