If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele si banii

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby a_soul_4_u on Wed Jan 04, 2006 5:42 am

@catush

Da toata lumea stie ca fetele numai dupa asta se uita ....... iar asta cu "cine ii pasa" vrajeala curata domle... :oops: ..... si pai vrei sa imi spui u mie ca la u daca vine vreun printzisor calare pe un motor ... care arata bine stie sa se comporte si sa te faca sa il placi ... nu dai doi bani pe el ??? :rosii: :?ban?:

EEEEEEE asa sunt fetele mai devreme sau mai tarziu toate toate ajung la fel .... numai daca se numesc Zana Zanelor nu ajung asa :P :duel: :n-w:

O :auto2: nijte $ si inima ei e asa :mr---love: apoi daca mai ai si putzin :banana: ;) totul e perfect :D

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Wed Jan 04, 2006 7:57 pm

a_soul_4_u wrote:@catush... si pai vrei sa imi spui u mie ca la u daca vine vreun printzisor calare pe un motor ... care arata bine stie sa se comporte si sa te faca sa il placi ... nu dai doi bani pe el ???

Poate sa vina si calare pe matura...sau pe jos! :D Daca imi place tipul, imi place si gata! Ca am motivele mele, pe care nu le voi dezvalui pt ca n-ar mai avea nici un farmec...asta e partea a doua...da' in nici un caz masina/motorul sau marca lor nu-mi atrage atentzia! ;)

[ot] Si ca sa fiu sincera, senzatzia de pasager pe motor, nu-mi ofera nici un fel de satisfactzie! Daca nu e motorul meu...degeaba e al lui! Chiar nu are nici un fel de importantza! :don't-know: [/ot]
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Wed Jan 04, 2006 9:23 pm

Mario wrote:Eu cand vad cum isi rup gatul unele fete dupa o masina mai misto, ma apuca boala.
Ce masina il face pe ala? Maine o baga in stalp si atunci.................
Daca se plimba cu o masina misto prin oras si le vede cineva anume, sunt si ele importante, au iesit din barlog si au intrat direct in Jeep. =))

Stiti cum spun italienii la faze de genul asta? Prostitutie mascata..... :-t

Aici sunt cam de acord cu el intr-un procent mic si nu pentru ca este varul meu ci pentru ca asa este in afara...am vazut filmulete intregi cum se comporta femeile acolo si am auzit de la inca 10 insi pe langa el.

Cartush, te-ai luat degeaba de Mario, el se referea la cum stau lucrurile in Italia, nu aici neaparat....a generalizat acolo nu aici, chiar este foarte greu acolo sa te bagi in seama cu vreo fata...daca nu ai bani si vreo masina misto si nici tatal tau nu este cineva, nu prea se uita la tine nimeni sa stii.
Chiar sunt unii oameni care au sufletul de piatra si numai cu lucruri materiale poti sa spargi ceva, macar o bucatica. ;)

Catalin

membru special
membru special

Postby One4You2Love on Tue Oct 17, 2006 7:48 pm

Hai mai, faceti pe tontii ?
Nu exista fete NEmaterialiste. Voi stiti sa faceti diferenta intre voi si fetele NEmaterialiste ???
O fata nematerialista este o fata care intr-adevbar nu doreste nimic de la acel baiat , nimic material.
daca se simte el sa vina cu o floare ok, daca nu, lasa-l.
Dar in momentul in care incepeti sa faceti nazuri ca de ce nu ti-am adus flori, deja dati in materialism.
Fara suparare fetelor, dar asta e adevarul. Dar nu va acuz.
Toti suntem materialisti la un moment dat. Asa ca va rog ...... lasati teoria si priviti practica.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby jADI on Tue Oct 17, 2006 8:26 pm

@One4You2Love

"O fata nematerialista este o fata care intr-adevbar nu doreste nimic de la acel baiat , nimic material.
daca se simte el sa vina cu o floare ok, daca nu, lasa-l."

"Dar in momentul in care incepeti sa faceti nazuri ca de ce nu ti-am adus flori, deja dati in materialism." (scuza-ma, daca o fata ar face asa, n-ar avea ce mai cauta pe langa mine).

Conform "teoriei" tale, orice fata este materialista, si fata materialista face nazuri daca nu-i dai flori (stiu, este doar un exemplu, m-am folosit de el), deci cam ORICE FATA face nazuri daca nu-i aduci flori.

Cate fete ai intalnit tu care fac astfel de nazuri?! Fetele care fac astfel de mofturi sunt cele mai stupide fiinte; adica sa profite de baiat la o iesire in oras si baiatul sa-si dea seama, crezi ca ar mai fi cu ea?! Ce rost ar mai avea intalnirea, daca ea nici nu e macar in stare sa se limiteze, sa faca o impresie buna?!

"Nu exista fete NEmaterialiste." Aici cel putin ai fost... in fine. Si cum ai tu de gand sa iubesti cu preconceptiile astea?
1. Nu esti demiurg.
2. Lumea este atat de diferita ca stiu persoane cu acelasi nick cu al tau pe alte forumuri.
3. Poate te-ai referit ca vor multe (cer bani de la parinti, isi iau haine, cheltuie destui bani pe accesorii etc.), dar cand vine vorba de prieten se abtin si nu o fac pe... femeile rurale.

