If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

5 milioane de euro

Tot ce nu se incadreaza in alta parte pe foum...

Postby Micha on Tue Jan 10, 2006 12:01 pm

mi-as deschide un club super tare ca io in orasul asta nu stiu nici unul care sa fie pe placul meu... mi-as face cate o casuta pe la mare, la munte, in oras, bla bla... masinuta aia de teren mult visata nu ar intarzia sa apara si restul i-as mai investi in alte afaceri.... nush dak as pune restul la banca pt ca e prea riscant... dak e sa-i pierd macar sa fie de mana mea nu pt ca mi i-au furat altii si a dat banca faliment.... oricum mi-ar placea sa ii am alaturi si pe prietenii mei asa ca probabil i-as lua cu mine dak am kef sa calatoresc pt ca ei nush dak si-ar permite.... am fi mereu o gasca mare si fericita :D

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby evilgirl on Wed Jan 11, 2006 2:05 am

as vizita tot ce poate vizita in lumea asta .... si as cumpara tot ce vad si imi place ... si ....probabil as investi intr-o afacere care sa imi asigure un venit in viitor... o casa pusa la punct ..un x5 , un porsche si un dodge :D (nici nu am pretentii)aaa ... uitam de un smart ... pink :P ...dupa care as cheltui toti banii ramasi (oare ar mai ramane?!?!) cu prietenii si familia
The future belongs to the people who believe in the beauty of their dreams!
evilgirl

Descurcaret
Descurcaret

Postby copilasu_l on Wed Jan 11, 2006 7:34 am

evilgirl wrote:dupa care as cheltui toti banii ramasi (oare ar mai ramane?!?!) cu prietenii si familia

[ot]Nu-ti ajung :D[/ot]

Cu banii astia mi-as deschide o afacere, dar ce?! Ca blugii de la turci nu mai merge, adidasi de la nemti nu, pantofi de la italieni slabut. :don't-know: Gata am gasit - moturi de basca, am auzit ca sunt la mare cautare si sunt si scumpi =))

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby milisss2 on Thu Jan 12, 2006 6:52 pm

mosule, ce zici ..ne bagam pe o corporatie multinationala de facut visinata la damigeana ?!!?
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Thu Jan 12, 2006 6:56 pm

cu banii astia mi l-as cumpara pe milisss...sa am si io cu ce ma juca cand ma plictisesc, sa am cu cine trage betii din alea naspa rau, sa joc un whist cu el in weekenduri cu berile in fatza, sa ma invete ce-i aia plasma si cum se taie cu nush ce prostie de masinarie, sa ma invete sa umblu pe comp si dak-l am pe milisss atunci il am si pe zdreanta si pe fanel si am pe cine sa kinui :evil: ...milisssule te vreau

Image
Micha

little devil
little devil

Postby guiness on Fri Jan 13, 2006 12:13 am

decat sa visati mai bine deschideti ochii si puneti mana sa munciti pe rupte ca sa faceti rost de bani!

Brava!

PS: firma de AD

Asta ce mai e?
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby copilasu_l on Fri Jan 13, 2006 12:45 pm

andreeam wrote:[ot]decat sa visez si sa raman cu buza umflata cand ma trezesc la cruda realitate...mai bine nu mai visez...la asta!!![/ot]

Hai sa-ti spun ceva 8-) , ceva ani am muncit bine, am tras, am zis ca e pentru mine. Cand am realizat ca munceam degeaba, m-am schimbat, ei se fac ca ma platesc...... eu ma fac ca muncesc. Asa ca, e bine sa mai si visam :D
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Micha on Fri Jan 13, 2006 12:52 pm

[ot]
guiness wrote:
PS: firma de AD

Asta ce mai e?

firma de advertising cumva? Io la asta ma gandisem atunci...pomenesti ca nu la asta se referea[/ot]

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Snappy on Sun Jan 15, 2006 10:33 am

[ot]bravo Micha :hug:[/ot]

as mai deschide ceva (in parteneriat cu cineva :P) un bar pentru NEFUMATORI... si in care sa nu vina chelnerul la masa sa te intrebe: "mai stai? nu vrei mai bine sa pleci?" :F##K-off:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby amanda on Sun Jan 15, 2006 1:07 pm

Parca nu bar, Snappy, mai bine club de jazz, gen anii 20-30.... am de ceva timp ideea asta, sper ca n-am sa fiu chiar foarte ramolita cand o sa am banii necesari fiindca mi-ar parea rau sa nu fac asa ceva.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

PreviousNext

Return to De toate pentru toti