Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
Iti place sa gatesti? Sau doar iti place sa mananci ce gatesc altii? Zi-ne despre prima mancare gatita de tine, despre ce retete stii si de ce nu despre ce retete ai inventat chiar tu.
imi place puiul facut la cuptor la punga ( apropo e asa usor de facut si fac de fiecare data cand mi se face pofta), tiramisu ( si desertul e usor de facut )
si ar mai fi dar nu imi mai vin in minte acum
Send me an angel Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star
Ei, Catalin, ce silueta? Era vorba de orice mancare... nici mie nu-mi place sa mananc, desi nu zic ca ma abtin de la sportul asta. Ar fi interesanta prana daca n-ar trebui sa renunti la mijloacele de comunicare mai intai ca sa ajungi la ea
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
ok mie imi plac multe chestii incepem cu dulciurile:eclere(as manca toata ziua),saratele,tort de portocale,tiramisu...........acum mancare:hmmm pizza bineinteles,shaorma, cartofi prajiti,.....si multe alte chestii