If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ma voi sinucide....

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Postby adler on Thu Nov 24, 2005 1:57 pm

nu exista motive pe lumea asta care sa ne faca sa ne luam viata. AM observat ca unui om cu cat ii e mai greu cu atat are mai multa ambitie.. si lupta mai aprig. Cu cat sufera mai mult cu atat poate indura mai multe. Nici nu imi trecea prin minte cat de mult poate suferi un om ... pana sa moara. Atunci cand suntem in pericol ne luam anumite masuri de precautie, inclusiv sufleteste..ne pregatim pt ce este mai greu.

Un om este foarte greu de omorat..si totusi.. pare atat de usor.

Trebuie sa luptam pt ceea ce ne-a fost dat (viata...constiinta) nu sa renuntam. Totul este o provocare ... trebuie infruntata si doborata. (de cand a zis MindLord de PROVOCARE ..mi-a ramas in minte..thx fratioare)

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Fri Nov 25, 2005 9:49 am

sunt destui care nu gandesc asa adler - si care cred ca arucandu-se de pe bloc e mai bine...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby FLuffy_Ghost on Fri Nov 25, 2005 11:34 am

ãããããããã......am vazut azi dimineata la stiri, k un poet si deputat, Cornel Brahas, s-a sinucis, din cauza k nu mai suporta durerile si situatia in kare se afla. Cu toate acestea , a fost un om kare iubea viata, si era bun cu toata lumea, geneors...:) Articolul despre aceasta persoana

Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Fri Nov 25, 2005 2:51 pm

nu am fost niciodata intr-o situatie in care sa sufar atat de mult. Si sper ca nu voi ajunge niciodata :(

nu stiu cat de optimist as fi ...daca as stii ca toata viata trebuie sa mi-o petrec intr-un carucior cu rotile..mai ales dupa ce am gustat din ce imi poate oferi o viata normala.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby FLuffy_Ghost on Sat Nov 26, 2005 2:04 am

well, e destul de greu sa traiesti intr-un carucior cu rotile, stiind k lumea se va uita intotdeauna cu o oarecare neincredere la tine...cu mila, si cu o curiozitate iesita din comun, kare stanjeneste...dar aceasta situaltie....poate fi depasita alaturi de prieteni,
....spre ex, mai demult, kand eram prin orash cu prietenele, am vazut o persoana in carucior cu rotile...dar, cu toate acestea, era happy, se simtea bine, cu toate k sute de oki urmau sa o priveasca ciudat, pe toata perioada iesirii in orash...(din pakate...si ai ei, cu aceeasi neincredere, si mila, si curiozitate)

dar, dak acest handcap fizik, este amplificat cu durere, atunci...consider, k si eu as face exact ceea ce a facut acel domn! stiind cum e viata, iar eu sa nu pot face nimik, dekat sa sufar incontinuu, dintr-un ghinion...si sa stau in pat...sa iau pastile care sa nu faca nimik altceva dekat sa-mi dea o speranta falsa..., si fara prieteni(cum a trait acest domn ultimele zile ale vietii sale)si eu , cred si sper sa am acelasi curaj, sa fac ceea ce a facut...

Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Tema de casa......

Postby a_soul_4_u on Sun Dec 11, 2005 11:36 pm

proztie ... da asa e depinde cat potzi indura cand nu mai rezisti.... ce ai face???
Problema pt acasa ... maine incepi pe rand sa pierzi (mor) parintzi, iutit(a), prieteni .... casa.... servici ... te imbolnavesti .... Crezi ca nu te-ar cuprinde si pe u gandul de ce mai traiesc eu sau pt ce mai traiesc ... m-am saturat de atata suferintza??? si sunt multe.....
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby Alinutza_19 on Mon Dec 12, 2005 11:30 pm

a te sinucide e cel mai las gest existent pe fata pamantului. daca iti doresti acest lucru o spun fara sa-mi para rau esti las...
aud multa lume care sufera din dragoste si spune ca nu poate trai fara persoana iubita si vrea sa se sinucida, acele persoane sunt lase, nu spun ca eu sunt mare curoajoasa, caci nu sunt si nici nu o sa fiu, dar totusi nu o sa am niciodata sentimentul asta.... e prea injositor.... am suferit si eu din dragoste, chiar foarte tare, dar in loc sa am astfel de ganduri am incercat sa lupt cu mine insumi si .. inca mai duc acea lupta.... oare o sa castig? :P....mmmm cred ca ma abat de la subiect.....o spun si o voi spune mereu sinuciderea nu e o solutie ....e un gest de lasitate...
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

Postby Inger`Albastru on Tue Jan 03, 2006 3:48 am

Sinuciderea tine de multe imbolduri sufletesti , tine de curaj , de luciditate asupra persoanei tale.Din acest motiv nu toti care zic ca se sinucid o vor face ci poate doar un procent de 0,5%.
Cei care tot zic ca Dumnezeu te-a facut el te omoara sunt obtuzi pentru ca nu toti au aceleasi conceptii de viata ca si ei.Nu toti cred in Dumnezei de orice fel ar fi ei, nu toti apreciaza viata asta de "plastic" cu idealuri comune si banale (casa,masina,copii,nevasta) ci sunt oameni care stiu sa treaca peste tot ce e atat de comun si sa se descopere pe ei insusi cu idealuri mult mai mari(vezi acel poet de mai sus).
Fiecare are motivul lui , pentru ca fiecare traim in lumea noastra si o construim dupa un model propriu care de multe ori nu coincide cu al nevestii sau al familiei.
Consider uneori sinuciderea o evadare insa luciditatea(durerea care le-as aduce-o parintilor) nu m-a lasat niciodata sa merg pana la capat.
Metoda nu are nici o importanta , sau poate e bine sa fie una care sa nu ii faci pe altii responsabili de fapta ta( de ex sa sari in fata unei masini).
Ii respect pe cei care au incercat sa faca asta si au inteles si de ce au ajuns in situatia aia si de ce nu au facut lucrul acela si au incercat sa ii ajute pe cei care i-au "mirosit" ca vor face asa ceva.

PS:Mentionez ca nu sunt un adolescent cu bube pe fata care l-a parasit prietena sau care a luat nota mica la bac ,ci poate chiar dimpotriva am ajuns unde am vrut (aproape) de fiecare data.
Sinuciderea nu este o rezolvare ci o evadare.
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Tue Jan 03, 2006 11:02 am

Am fost la un moment dat atat de dezamagita incat am cochetat cu gandul asta. persoana care ma dezamagise a auzit ce debitam eu, mi-a dat doua seturi de palme si m-am linistit. Not much of a story!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Tue Jan 03, 2006 12:52 pm

evadare sau neevadare eu tot nu am sa o aprob niciodata... indiferent de motive... este doar parerea mea.

daca (DOAMNE FERESTE!!!) cineva drag mie ar face asta, eu personal nu l-as ierta in vecii vecilor...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Sentimente Nocive