by ncg_15 on Wed Jan 11, 2006 7:42 pm
Te inteleg perfect ,si sit deacord cu tine ,dar citeste te rog mai atent,nu am spus ca daca el te inseala tu porti cea mai pare parte din vina ci ca "ITI REVINE SI TIE" asta inseamna ca,din vina cea mare a lui ai si tu partea ta .Nu iai aratat afectiune ,l-ai inselat ,l-ai mintit .. sau in fine ai facut ceva ce nu ia placut ,ai facut asa ca iubirea lui pt tine sa nu mai fie atit de mare.Desigur ,totul in lumea asta e relativ ,si nu pot nega si faptul cind tu intradevar nu ai nici o vina,se intimpla si de aste (desi cred ca foarte rar);
Cu finalul sint de acord ,dar ma gindesc ca ... e bine ca tu sau eu sintem mai realiste in privinta asta ,si ca putem sa trecem mai repede peste o dezamagire ,dar ce se intimpla in cazul fetelor mai sentimentale,care traiesc iubirea cu toata fiinta lor ,care mai citesc inca celebrele romane de dragoste unde totul e in roz si nu exista dezamagire si durere?Inchipuieti ca vine iubitul sau -"idol"si ii spune in una din zile"stii draga te-am inselat ..." sau si mai dur "de azi nu te mai iubesc,m-am indragostit de altcineva ".Atunci tot castelul ala din pietre scumpe ,numit dragoste ,se va narui in fata ei ,si nu va ramine decit cenusa,culoarea roza va deveni neagra ,iar toate sperantele ii vor fi spulberate ,si sa nu mai vb de suferinta ,de marea suferinta pe care va trebui so suporte .Asa ca ma gindesc ...oare e bine ca adevarul sa fie spus intotdeauna in cel mai direct mod ,pur si simplu din motivul ca nu ne place sa fim mintite?Eu as mai ezita ...Si iarasi,nimeni si nmic nu este identic.Cite bordee atitea obiceie si cite minti,atitea feluri de dragoste .Cred ca mai depinde si de intelegenta partenerului ,ca sa ne-o spuna in asa fel in cit sa suferim cit mai putin..
memento mori...