If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ati fost tradati de "prieteni"?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

DA
37
84%
NU
7
15%

Total votes : 44

Postby s3v3r on Thu Dec 29, 2005 3:10 am

cati dintre voi ati fost tradati de prieteni pe care ii considerati apropiati si adevarati ??? eu da si acuma regreta mai ales faptul cum au facut-o si pt ce pt o p***a care nici nu se prea uita la el ... ... ... .

[ot]era bun un poll dar nu stiu sa fac :(

---[ Snappy = "ti-am atasat eu si un poll :)" ]---[/ot]

Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby Snappy on Thu Dec 29, 2005 10:04 am

prieteniile sunt greu de realizat si greu de pastrat.

la capitolul baiat-baiat eu personal ma bazez pe o idee: "ce tie nu-ti place altuia nu-i face"

detest "furatul" acesta de iubite... mi se pare de tot cacatul. sincer.

eu personal in vecii vecilor nu voi face asta. daca se despart e altceva, dar sa imi insel un prieten (mai ales unul BUN) pe la spate cu iubita lui - mi se pare cam naspa...

stiti filmul "Love Actually" ? sunt genul tipului cu "filmarea si casetofonul" - dar eu nu cred ca as face faza cu casetofonul - oricum - ideea e ca nu prea m-as baga in nici o relatie, fie ca mi-e prieten sau nu

asa ca prieteni care te inseala pentru o EA sunt destui... da-le o "sansa" numai sa iti fure iubita si o sa vezi ce ai langa tine :D - multi vor incerca sa profite ;)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Thu Dec 29, 2005 10:27 am

Snappy wrote:la capitolul baiat-baiat eu personal ma bazez pe o idee: "ce tie nu-ti place altuia nu-i face
detest "furatul" acesta de iubite... mi se pare de tot cacatul. sincer.
eu personal in vecii vecilor nu voi face asta. daca se despart e altceva, dar sa imi insel un prieten (mai ales unul BUN) pe la spate cu iubita lui - mi se pare cam naspa...
asa ca prieteni care te inseala pentru o EA sunt destui... da-le o "sansa" numai sa iti fure iubita si o sa vezi ce ai langa tine :D - multi vor incerca sa profite ;)

Sunt de aceeasi parere, nu am facut asa ceva niciodata si nici nu voi face...poate daca relatia lor nu mai merge este alta treaba dar nu m-as baga peste relatia lor...........prietenul il am o viata, pentru prietena nu bag niciodata mana in foc. :(
Sincer sa fiu, nu as strica o prietenie de o viata sau de vreun alt fel pentru o fata, indiferent cine este ea..........cateodata suntem prinsi la mijloc fara sa vrem ca intre ciocan si nicovala.
La capitolul baiat-baiat, am aflat mereu cand unii pe care ii credeam prieteni ma vorbeau pe la spate, este ceva la ordinea zilei si sincer m-am obisnuit.
Nu sunt genul sa ma duc sa sar la gatul lui sa ii zic:"Ba, da este frumos, ma vorbesti asa", tac dar tin minte, maine este o noua zi si nu se stie niciodata cum are nevoie de tine.

Catalin

membru special
membru special

Postby a_soul_4_u on Thu Dec 29, 2005 2:17 pm

Exista un super adevarat proverb ....

FERESTE-MA DOAMNE DE PRIETENI CA DE DUSMANI MA FERESC EU SINGUR"

Nimic in lume nu e mai adevarat ca acest proverb ....
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby MoshCraciun on Thu Dec 29, 2005 5:41 pm

da...am fost tradat....si chiar de cel mai bun prieten........a fost un shoc imens.......nu l-as fi crezut in stare de asa ceva.........ne cunosteam de mici copii.......am copilarit impreuna.....

motivul...nu a fost inselatul pe plan sentimental..(nu ca nu i-ar fi trecut prin cap..).....ci....invidia asta...bate-o focul.....s-o bata.....

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby amanda on Fri Dec 30, 2005 12:17 am

Probabil pentru ca nu astept nimic de la prieteni si am intotdeauna o oarecare rezerva nu m-am simtit niciodata inselata de prieteni.

De fapt nu am considerat niciodata ca o prietenie cu cineva e vesnica, tocmai ca sa nu sufar atunci cand va calca pe langa, pentru ca la un moment dat e inevitabil sa te dezamageasca.

Increderea are o limita: cu adevarat nu ma pot rani decat eu pe mine pentru ca numai mie imi acord incredere nelimitata(stiu ca denota ceva).

Atata timp cat pot sa-mi ajut prietenii, o fac cu placere, dar atunci cand am eu nevoie d eajutor prefer sa apelez la ei doar daca nu mai exista nici o alta cale, ca ei sa nu se simta obligati sa ma ajute iar in caz negativ sa nu traiesc eu o deziluzie.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby MoshCraciun on Fri Dec 30, 2005 12:54 am

nu am considerat niciodata ca o prietenie cu cineva e vesnica, tocmai ca sa nu sufar atunci cand va calca pe langa, pentru ca la un moment dat e inevitabil sa nu te dezamageasca

amanda......nu risti sa ai incredere....nu castigi prieteni adevarati..
prefer sa apelez la ei doar daca nu mai exista nici o alta cale, ca ei sa nu se simta obligati sa ma ajute iar in caz negativ sa nu traiesc eu o deziluzie.

a nu putea sa fii ajutat de prieten la un moment dat...nu inseamna deziluzie......si nici pe departe numele topicului.....tradare.........:P
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby adler on Fri Dec 30, 2005 2:48 am

mda..am fost tradat ... dar.. proabil ca i-am cerut prea mult :) (nu inc azul cu iubitele)

si..da..am tradat la randul meu.. exact in cazul cu fata. I-am luat lui iubita ... pt ca relatia lor nu mai margea.. si s-au despartit. (deci i-am luat=o dupa ce s-au despartit)

totusi am incredere... si am incredere si mai multa. Prietenii sunt adevarate valori..de care am nevoie.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Fri Dec 30, 2005 1:07 pm

[ot]Nici nu am afirmat macar ca as avea cine stie ce prieteni adevarati. De fapt nu i-am cautat niciodata cu tot dinadinsul. M-am obisnuit sa ma bazez doar pe mine desi nu pot nici pe departe spune ca nu am un anturaj destul de bogat.

Iar in cazul celui de-al doilea citat, nu ma refeream la cazuri in care nu pot sa te ajute dintr-un motiv solid si real ci la cazurile in care apar motive din cele mai stupide care nu ar fi existat daca nu ai fi vrut tu ceva de la ei.[/ot]
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby s3v3r on Fri Dec 30, 2005 11:41 pm

[ot]amanda scuze ca zic dar la ultimul mesaj mai bine puneai offtopic intrebarea era ati fost sau nu tradati de prieteni

---[ Snappy = "am pus eu offtopicul la acel mesaj :)" ]---[/ot]
Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Next

Return to Prietenia