If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cel mai mare esec vs. Cea mai mare realizare

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Cel mai mare esec vs. Cea mai mare realizare

Postby Nina on Fri Jan 06, 2006 11:14 am

Cel mai mare esec al meu e ca n-am reusit sa intru la Psihologie la Iasi.
Am plans 2 zile, m-am mobilizat, m-am apucat de invatat si am intrat cu nota 10 si cu bursa la Calculatoare Galati.

Toata viata mea e marcata acum de aceste 2 evenimente. Unchiul meu mi-a spus "Orice sut in fund, e un pas inainte! " . Sunt de acord cu el, ramane insa regretul ca nu imi pot urma visul. Sunt insa fericita iar viata mea e foarte frumoasa acum!

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Fri Jan 06, 2006 1:56 pm

Nu am deocamdata nici un esec sau o realizare asa mare incat sa puna amprenta pe viata mea sau sa ma gandesc mereu la ele....realizarile si esecurile mele sunt mititele. :D
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Fri Jan 06, 2006 2:02 pm

hmmmmmmmm....

pai esec ar putea fi cand am picat admiterea la liceul la care am dat, dar doar in acel moment l-am privit ca esec pentru ca dupa ce am inceput liceul nu am mai regretat o clipa ca am ajuns unde am ajuns. am avut parte de un colectiv minunat (kiss you copii) - si nu numai...

cat despre "cealalta parte a baricadei" - trecerea de la taxa la buget a insemnat mult pentru mine - a fost o victorie in lupta eU contra eU...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ela on Fri Jan 06, 2006 8:16 pm

Esecul...cand am fost fortata de anumite imprejurari sa raman in galati si sa fac facultatea aici,in locul iasiului.Si tot asa dupa cateva zile de suparare m-am mobilizat si am mers mai departe,am dat in gl si am intrat cu nota mare.Si realizare nu stiu,ar fi cateva,sunt fericita ca sunt sanatoasa si pot face ce vreau si stiu ca ce este pentru mine e acolo undeva.
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby skumpika on Fri Jan 06, 2006 8:21 pm

Suntem putin cam "mici" sa raspundem in mod "definitiv" la acest subiect :)

Totusi...pentru mine cea mai mare realizare momentan este facultatea pe care am facut-o de placere, nu de obligatie, nevoie sau mai stiu eu ce prostii. Pe viitor cea mai mare realizare ar putea deveni succesul intr-o cariera in avocatura.

Cel mai mare esec...chiar nu pot sa-mi amintesc esecuri...poate relatia cu mama, nu am stiut sa ma impun cand trebuie, asa cum trebuie si acum e asa cum e (si nu e bine)

Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Mario on Fri Jan 06, 2006 11:57 pm

Cel mai mare esec: ca nu am reusit ca fotbalist...mi-am dorit mereu sa ajung undeva sus, ma pricep, dar nu a fost sa fie si a ramas la stadiul de placere.
Cea mai mare realizare: ca am ajuns in Italia si sunt aici de 7 ani pe care ii voi povesti la copii si nepoti.
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Sat Jan 07, 2006 4:56 am

esec: nu am intrat la calculatoare pt ca nu am avut bani sa dau la 2 facultati (ca as fi intrat cu media pe care o aveam)

realizare: nu cred ca am o realizare atat de importanta.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby onix on Sat Jan 07, 2006 4:02 pm

Nu am avut nici un esec semnificativ. Tot ce nu s-a realizat consider ca nu a fost sa fie si ca poate de fapt au reprezentat lucruri bune pentru mine, pentru ca m-au facut sa vad altfel unele lucruri si sa acumulez o oarecare experienta de viata (mica ce-i drept, ca nici varsta nu e mare).

Realizarea personala cea mai mare e facultatea pe care o urmez din placere si sunt foarte mandra de faptul ca am fost mereu in primii 10 de la mine din an.

Alta realizare importanta e relatia cu familia mea cu care am o relatie extraordinara si care mereu m-a sustinut si m-a incurajat in tot.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Sat Jan 07, 2006 7:23 pm

esec: lipsa unei realizari care sa conteze cu adevarat ...si sa aiba o adevarata importanta pentru mine si nu numai !

realizare: sunt sanatos (cred :D) si am viata inainte ........... ah ...si nu fumez :P
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Sat Jan 07, 2006 7:29 pm

esec....consider ca nu am apvut un esec atat de mare :P
realizare....consider o realizare k is la liceul unde is...k am intrat pe fortele mele :P
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Next

Return to Life is... Life