If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

PREA geloasa ?!

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby skip on Sun Jan 08, 2006 5:46 pm

cum putem combate gelozia(pt ca ea exista in oricare din noi ... chiar daca la altzi mai mult si la altzi mai putzin)... daca nu mai iubim nu mai avem cum sa fim gelosi nu:P... dar cum sa nu iubim? atunci inseamna ca nu putem sa combatem gelozia ..... trebuie sa incercam sa o trecem cu vederea(si nu ca as fi baiat sa ma uit la alte fete)....am vazut si eu ce fel este sa fi cu o fata care este geloasa (dar ea era prea geloasa)......oricum daca vretzi sa nu mai fitzi gelosi nu mai iubitzi.............

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Cherry on Mon Mar 20, 2006 4:04 am

creppin'on you wrote: daca fetele nu ar insela... baietii nu ar mai avea cu cine sa insele....
Hai k asta a fost buna :)) Cum sa nu aiba cu cine sa insele? Inseala cu fetele care nu sunt implicate intr-o relatie :D

Gelozia poate fi combatuta skip :D Iti garantez eu...pentru ca si eu eram extraordinar de geloasa...insa cu timpul m-am mai maturizat si mi-am dat seama ca asta nu schimba cu nimic situatia...Am poate prea multa incredere in oameni, si sufar cand sunt tradata...dar continui sa am incredere in ei...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Previous

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?