If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Forum vs. partener

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Forum vs. partener

Postby skumpika on Thu Jan 05, 2006 11:31 pm

Totul e destul de simplu: cum v-ati comporta daca partenerul de viata ar fi user pe acest forum? Ati fi mai retinuti, nu ati mai comenta anumite chestii, v-ati retrage de pe forum? V-ar deranja daca ar comenta "in plus" fata de ce considerati ca trebuie sa stie lumea? Ati mai da chestii "picante" din relatie?

skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MindLord on Fri Jan 06, 2006 12:44 am

hmmm.... sincer nu stiu...tind sa cred ca as fi cam la fel.. dar mi-ai dat o idee... am sa le zic la unele din fostele prietene sa intre pe forum cred... sa vad cum li se pare ca sunt aici ... daca sunt diferit de viata de zi cu zi... chiar mi-ar placea :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Snappy on Fri Jan 06, 2006 1:10 am

sincer - probabil as fi un pic discret, sau poate doar discret in privinta eventualelor probleme...

asta pentru ca rufele se spala in familie dupa parerea mea...

de retras la mine nu se pune problema :D :P

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -

Postby adler on Fri Jan 06, 2006 1:20 am

as vorbi pe forum ce se poate vorbi. Oricum nu sunt intrebari indiscrete, sau situatii stanjenitoare. Dar nu stiu sa imi dau seama cum m-as comporta pt ca nu am o prietena in momentul asta... nici atat nu este pe forum. dar sunt 2 ditnre fostele mele iubite. Doar una dintre ele posteaza
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Inger`Albastru on Fri Jan 06, 2006 1:35 am

As fi exact cum sunt pentru ca si fata de ea in viata reala sunt acelasi om sincer si care spun franc ce gandesc . :)

De ce sa nu puteti fi sinceri ? In viata de zi cu zi sunt crispati si acumulati muscaturi de buze iar aici intrati sa refulati ?...atunci e bine sa va ganditi ca e ceva in neregula....doar un sfat prietenesc

"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Fri Jan 06, 2006 1:46 am

eu am zis ca as fi delicat in ceea ce priveste eventualele probleme pentru a evita "certuri online"

a te certa online e intr-un fel cam la fel cu a te certa pe strada... - de aceea am zis eu ca as fi mai discret in ceea ce priveste problemele... sau poate nu... acum la nivel teoretic e simplu de spus... practic insa se pot schimba multe :)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby MoshCraciun on Fri Jan 06, 2006 2:17 am

categoric se schimba lucrurile cand cei doi sunt pe forum!

de ce??.......pentru ca.....acum...forumul va deveni un mod indirect de comunicare intre cei doi.....

nu-mi place genul acesta de comunicare.... :nooo: .......prefer varianta clasica........LIVE...............:cearta:............. :box:................:hug:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby onix on Fri Jan 06, 2006 3:26 am

Tot ceea ce spun si pe forum e ceea ce gandesc si cum sunt...deci nu as avea nimic de ascuns.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Alinutza_19 on Fri Jan 06, 2006 10:21 am

nu am nimik de ascuns si ceea ce spun pe forum e ceea ce simt, ceea ce gandesc, dar normal nu o sa-mi spal rufele in public, eventual o sa cer un sfat doua, dar as fi discreta
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Fri Jan 06, 2006 10:41 am

:D A fost o perioada cand aveam o relatie cu cineva de pe forum. Cei care au fost pe la U.c.c.c.V.-uri stiu :P Eram cat de cat mai retinuta in a mentiona unele chestii. Oricum sunt lucruri care nu se zic chiar si daca nu te cunoaste nimeni de pe forumul respectiv :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Next

Return to Alte discutii despre sentimente