If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fast-Food-urile si sanatatea

Iti place sa gatesti? Sau doar iti place sa mananci ce gatesc altii? Zi-ne despre prima mancare gatita de tine, despre ce retete stii si de ce nu despre ce retete ai inventat chiar tu.

Moderator: Alinutza_19

Postby Keira on Sat Dec 31, 2005 10:29 am

O fi mancarea de la fast-food nesanatoasa dar e buna tareeee... :-D

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby BuRn on Sat Dec 31, 2005 10:39 am

Eu nu mananc deloc la fast-food-uri ...e oribil...de la mancarea asta ai mai multe sanse sa te ingrasi decat de la mancarea de acasa :P .....iar la McDonald's nu mai vrea sa intru de cand am auzit ca de obicei catofii erau vechi....nu k as fi intrat si inainte k nici pana sa aud nu intram.....decat dak insista cineva.... :-?
BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Mario on Sat Dec 31, 2005 11:09 am

Eu mananc la Fast-Food ca nu am alta sansa, ajung foarte rar pe acasa, oricum se face mancarea mai bine ca acasa, este curat ca intr-un spital in fast-food-urile din strainatate. ;)

Cand sunt acasa in Romania, nu ma apropii de ele. >:p

Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Sat Dec 31, 2005 6:48 pm

[ot] pai ia cheama-ne si pe noi la tine... ca sa vedem cum este [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Inger`Albastru on Sat Jan 07, 2006 12:22 am

Mc'Donalds e curat oriunde in lume insa mancarea de acolo e junk food.Am o colega al carei frate a fost manager la Mc in Bucuresti si zicea ca un hamburger e in termen de valabilitate 8 minute dupa ce il ia de pe plita.Spunea ca singurul lucru ok de la ei e inghetata care e buna si nu contine prea multe porcarii in ea.

Eu din cauza stilului de viata mananc 95% in oras si pot confirma ca e cel mai bun drum pentru a-ti distruge stomacul .Asta e ... orasele mari au tendinta de a elimina mancarea gatita acasa :(

"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Sat Jan 07, 2006 4:25 am

[ot] eu mananc numai inghetata la Mc.. oare cum am reusit? :)) [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby onix on Sat Jan 07, 2006 5:09 pm

Desi e mancare nesanatoasa si se spune ca ingrasa, am citit pe un site de Merab Morgan din Raleigh, North Carolina, care a urmat o dieta numai cu mancare de la McDonald's timp de 90 de zile si a slabit aproape 17 kg. Ea considera ca important e "cum" mancam mancarea de fast-food. Astfel, si-a creat singura ratii zilnice care sa nu depaseasca 1400 de calorii pe zi si a avut grija cum a combinat mancarurile intre ele. Totusi, e mancare nesanatoasa si nu asigura un aport de vitamine corespunzator sau determina cresterea colesterolului si in timp depunerea lui pe artere.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Nina on Thu Mar 23, 2006 4:13 pm

sanatos, nesanatos, stiu sigur ca ingrasa! iar asta ma sperie suficient ca sa nu mananc de la fast-food
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Sun Apr 02, 2006 9:20 am

Cred ca lumea mananca la FAST-FOOD pentru ca acolo se gasesc unele chestii pe care nimeni nu se indura sa le faca acasa cum ar fii Shaorma.

De asta au succes, omul este in oras, i se face pofta si se duce la primul loc unde gaseste ceva de mancare.
Catalin

membru special
membru special

Postby Ade on Mon Apr 02, 2007 12:41 pm

In ultimul timp am mancat mai mult de la Mc.Imi place mult Mc'puisorul.:))
Insa dintre toate fast-food-urile Mc-ul imi place cel mai putin.
In acest moment Spring-ul e preferatul meu.Imi plac salatele de acolo si pizza.Se face o pizza de pui delicioasa la Spring. :s022:
Imi placea pizza si de la Sherif's dar intr-o zi am zarit un gandacel pe acolo(pe jos,nu in farfurie :D ) si nu m-am mai intors.:))
Imi place si puiul cu sos de usturoi de la KFC.Si cam in aceste fast-food-uri mananc.:D
Image
Ade

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to La bucatarie