If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prietenul prietenei mele

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Prietenul prietenei mele

Postby skumpika on Sat Jan 07, 2006 2:14 pm

Acum foarte multi ani m-am cuplat la un revelion cu un tip pe care il placea prietena mea care imi obtinuse invitatia la acel revelion. Ea mi-a povestit in ziua respectiva ca e un tip super dragutz acolo, ca ii place dar seara lui i-a placut de mine si....nu am tinut cont de ea.

Acesta este doar un exemplu minor ca sa va dati seama ce vreau sa discutam. Se aplica si invers "prietena prietenului meu". Nu ma refer la "furat" de prieteni ci la o eventuala relatie cu cineva care a fost o perioada (scurta) cu un prieten sau cu o persoana pe care o place si un prieten.

Poate sunt eu genul care "calca pe cadavre" dar nu prea am tinut cont de nimeni in astfel de probleme. Nu spun ca ma combin cu fostii prieteni ai prietenelor mele cu care au avut relatii de ani de zile dar nu as ezita niciodata sa ma cuplez cu un tip pe care il place o prietena daca si eu il plac si sentimentul e reciproc.

Intervine si reversul medaliei, adica nu m-ar supara daca as pati la fel si as pierde un baiat care mi-ar place in favoarea unei prietene. Consider ca asa gandesc cat de cat "echilibrat". :)

Acum......parerea voastra este...?

skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby adler on Sat Jan 07, 2006 3:16 pm

Imi place cum gandesti (echilibrat) skumpika. Am patit o faza de genu ca am iesit cu prietena unui preetn bun de-al meu..dupa ce s-au dspartit. Si era sa o patesc iar .. dar am ogolit sa mi se mai intample. Nu cred ca e ceva neaparat anormal atat timp cat nu fur prietena nimanui. Evident... probabil mi-ar fi mult mai suor dca mas gandi altfel. Nu ar trebui sa imi pese ca e prietena alcuiva pe care cunosc sau nu, ar trebui sa las totul sa-si urmeze cursul firesc. Eu ar trebui sa fiu cu ea pt ca asa a fsot sa fie. Daca ea nu mai simte ca vrea sa fie langa el..si vrea sa fie langa mine atuni nu este nimic anormal.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby onix on Sat Jan 07, 2006 3:34 pm

Atata timp cat cei doi nu sunt/ nu mai sunt impreuna nu vad care e problema. E cam aiurea cand cei doi au acelasi grup de amici iar noul prieten e tot un membru al grupului...dar pana la urma, that's life...am niste amici, iubire mare vreo 6 ani apoi despartire...ea s-a cuplat cu cel mai bun prieten al ei (era si el in acelasi grup), el cu alta fata, ea urmeaza sa se casatoreasca cu actualul(e de vreo 5 ani cu el) el urmeaza sa se casatoreasca cu acea fata. Sunt in continuare in acelasi grup, se inteleg bine, dar le-a fost cam greu la inceput.

Mi s-a intamplat si mie o situatie asemanatoare, dar eram mult mai mica. Imi placea mie un baiat si la un moment dat a inceput sa ii placa si prietenei mele de el. Nu eram cu el, iar cu ea ma intelegeam f bine si am luat-o ca pe un joc...sa vedem care il cucereste prima. Evident ca eu am castigat, am fost prietena cu el o vreme (pana am realizat ca nu prea mergea), dar ea de atunci nu a mai vrut sa mai fim prietene cum eram inainte.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Sat Jan 07, 2006 8:48 pm

Eu nu as putea sa fac asa ceva de exemplu, daca ne placem amandoi si nu mai are nici o legatura cu trecutul este ok, dar altfel nu, nu m-as simti in regula decat sa ma macine mereu asta....
Ati vorbit aici ca totul este ok, ca nu ati ezita nici o clipa dar, nu v-ati intrebat cum se simte acel prieten(a) chiar daca zice el(ea):" Nu-i nici o problema stai linistit(a) eu nu am nici o treaba." Este doar o vorba aruncata ca voi sa nu va simtiti prost dar parerea mea ca deranjeaza chiar daca tine in el(a).

Sa va zic ceva la care sa meditati: ;)

NU PUNE PASIUNEA INAINTEA PRINCIPIILOR CHIAR DACA ASTA INSEAMNA SA PIERZI.
Catalin

membru special
membru special

Postby Mario on Sat Jan 07, 2006 11:10 pm

[ot] Ma inclin in fata ta la ce ai spus mai sus. :) [/ot]

Este aiurea o faza de genul asta, cateodata trairea ta este mai puternica...decat sa te abtii mergi inainte crezand ca ceea ce faci este bine.
Nu am fost pus in aceasta situatie niciodata dar prietena mea a facut asa cu cineva inainte sa ma cunoasca, stiu ca a iesit urat dupa aceea...sa strici o prietenie de o viata pentru unul cu care te-ai culcat intr-o seara...

Merita?

Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sat Jan 07, 2006 11:18 pm

deranjat nu...

va fi cam aiurea la inceput si cam dificil pentru mine, dar stiu sa trec peste multe zambind si prefacandu-ma ca totul este ok.. macar o perioada...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby skumpika on Sun Jan 08, 2006 2:35 pm

Mario, nu a spus nimeni sa strici o prietenie doar ca sa te culci cu cineva o seara. Era vorba ca pana la urma ea alege intre doi prieteni care o plac. Mereu in viata va fi un invins si un invingator. Si imi place sa cred ca dragostea conteaza mai mult decat altceva.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MoshCraciun on Sun Jan 08, 2006 5:17 pm

da....se intampla sa placa doua prietene acelasi baiat.....si intr-un fel este normal...........prieteniile se leaga datorita punctelor in comun...iar acesta...poate fi unul dintre ele.....

faza de care povesteste skumpika.....mi s-a intamplat..........stiam ca ma place cineva....sentimentul nu era reciproc.......intr-o zi.....m-am intalnit cu ea....si cu prietena ei cea mai buna.....si....din pura intamplare....ne-am gasit prin oras a 2-a zi......si....... :wub:

oricum....nu stiu de ce.....:don't-know:......dar....m-am simtit parca vinovat......pt ca am iesit cu cea mai buna prietena a ei.....si nu cu ea.......
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby copilasu_l on Sun Jan 08, 2006 6:32 pm

Am trecut si eu prin asa ceva, unul din ai mei prieteni avea dragan la o fata numai ca ei ii placea de mine. Stiind ce vrea el am refuzat sa ma implic pana tipa ia spus ca nu au sanse impreuna, am lasat sa mai treaca putin timp si abia atunci "m-am dat la ea".
Concluzie: asa ceva nu fac
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby MTZ on Mon Jan 09, 2006 2:30 am

La mine a fost o faza in liceu...ma indragostisem eu de un tip...dar era cuplat cu o colega de clasa si am renuntat la el...nu stiu de ce...probabil traiam dupa telenovele si mi se parea cool sa renunt ptr alta persoana.Imi dadea senzatia ca am sufletul mare :D
Si acum traiesc iar acelasi lucru.Practic m-am cuplat cu un tip care a umblat cu o prietena de-a mea.Nu imi pare rau ca relatia merge si ma simt bine dar la inceput a fost destul de naspa faza ca tipa imi povestise destule de chestiute intime.Oricum am trecut peste....va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru daca treceti prin asta ;)
Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Gafe-n Dragoste