cartush wrote: face diferentza intre o minciuna micutza si nevinovata si...un ditamai scenariul inventat si care mai e si super prost realizat!

Foarte bine spus, sa va spun si eu ce am patit de Craciun chiar daca o sa radeti de va prapaditi.
In prima zi de Craciun tata a sunat-o pe prietena mea sa o invite la masa ca se aduna gasca sa luam masa in familie, ea a zis ca vine si a ramas sa o sun eu sa ii spun ora. Surpriza, seara cand o sun nu raspundea la telefon, am insistat, dupa aceea telefonul ei era inchis si m-am suparat foarte tare pentru ca mi sa parut nesimtire, lumea statea si o astepta cu mancarea calda iar ea nici macar un telefon nu a dat.
Mi-am vazut de treaba si am sunat-o si a doua zi tocmai seara, la fel nu raspundea si i-am trimis un sms de genul:" poti macar sa nu fii nesimtita si sa raspunzi la telefon, vreau sa cred ca te duce capul la mai mult de atata."
Surpriza iar, primesc sms inapoi in care scria:" Nu stiam ca este asa important ca Elena (prietena mea) sa vorbeasca cu tine si ma rog cine esti tu si ce treaba ai cu ea? Incearca dupa ora 20:00 si o sa iti explice ea si nu ea este vinovata ci eu sunt vinovat."
Dupa sfarsitul mesajului mi-am dat seama ca sms-ul este scris de un baiat dar,bag mana in foc ca a fost scris de ea ca sa ma faca pe mine gelos sau mai stiu eu ce.
O sun dupa ora 20:00 si ma iau de ea serios ca de ce este nesimtita si face faze aiurea si ce imi spune ea: ca nu a putut, ca a fost sechestrata si ia fost luat telefonul, cica cineva ia facut o farsa.
Radeti va rog frumos si crede-ti voi vrajeala asta, ma iertati dar eu nu am putut.
Stau si ma intreb cum dracu i sa putut intampla fix in seara de Craciun cand a fost invitata la mine acasa?
Ciudat nu?