Ti-am raspuns asa fiindca te vad, pe cat de generalist, pe atat de radical, incat imi jignesti principiile. :)

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

despre femei

Postby One4You2Love on Tue Oct 17, 2006 9:03 pm

[ot]jADI, inca nu ma vunosti. Ai nitzica rabdare. Pana acum nimeni nu a reusit sa ma cunoasca. Dar poate va reusi cineva.[/ot]

One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Nina on Wed Oct 18, 2006 9:49 am

@One4You2Love: Scuze ca ma bag....dar eu chiar nu sunt materialista...daca iesim in oras, fiecare plateste ce a consumat, daca vreau sa imi cumpar ceva si nu am banii de la bursa, le cer alor mei...iubitul meu are aceeasi situatie materiala ca a mea, de ce ar trebui sa ma intretina parintii lui pe mine?
Pe de alta parte, suntem amandoi destepti, la o facultate buna...cel mai probabil vom reusi sa ne facem un viitor foarte bun pentru noi si copii nostri(preferabil impreuna). De obicei, daca vrei bani, s-ar putea sa trebuiasca sa accepti langa tine un imputit agresiv,care dupa cateva luni oricum nu-ti mai da bani, deci n-ai facut nici o afacere.
Prefer sa trebuiasca sa ma uit toata viata la apometru sas nu consum prea multa apa, sau sa am zile in care nu pot da caloriferul la maxim, sau sa nu imi pot cumpara orice fusta care imi place...nu o sa mor. Atata timp cat am liniste si iubire si imi voi creste copiii cum am fost eu crescuta.
Referitor la partea cu floare...si aici am alta parere. Iuitul mau m-a obisnuit sa imi cumpere flori, pentru ca stie ca imi plac. Pentru ca imi cumpara trandafiri, iar dupa 2 zile erau deja ofiliti(nu-mi explic de ce), l-am rugat sa nu mai dea bani pe trandafiri, sa imi cumpere garoafe, care de altfel imi plac la nebunie, chiar daca sunt niste flori ieftine.,....nu-mi pasa, mie imi plac si gata. Si daca ai sti ce frumos arata o garoafa sau o gerbera de un rosu aprins pe un fundal crem dat de peretii camerei mele...e o pata de culoare care ma face sa zambesc! Si cred ca asta era si scopul florii,nu?
este adevarat ca atunci cand am simtit nevoia sa primesc o floare, ca semn de afectiune, i-am spus asta, dar nu ca repros...am vrut doar sa simta ca gestul asta inseamna mult pentru mine, nu e ceva banal!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Wed Oct 18, 2006 2:28 pm

@One4You2Love (o sa zica in curand ca il caut pe forum sa ma iau de el :D ...) referitor la ceea ce ai zis mai sus
Am avut pana acum 2 prietene care au fost cu muuuumlt mai bogate decat mine. Una dintre ele fiica unui presedinte de banca din Milano, care venea cu elicopterul la casa de vacanta de pe coasta de azur si inca o norvegianca al carui tata avea ceva afaceri cu asigurari si alte chestii si care se plimba toata vara cu megayachtul lor pe toate oceanele lumii. Poti sa ma lamuresti si pe mine cum incercau sa profite FINANCIAR de mine aceste fete (cu familii multimilionare in euro) ca eu inca nu am reusit?
Dar nu ma indoiesc ca tu vei gasi o explicatie... doar toate fetele sunt materialiste :P

PS: daca nu te-ai prins deja, eu nu sunt putred de bogat... inca :))
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

...

Postby One4You2Love on Thu Oct 19, 2006 8:26 am

Poate esti tu super sexi si frumos manca-te-ar mama. :))
Am uitat sa spun ca in afara de cei cu bani se mai cauta si barbatii de tip macho man. :)))
Glumeam acum Mind, asa ca "don't Mind", dar ceea ce spuneai tu, daca e adevarat, face parte din acele prea putine exceptii.
Iar la faza cu materialistele, stai linistit, stiu ca nu-s toate fetele asa. Vorba unei amice : "Voi ne faceti materialiste ptr ca nu ne lasati sa platim maxi-taxi,nu ne lasati sa ne platim consumatia etc..." Pe cuvant, asa este.
Dar asta este deja un alt capitol asupra caruia se poate naste un alt subiect de discutie, dar un alt topic.
Va iubesc ...

One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby jADI on Thu Oct 19, 2006 1:36 pm

[ot]Lume, sau... "copii" (!), mi se pare mie sau am un deja-vu: dl. One4You2Love scrie ceva radical si diferit starnind o serie de reply-uri pe baza raspunsului sau, ca apoi sa se tranforme intr-un topicos dulce care... "Stiu ca asa este".

La naiba, omule, hotaraste-te. Ori sunt toate materialiste, ori nu. Tu scrii in functie de stare?!

"Nu exista fete NEmaterialiste."
"Iar la faza cu materialistele, stai linistit, stiu ca nu-s toate fetele asa."

Sau vrei, atunci cand citim primul tau raspuns, noi sa... "Uaaaaaaaaa...."
M-am saturat sa tot scriu dupa tine. De ce nu incerci ceva mai usor, gen "Un smile"?!

App, nu mai continuam asa. Rog pe cineva care nu si-a expus opinia sa o faca in urmatorul reply dupa acesta - doar daca are ceva Snappy de spus. Restul, va rog eu mult, nu continuati, ca iar o sa avem parte de show-uri.

Aveti ceva sa-mi transmiteti?! PM me.[/ot]
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

PreviousNext

Return to Cat de rele-s fetele ?