If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ne doare cand suntem mintite!

Arata lumii ca si pe tine te doare.

Postby MindLord on Mon Jan 09, 2006 9:35 pm

[ot]chiar asa... sa spuna locul si poate oferim un masaj sa ne mai scoatem din vina... :P[/ot]

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Tue Jan 10, 2006 10:37 am

[ot]Mai baieti, eu vorbeam la modul cel mai serios dar sincer ma doare in ambele parti, stiti voi care. =)) [/ot]
Catalin

membru special
membru special

Postby ncg_15 on Wed Jan 11, 2006 12:29 am

Daca fetelor nu le place sa fie mintite ,atunci sa nu minta ,pt o fac si ele destul de des(chiar mai des de cit"ei") si cred ca nici baietilor nu le place.Asta dintr-un punct de vedere mai critic .In cazul in care esti mintita ,nu cred ca ar trebui sa incepi sa-ti plingi de mila,ci mai mine ai incerca sa analizezi situatia la rece.De fapt,de ce a facut-o?De ce te-a mintit ?Si-a permis sa faca asta ?Cit de apropiata iti este aceasta persoana ?....Si aici iti dai seama ca nus decit niste intrebari retorice ,unde raspunul vine de la sine.Daca e partenerul tau si te-a inselat cu o "alta",atunci inseamna ca nu el poarta cea mai mare parte din vina,ci ca iti revine si tie .E dur ,dar trebuie sa te gindesti ca poate nu tine suficient de mult la tine sau..in cel mai bun caz...l-ai suparat cu ceva.Incerci sa te autoanalizezi ,poate e ceva ce nu faci asa cum vrea el...Nu sari la cearta ,ci da dovada de ceva mai multa inteligenta ca el ,nu-l minti si tu pt a te razbuna ,ci incearca sa-l intelegi,discuta ,afla-i gindurile ,si vezi unde relatia voastra scapa de sub control.
Viata e atit de frumoasa..si ar fi pacat sa o traiesti in minciuna si tradare ,sa te tot plingi ca ceva nu-ti merge , ca prietenul te tot minte etc,etc.
Deci,daca vezi ca asta nu-i de tine ... URMATORL!!!!!!
Succes fetelor!!! :) :)

ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Wed Jan 11, 2006 2:31 pm

ncg_15 wrote:Daca e partenerul tau si te-a inselat cu o "alta",atunci inseamna ca nu el poarta cea mai mare parte din vina,ci ca iti revine si tie .

Hmm.. e ceva bizar in ce zici tu aici. Cum adik el inseala dar cea mai mare parte din vina o port tot eu? Dak el e afemeiat si se culca cu orice tipa, e vina mea? Poate sunt vinovata pt ca l-am ales pe el ca iubit dar poate nu stiu ca el are obiceiuri din astea, si atunci vina mea e unde anume? Eu prea putini baieti am auzit sa zica ca au inselat din razbunare...atunci poate as zice ca port o parte din vina dar iarasi nu sunt de acord ca cea mai mare parte e a mea. Dak l-am suparat cu ceva sa vina sa-mi zica nu sa se arunce in patul alteia. Dak eu l-am inselat sa ma paraseasca sau sa ma ierte... nu mi se pare scuzabil sa faca si el acelasi lucru
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby ncg_15 on Wed Jan 11, 2006 7:42 pm

Te inteleg perfect ,si sit deacord cu tine ,dar citeste te rog mai atent,nu am spus ca daca el te inseala tu porti cea mai pare parte din vina ci ca "ITI REVINE SI TIE" asta inseamna ca,din vina cea mare a lui ai si tu partea ta .Nu iai aratat afectiune ,l-ai inselat ,l-ai mintit .. sau in fine ai facut ceva ce nu ia placut ,ai facut asa ca iubirea lui pt tine sa nu mai fie atit de mare.Desigur ,totul in lumea asta e relativ ,si nu pot nega si faptul cind tu intradevar nu ai nici o vina,se intimpla si de aste (desi cred ca foarte rar);
Cu finalul sint de acord ,dar ma gindesc ca ... e bine ca tu sau eu sintem mai realiste in privinta asta ,si ca putem sa trecem mai repede peste o dezamagire ,dar ce se intimpla in cazul fetelor mai sentimentale,care traiesc iubirea cu toata fiinta lor ,care mai citesc inca celebrele romane de dragoste unde totul e in roz si nu exista dezamagire si durere?Inchipuieti ca vine iubitul sau -"idol"si ii spune in una din zile"stii draga te-am inselat ..." sau si mai dur "de azi nu te mai iubesc,m-am indragostit de altcineva ".Atunci tot castelul ala din pietre scumpe ,numit dragoste ,se va narui in fata ei ,si nu va ramine decit cenusa,culoarea roza va deveni neagra ,iar toate sperantele ii vor fi spulberate ,si sa nu mai vb de suferinta ,de marea suferinta pe care va trebui so suporte .Asa ca ma gindesc ...oare e bine ca adevarul sa fie spus intotdeauna in cel mai direct mod ,pur si simplu din motivul ca nu ne place sa fim mintite?Eu as mai ezita ...Si iarasi,nimeni si nmic nu este identic.Cite bordee atitea obiceie si cite minti,atitea feluri de dragoste .Cred ca mai depinde si de intelegenta partenerului ,ca sa ne-o spuna in asa fel in cit sa suferim cit mai putin..

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Thu Mar 16, 2006 10:46 pm

sentimentu e reciproc :lalala: .... :)
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Tue Mar 21, 2006 8:24 pm

Asta chiar ca ma doare, sa fiu mintita.
S-a intamplat sa ma minta cineva si sa imi spuna devarul dupa jumatate de an, si nici n-am mai stiut daca sa ma supar sau nu... i-am explicat doar ca era mai bine sa stiu la timp.
Raneste mult minciuna,mai ales ca cei dragi nu merita sa fim necinstiti cu ei!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Sat Apr 01, 2006 5:03 pm

Pe mine ma mintit si inca la greu desi cauta sa imi ascunda asta eu stiam adevarul dar am preferat sa tac din gura ca iar imi ieseam din minti si ne certam. :sht-up:

Ma durut ca am aflat mult mai tarziu si ma deranjat ca imi ascundea unele chestii care normal aveau legatura cu relatia noastra, probabil ii era frica sa nu ma satur de faze si la un moment dat sa o parasesc dar.......cine stie?

Am incercat sa o inteleg dar oricum, la ea nu alegea inima ci parintii ei. :-t
Catalin

membru special
membru special

Postby vera on Sat Apr 08, 2006 7:42 pm

shi pe mine tot minciuna ma doare cel mai tare shi am avut "norocul" sa fiu mintita de multe ori mai ales de persoanele la care ma ashteptam cel mai putin... dar asha sunt eu, mai naiva, incerc sa cred ca inca merita sa le oferi incredere oamenilor inca de la inceput...

dar ma mai raneshte ceva... nepasarea, indiferentza... nu sunt o fiintza deosebit de puternica shi sunt ranita cu ushurintza... uneori chiar shi un singur cuvant este de ajuns...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Sat Apr 08, 2006 11:56 pm

[ot] :s191: bine ai venit in "clubul" nostru! [/ot]