If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

de cand n-ai mai spus celui de langa tine TE IUBESC?

Mai faci declaratii de dragoste? Daca da arata-ne si noua aici ce ii zici persoanei iubite... Asa cei ce nu stiu vor invata, iar cei ce stiu se vor perfectiona...

Postby Alinutza_19 on Mon Dec 12, 2005 11:06 pm

nu am mai spus de mult pt ca nu am avut cui sa-i spun :(( si oricum sunt mai reticenta acum nu mai spun asa repede ca m-am invatat minte :((

Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Micha on Wed Dec 14, 2005 10:37 pm

nu i-am mai zis de cand l-am trezit in miezul noptii pe la vreo 3 :D ...aia a fost prima si ultima....da' mai am timp :P
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby ranit_trist_pustiu on Fri Dec 16, 2005 7:34 pm

Keira wrote:Nu ai cum sa ii spui te iubesc de cate ori simti. Pentru ca ar trebui sa fie la fiecare secunda :)

si ce te impiedica sa faci asta la fiecare secunda?? a?

N-am putut urca atat de sus incat sa ma vada CERUL... si atunci am coborat mai jos decat imi este ingaduit de catre ceruri... Asta-i drama pe care fiinta mea o reprezinta pe propria-i scena... :'(
ranit_trist_pustiu

Bebelush
Bebelush

Postby ashes on Sat Dec 17, 2005 10:09 am

eu nu i-am mai spus de aseara.. si asta prin mesaje.. dar lasa, ca o sa-i spun sambata non-stop :D :D
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby copilasu_l on Sat Dec 17, 2005 11:10 am

Nu i-am mai spus "Te Iubesc" de azi dimineata :) . La partea cu florile stau mai nasol, cred ca ultima floare primita de la mine a fost de ziua ei si nici macar atunci nu a luat-o acasa
La film nu am fost niciodata, prefer sa le vad acasa(traiasca DC++) cu ceva ca "garnitura" la film (o bere, un suc, niste alune sau altceva)

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Catalin on Sun Dec 25, 2005 9:51 pm

Pai, i-am zis saptamana asta fostei, nu stiu ce a fost in capul meu, ne-am apucat sa vorbim de trecut si........ :don't-know:
Catalin

membru special
membru special

Postby Mario on Sun Jan 01, 2006 5:41 pm

[ot] Ti-am zis ca nu mai vorbesti aiurea, ahhhhh ce ma enervezi. ~x( [/ot]

De aseara de la ora 00:00 nu i-am mai zis. :oops:
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby ncg_15 on Wed Jan 11, 2006 1:12 am

hmm ,poate n-o sa ma credeti dar nu am spus inca nimanu-i "te iubesc" :( Nu zic ca nu am simtit asta niciodata ,ba chiar am am simtit ,si cred ca poate spune oricine ca e un sentiment deosebit.Altceva m-a impiedicat sa fac ecest lucru:nu am simtit sentimentul reciproc din partea acelei persoane.De ce ?Nu a fost ea jumatatea mea , :-/ sau poate ...
Altceva nu pot sa inteleg ,de ce intotdeauna ne indragostim de cei care nu ne iubesc pe noi ,si sintem iubiti de persoanele carora nu le dam nici o importata?O fi o ironie a soartei poate....si atunci daca iti petreci asa mai mult de jumate din viata ,unde o fi frumosul mit cu cea de-a doua jumatate,asa zisul suflet pereche :?:
Imi plac intrebarile retorice ,pt ca la ele raspunsul vine de la sine ,aici insa cred ca ar trebui sa vorbeasca o persoana cu mai multa experienta in viata si in ale iubirii ,.. eu ma las pagubas :)
memento mori si.. carpe diem ;)
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Wed Jan 11, 2006 4:52 pm

cand sunt langa el imi vine sa-i zic asta tot timpul si atunci...pauza...nu pot pur si simplu... poate pt ca stiu ca raspunsul lui nu va veni sau pt ca mi se pare ca suna aiurea si stric tot cee ce el simbolizeaza... mi-e greu sa-i zic asta cand ma tine in brate... cand stiu ca nu ma aude e atat de usor...intr-o scrisoare, la telefon, mesaj, pe net... nu conteaza cand si cum dar sa nu fiu in fatza lui...ultima data i-am spus cand am plecat de langa el....toata saptamana nu am putut spune nimic si cand a plecat maxi-taxi din Pitesti am reusit sa reactionez si i-am trimis un mesaj... stiu ca nu e pic de romantism in asta dar nu am putut altfel, pur si simplu inghet cand sunt cu el
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby ncg_15 on Wed Jan 11, 2006 9:26 pm

Poate nu il iubesti destul?Uneori iubim pt ca asa vrem noi sa credem ca iubim...
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Declaratiile De Dragoste - o amintire?