Ce poate însemna cuvântul iubire? Pentru mine iubire eşti tu! Ce poţi tu însemna pentru mine? Eşti raza de soare ce-mi mângâie buzele dimineaţa, eşti picătura de apă cu care mă spăl după-amiaza, vibraţia inimii pe care o simt când te privesc şi tot ce în viaţă pot să-mi doresc. Eşti adierea de vânt ce răcoreşte trupul meu cald, lacrima norilor ce-aduce bucurie în sufletul meu, o clipă etenă lângă tine trăiesc şi de aceea astăzi îţi spun te iubesc. Asta însemni tu pentru mine, asta înseamnă cuvântul iubire.
---[Snappy = "mesaje lipite (consecutive la interval foarte scurt)" ]---
Când pun capul pe pieptul tău şi îţi aud inima cum bate, tresar gândindu-mă că, poate, destinul a fost prea bun cu mine, că am primit mai mult decât meritam... Îngenunchiez în faţa ta şi îţi spun: nu am crezut niciodată că vei însemna atât de mult pentru mine, nu am crezut că voi ajunge să te iubesc dar, iată, ceea ce simt pentru tine azi se numeşte iubire. Nu pot fi indiferent în faţa sentimentelor iar dacă inima îmi şopteşte să-ţi spun te iubesc atunci asta trebuie să fac...
Te simt în adâncul sufletului meu ca pe o flacără, a dragostei, mereu vie. În inimă te port ori unde aş merge şi în fiecare zi mă gândesc la nopţile petrecute sub clar de lună povestind până târziu clipele haioase pe care le-am trăit când eram... mici. Te vreau lângă mine, mereu, nu doar pentru a-ţi asculta gândurile ci şi pentru a-ţi oferi nepreţuitul sentiment ce-l simt faţă de tine. Luna îmi este martoră când îţi spun te iubesc iar îngerii sunt slujitorii Domnului veniţi la sfântul legământ. De accepţi dragostea mea casă îmi va fi inima ta iar sentimentele hrană a existenţei mele.
O surpriză eşti pentru mine în fiecare zi. Mă uimeşti prin felul cum gândeşti, cum vorbeşti, cum mă alinţi şi, de ce nu, prin felul cum mă săruţi. Aş minţi dacă ţi-aş spune că vreau să fim unul şi aceeaşi persoană, eu îmi doresc să fii alături de mine atunci cănd am nevoie, să mă îmbărbătezi atunci când plâng ca un copil ori să mă strângi la piept atunci când mă simt singur. În privirea ta văd dragostea şi este tot ce-mi trebuie pentru a fi fericit alături de tine.
Cu greu îmi găsesc cuvinte pentru a-ţi spune ce simt pentru tine. Cât de minunate sunt clipele pe care le petrecem împreună! Câte sentimente invăluiesc chipul tău drag! Vreau în fiecare zi să îţi spun cât de mult te iubesc, vreau în fiecare zi să fiu alături de tine. În braţele tale mă cuibaresc asemeni unui copil la pieptul mamei lui şi rostesc în şoaptă o rugăciune: Doamne păzeşte dragostea noastră. Mă uit în ochii tăi, zâmbesc şi tot tot ce pot să-ţi spun e mulţumesc din suflet că exişti.