If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Teatrul de Papusi si Oraselul Copiilor!

Ce este mai frumos decat zambetul unui copil? Discuta despre copii, despre ceea ce fac, despre ceea ce sunt.

Teatrul de Papusi si Oraselul Copiilor!

Postby Nina on Mon Jan 02, 2006 3:53 pm

Va mai aduceti aminte de locurile de joaca de cand eram mici? Pacat ca nu mai avem Oraselul Copiilor, insa ceva ce s-a pastrat si e chiar mai frumos decat atunci cand eram noi copii este Teatrul de Papusi.
Acum vreo 3 saptamani am luat un nepotel , o minunatie de copil si l-am dus la teatru, am crezut ca lesina bietul copil de atata ras. Deci, daca aveti nepotei, verisori etc, faceti-va timp de teatru, ca nu veti regreta. Este o experienta minunata pentru ei, si pentru insotitor. Eu aproape ca plangeam de atat ras, la cate nebunii facea pustiul!

Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Mon Jan 02, 2006 3:58 pm

cand eram copil eram fascinat de topoganul mare de langa blocul bunicii mele :)

eu in cartier nu aveam si imi placea la nebunie ala mai ales ca am stat destul pe acolo :)

de asemenea parculetul din Tiglina 1 - si pe acolo mergeam... cat despre teatru... chiar nu imi mai amintesc daca am fost sau nu cand eram copil :oops: (memoria asta :D)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Mon Jan 02, 2006 3:59 pm

Am patit si o faza usor penibila, pustiul de care ziceam e foarte indraznet (are doi anisori si 9 luni) si, intrucat nu incepuse inca piesa, s-a descaltat si a zbughit-o pe scena, a inceput sa danseze si aud deodata: "Doamna, luati copilul de pe scena!" (desi nu era copilul meu, m-am simtit mandra ! )

Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby skumpika on Mon Jan 02, 2006 9:09 pm

E bine ca aproape toate parcurile din oras au fost amenajate pentru copii. Mai rau ca noi astia mai mari nu avem locuri de joaca :D Eu am crescut practic in Oraselul Copiilor si era foarte frumos si atunci. Teatrul de Papusi...cred ca am fost de vreo cateva ori pe acolo, posibil cu clasa.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby amanda on Mon Jan 02, 2006 11:21 pm

Mergeam cu ai mei in Orasel cam in fiecare week-end si pentru ca imi era initial frica sa ma sui in diferitele masinarii tata era intotdeauna exemplul :)

Teatrul nu mi-a placut niciodata pentru ca strica ce-mi imaginam eu in legatura cu diferite povesti. Ce m-a impresionat cand eram mica au fost culisele de la Teatrul de Papusi, din pacate de atunci nu am mai fost pe acolo :(

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby MoshCraciun on Mon Jan 02, 2006 11:45 pm

doamne.....orashelul copiilor........ :wub: ..........imi aduc aminte ca....termenul.....pt mine....era chiar la propriu....... :wub:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby FLuffy_Ghost on Tue Jan 03, 2006 12:38 am

oraselul kopiilor....era lokul meu preferat....unde nu prea mergeam....dar...kand ajungeam pe akolo.....trebuia neaparat sa ma dau in "gananutze"(leagane :D)....si...imi place si astazi la fel de mult....:D

cat despre teatrul papusilor....am fost de kateva ori pe akolo...dar trebuia sa pastrez o anumita tinuta...sa batem din palme...de fiekare data kand se stingea lumina....si...nu prea imi placea....dak nu eram io akolo pe scena...nu avea nici un rost :P
Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Tue Jan 03, 2006 2:25 am

mai.. am mers prin oraselul copiilor... dar cand eram in "cercetari" prin orash. (pe la nu mai stiu ce varsta ma plimbam cu toate autobuzele..si mergeam mai peste tot prin orash ca sa il invat..ca eram foarte curios. poate de asta acum stiu fiecare zona din galati.. destul de bine)

Cat despre teatrul de papusi..chiar nu imi amintesc sa fi fost vreodata acolo..sau sa imi fi dorit sa merg. E atat de fain?.. da acu cred ca e cam tarziu :) poate cand o sa am un kid :)

in schimb imi plac leaganele foarte mult..oriunde le vedeam ma deadeam in ele:)..si eu si mama :). era super :)P ..acu nu prea m-am mai dat..de frica sa nu le rup si pe astea de abia puse..din indulgenta primariei cred. (sau ca sa fie alesi?) ..oricumm..bine ca sunt :)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Nina on Tue Jan 03, 2006 10:55 am

Prea tarziu nu e pentru nimeni sa mearga la teatrul de papusi, dar it trebuie un pusti alaturi. faza e ca pentru un adult nue prea amuzant, dar copiii se distreaza de minune si raman cu amintirile astea ( mai ales ca am observat din ce vorbau copiii intre ei ca de obicei se duc la McDonald's dupa teatru).
Un copil din spatele nostru, cand s-au stins luminile a spus "Mami, s-a stins lumina, hai sa ne culcam! " Simpatic,nu?
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby adler on Tue Jan 03, 2006 4:02 pm

[ot] inseamna ca pustiu venea pt prima data la teatru... sau era foarte glumetz din fire :P [/ot]

daca doar pt copii e misto..nsemana ca nu mai are rost sa ma duc:)) .. si asa nu am nici un pusti cu care sa merg. :D
adler

D-L Guru
D-L Guru

Next

Return to Despre copii