If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ati fost tradati de "prieteni"?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Ati fost tradati de "prieteni"?

DA
37
84%
NU
7
15%

Total votes : 44

Postby BuRn on Sat Dec 31, 2005 12:04 am

da am fost tradata de prieteni si nu o sg data,d foarte multe ori....si de persoane care se considerau cei mai buni prieteni....chestia e k dak ma supar....imi trece si de multe ori trec cu vederea......acum de la un timp insa nu zic nimic dar si cand imi vine mie randu ,nu ezit sa le reamintesc si sa le inchid gura......

BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Keira on Sat Dec 31, 2005 10:20 am

Da am fost tradata...si am avut grija ca acea persoana sa iasa din viata mea DEFINITIV!
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Mario on Sat Dec 31, 2005 11:46 am

Va spun sincer ca: NU. Am prieteni adevarati, stiu sa ii pretuiesc si ei la fel si poate de asta nu indraznim sa ne tradam unul pe celalalt. :)

Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Sat Dec 31, 2005 6:39 pm

mi se pare fenomenal ..ca exista macar un om care nu a fsot tradat niciodata de un prieten. Ori esti unul dintre cei mai fericiti oameni de pe Pamant ...ori esti orb :P
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby skip on Fri Jan 06, 2006 3:04 pm

da am fost tradat si imi pare rau si acum ca mam suparat... pt ca nu trebuia sa ma comlic... a fost ceva naspa oricum... in fine chestia asta cu tradarea de prieteni .. nu exista si stitzi de ce? pentru ca nu va este prieten cel care face asha ceva .. ala nu se poate numi prieten..asha ca nu exista ..prieteni adevaratzi nu fac una ca asta nu...

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby little weasel on Fri Jan 06, 2006 4:05 pm

Da, am fost tradata de prieteni.....chiar la cine nu ma asteptam...dar ma bucur ca am trecut prin asta , ptr ca am invatat ce sa fac pe viitor...in cine sa am incredere si in cine nu.
De atunci nu am mai avut asa multi prieteni, doar m-am inteles bine cu anumite persoane, numai ca nu le-am zis secrete sau alte chestii importante ptr mine. Oricum de cand sunt pe forum, mi-am facut cativa prieteni :) si este mult mai bine.
little weasel

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MindLord on Fri Jan 06, 2006 4:19 pm

pana acuma nu pot sa zic ca am fost tradat de nici un prieten... ma uit bine de obicei inainte sa consider pe cineva prieten adevarat si se pare ca pana acuma nu m-am inselat in privinta lor...
si e clar ca nu as m-as da la nici o fata daca e prietena unui bun prieten de al meu.... prietenii trec in fata fetelor la capitolul asta :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Mario on Sat Jan 07, 2006 12:20 am

adler wrote:mi se pare fenomenal ..ca exista macar un om care nu a fsot tradat niciodata de un prieten. Ori esti unul dintre cei mai fericiti oameni de pe Pamant ...ori esti orb :P

Nu stiu ce ti se pare asa anormal, nu sunt singurul de pe lumea asta care nu a fost tradat si nici nu sunt orb......
Daca stii sa intretii o prietenie si dai totul pentru ea atunci ea te va rasplati intr-un fel/ca esti tradat fara vina ta sau vreun motiv anume asta este alta treaba.
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby onix on Sat Jan 07, 2006 7:37 pm

Am patit-o si eu...am fost foarte dezamagita...de atunci nu mai am incredere.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby a_soul_4_u on Thu Jan 12, 2006 10:23 pm

e un sentim najpa .... dar trece dupa un timp ;)
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

PreviousNext

Return to Prietenia