Si logodnica mea ma refuzat la inceput, pur si simplu credea ca sunt un golan, a dat o sansa relatiei si nici acuma nu ii vine sa creada ce a iesit din relatia noastra.
Barbatul este invatat si orgoliul nu il lasa ca vada unele lucruri altfel.

) Nu inteleg ce e atat de greu sa incerci sa faci pe placul partenerei cel putin la lucrurile simple, nu am cerut niciodata imposibilul. Si doare si mai rau daca tu lasi orgoliul la o parte si vezi ca el nu 
skumpika wrote:Nu inteleg ce e atat de greu sa incerci sa faci pe placul partenerei cel putin la lucrurile simple, nu am cerut niciodata imposibilul. Si doare si mai rau daca tu lasi orgoliul la o parte si vezi ca el nu

Daca el e asa, de ce mai stai si suporti?...o sa ajung sa seman cu el la un moment dat...as ajunge un om rece, inchis, prea orgolios sa vad ca-i fac sa sufere pe cei din jur, as fi incapabila sa arat ce simt...nu vreau sa ajung o astfel de persoana

[/ot] 
skumpika wrote:[ot]Daca el e asa, de ce mai stai si suporti?...o sa ajung sa seman cu el la un moment dat...as ajunge un om rece, inchis, prea orgolios sa vad ca-i fac sa sufere pe cei din jur, as fi incapabila sa arat ce simt...nu vreau sa ajung o astfel de persoana[/ot]

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests